Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (118)
Raspunsuri - Pagina 4
lyvy spune:
Ralucaeu n-am nici un semn, nimic, nimic, si e nasol!!!
Ana, sa stii ca ma gandesc ca voi intra in prelungiri!!!
Acuma am papat si eu de pranz singurica, fara randunoi, si ma tot paste un butoi de melancolie pe la colturi, tre sa fac cumva sa nu cad in el!!!
Livi +39+5 zileIris Miruna
Pozele mele
deeapui spune:
Haideti ca mi-a luat-o Butucica inainte cu numele lui bebe magic. Si cu permisiunea Elei, va trimit si niste poze cu bebe Mihai pe mailul comun.
Pupici.
Deea28+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
lyvy spune:
Deci e Mihai bebe magic, yessssssssssssss, cum am zis eu, nume de director!!!
Ma duc sa vad poze cu bebe MIHAI.
Pozele mele
clauclau spune:
Multumesc mult randunici, suntem fete mari, ce mai!
Nicoleta, confirm si eu, la sarcina cu Rebecca, loviturile au fost incomparabil mai puternice fata de prima sarcina. Chiar dureroase uneori...
Stela, ochisorii se sterg cu comprese sterile umezite cu ser fiziologic de la unghiul extern al ochiului la cel intern doar la nevoie. Cu ser se mai curata si nasucul. Se picura in fiecare nara cu seringa pentru a se inmuia secretiile nazale si vor putea fi sterse cu comprese sterile. Cam asa se foloseste serul fiziologic.
Apoi mai este nevoie de glicerina boraxata pentru gurita lui bebe care se face prin stergerea blanda cu degetul invelit intr-o compresa sterila cu glicerina preventiv odata la 2-3 zile, iar in caz ca limbuta este cu depozite albicioase de candida se va efectua de 2-3 ori pe zi pana la tratarea acesteia.
Daca mai ai intrebari, nu ezita pentru ca ne-au instruit bine in ultima zi de spitalizare in legatura cu toaleta lui bebe.
Kya, sunt super informatiile pe care ni le-ai dat in legatura cu actele necesare pentru indemnizatie si trusou. Trebuie sa le salvez si eu neaparat. Deocamdata doar am inregistrat bebelina la primaria sect unde este maternitatea.
Naty, LA MULTI ANI si Iuliei pentru implinirea primei luni dintr-o viata lunga si frumoasa.
Am uitat sa va spun ca Razvanel este incantat de surioara lui. Dupa ce vine de la gradinita, sta numai pe langa ea! Si mi-a zis ca nu stie cum de e asa de frumoasa Rebecca! Si imi cere voie mereu sa o pupe si sa o ia de manuta. Imi place tare mult seara, cand stau cu amandoi copiii in dormitor, Razva la desene si eu alaptand domnisoara. Apropo, e cea mai mare placere a ei, sa stea la tzitzi!
POZE
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
lyvy spune:
No, am vazut bebe Mihai, da nu prea bine, ca nu prea se vede, asteptam poze in prim plan, da ce micut e !!!!
Pozele mele
deeapui spune:
Bineinteles ca uitasem sa-mi schimb semnatura. Am trimis si pozele pe mailul comun.
Deea29+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
clauclau spune:
Giani, cuscra, ce mai face Andreiutul drag? Rebecca il asteapta sa iesim in parc impreuna, i-am zis sa mai aiba putina rabdare si gata!
POZE
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ccris_ccris spune:
Am vazut puiuti mici de Giani si Zoze, sunt asa de sumpi, sa va traiasca, sa creasca mari si sanatosi!
Ma duc sa ma pregatesc, ca vine randunoiul sa ma ia la Carrefour.
Pupici, ne vedem mai pe seara.
Cristina32+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
ramo_cata spune:
oau frumusel foc oltenutzul nostru...mie nu mi se pare micutz arata chiar f bine tinand cont ca s-a nascut la 36sapt ...mami zoze te asteptam pe crengutza...cu detalii despre nastere si toate cele...sa fie sanatos mihaitza si sa se faca mare mare mare...[pu]
rami26 + 33 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu
adriuta spune:
so_rely
nou venit
Are album!
Romania
Arad
7 Mesaje
Trimis la: - 03/03/2008 : 13:14:12
Buna,
Nu inteleg ce trebuie sa facem sa aparme si noi la mamici de martie 2008. Mai avem putin si venim pe lume...
DN:23.05.1979, UM: 16.06.2007, DPN: 25.03.2008, fetitza, o va chema Ana si vom naste in Arad, cu dl doctor Furau Gheorghe.
AM GASIT INCA O RANDUNICA MODERATA !!! TRECETI-O PE LISTUTA.
Nu mai am timp ca in 15 min tre sa fiu echipata ca mergem la control la dr. Pup stolul TOT !!!!!!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
Mami si Adrian sunt pregatiti de marea intalnire...