Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (118)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Elara mai bine rezista ca daca te apuca nascarea pe nepregatite si te epileaza alea la spital e nasol

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna, Anca.

Deci zici ca e periculos?

Am adaugat ceva poze: un costumas sport din 3 piese la "pentru bebelina" si o poza noua cu mine la "vine bebe".

Elara36+
AMR pana vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu asa zic

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Azi avem inatalnire cu nenea doctoru, sper sa ii dea vesti bune.

Naty, felicitari pentru gramele Iulie care se inmultesc atat de repede! La mai mare si mai repede!

Simonette, ce mult a crescut!!! Bravo! Iei ceva pentru lactatie?

Eu nu mai pot adormi noaptea, pe la 2 ma apuca si pe mine somnul... Ma deranjeaza rinita asta de sarcina si apasa uterul pe diafragma si simt ca nu pot respira... Ooooof, abia astept sa mai coboare putin, ca sunt rupta de oboseala. Si abia astept sa intru in prenatal...

O zi buna sa aveti.

Nicoleta 33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Nico pai de ce nu intri in prenatal???ca e ok acum.

Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

'neatza!!!
Azi am ajuns la 39!!! mai e prea putin, ma ia tremuratul, stol!!
sovi, sunt 5 cursuri gratuite, fara Lamaze, ala e cu bani separat!ccris_ccris, Sovi ma prindeti din urma curand, nici nu stii cand ajungi aici!
CristinaGoji, aia e ma, emisdiunea, incepe azi la PRIMA, abia astept sa vad si yo cine se duce la asa ceva...despre topicul ala...sunt multe plictisite carora le place sa vorbeasca doar ca nu au ce face si nu le asculta nimeni in viata reala...eu doar am spus ce am patit, aviz amatorilor, in rest fiecare face cum considera..
elara, despre mine era vorba, pe mine ma sunasera astia sa ma duc la emisiunea lor...
Gecko

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Gata, trebuie sa ma pregatesc sa plec.
Vorbim cand ma intorc.

Nico, pe mine ma ajuta picaturile de Nazomer (apa de mare). Le tin la baie si cand ma scol al pisu, pun cate o picatura sau doua in fiecare nara, astept putin, suflu nasul si asa se curata. E super bine. Daca simti ac mai trebuie mai pui si repetzi. Apoi, inainte sa te bagi in pat, daca vrei mai pui putin, cam o picatura in fiecrae nara, ca sa mentina umezeala cat mai mult timp, ca probabil e si aerul cam uscat in camera. Eu asa fac.

Elara36+
AMR pana vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Azi m-am hotarat sa ies si eu un pic din casa...ca ma mananca si pe mine in ca pe bebele lui gecko. Raportez la intoarcere.

Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ana, as intra, dar ma gandeam ca ma mai tine in forma venitul la serviciu, nu am acces nelimitat la frigider... altfel nu as iesi din casa.

Insa uite ca am probleme cu somnul si tare bine mi-ar prinde sa pot dormi dimineata pana pe la 10... Sa vad ce zice si nenea doctoru azi, cum se prezinta si colul meu... Poate bag un concediu medical micut, sa imi revin, desi nu cred ca este de-ajuns...

Nicoleta 33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici,

Ariel, asa s-a intamplat si la mine cu dopul...A fost o gelatina de aproximativ 2 cm, dar am nascut peste o saptamana parca.

Nico, poti folosi pentru desfundarea nasului Olinth pentru copii, este ok in sarcina si chiar te desfunda bine. Eu l-am folosit in mai multe randuri.

Elara,

POZE

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput