SUVITE??????

SUVITE?????? | Autor: Noki_Lara

Link direct la acest mesaj

Mi s-a pus pata sa-mi fac suvite! Io-s saten-deschis si nu am mai fost niciodata vopsita. Eram mai blonda, dar mi s-a inchis treptat parul.
Acuma mi-a zis coafeza mea ca ar putea sa-mi faca unele pe dedesubt, cumva, in asa fel incat sa nu se vada cum cresc radacinile.

Ce ziceti? SE MAI POARTA SUVITELE?????

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Se poarta ce iti sta bine si cum te simti tu in pielea ta, eu auzisem ca ar fi revenit suvitele. tocmai de asta anul trecut in decembrie mi'am facut si eu, partea buna e ca dau volum parului, la mine e o buba, indiferent cat par am in cap tot mi se pare ca mai am nevoie de volum :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Da, se poarta. Si eu mi-am facut tot asa pe un saten, suvite blonde si arata foarte bine pe parul meu lipsit de volum. Insa atentie, fa-le doar daca vrei sa ramai la saten.
Eu acum sunt blonda si am renuntat la suvite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, bun subiect!
Si eu vreau suvite ! Joi merg la hair-stilist si sper sa procesam ceva! Doamne ajuta! Eu am mai avut suvite si am fost multumita !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

sunt frumoase suvitzele, si unora le sta chiar foarte bine... si dupa cum ai descris ca arati, cred ca si tie tiar sta bine
personal inca nu m-am vopsit pana acuma, si nici nu intentionez sa o fac prea curand... imi place culoarea naturala a parului meu: saten deschis, vara cu reflexe rosiatice. am hotarat sa nu ma vopsesc decat atunci cand o sa apara fire albe, insa si atunci o sa incerc o culoare cat mai apropiata de cea originala.
numai bine si sa ne spui cum a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Si eu vreau! Am fost cu suvite in vara lui 2004, la cununie si am aratat super. Bine, le-am facut la stilist, profi si de aia au iesit ca-lumea. Imi e si frica sa nu incap pe mana vreunei(vreunui) neavenit si sa-mi arda parul. Daca puteti sa puneti si poze cu suvitele, pls...

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Eu am suvite din alea "pe dedesubt" si arata foarte, foarte fain. Nu stiu ce culori vrei tu, eu sunt bruneta si parul de desubt, de jurul imprejurului capului(deci inclusiv parte din breton) e roscat. Am parul pana la umeri, se vede foarte fain si lasat liber, si prins in coada sau coc.
Cand eram in romania(acum 5 ani buni) am avut suvite normale,mai groase sau mai subtiri dar chestia pe care o am acum imi place mult mai mult. Tip de la coafeza mea: daca vrei sa faci "modelul" meu contrastul intre culori trebuie sa fie destul de mare, nu ca la suvitele normale unde pot fi doar doua-trei tonuri diferenta.
Culoarea mai inchisa se pune deasupra si cea contrastanta dedesubt, sa nu se vada urat cand creste.
Concret: eu sunt aproape bruneta natural,saten inchis. Am vopsit parul negru si pe dedesubt decolorat+ vopsit rosu. La breton se vede acum diferenta, au trecut cam 3 luni de cand am fost la coafor, dar roscatul s-a decolorat putin intre timp asa ca e..chiar armonios :)

Edit:Uite aici, sa-ti faci o idee despre cat de ciudat arat : http://www.flickr.com/photos/21547972@N03/2174136753/
Poate am gresit spunand ca sunt suvitata, mai bine zis am doua straturi de culori suprapuse..

Mergi la inceput