Stie cineva la ce se poate folosi? Stiu ca in salate, insa nu am nicio reteta anume. Mie imi place sa-l fierb in apa cu sare si sa-l mananc asa simplu, fara niciun adaos.
Criss si Alex (11.05.2003)
Eu sunt innebunita dupa porumb.
Il pun si pe pizza si in sosuri de paste si am si cateva retete de salate.
Salata americana: se fierb legume amestec mexican, la care se mai adauga porumb extra. Se racesc, se adauga 1-2 oua fierte tari taiate bucati, 150-200 gr. sunca afumata taiata bucatele, 1 ardei rosu proaspat (potrivit de mare) taiat felii. Se face un sos din maioneza si iaurt (50/50) si se pune peste ingrediente. Se amesteca, se potriveste de sare si piper.
Salata de gheatza: carne de pui fiarta taiata bucati, mazare fiarta, porumb fiert, 5-6 ciuperci coapte taiate felii, 2-3 oua fierte tari taiate bucati, 1 morcov crud razalit se amesteca toate cu un sos de maioneza si iaurt (mai mult iaurt decat maioneza) si se potriveste de sare si piper.
Pe langa astea, eu imi fac tot felul de salate cu legume proaspete (morcov, salata verde, rosii, masline, ardei, castravete) in care pun si porumb fiert.
eu pun in majoritatea salatelor,cum ar fi cea de rosii cu ceapa si branza, de boeuf, de peste cu ceapa, de pui cu ciuperci si castraveti murati...
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!