Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Iar in alta ordine de idei, sa va spun cum am ajuns la urgenta cu Teodora la 11 nopatea. I-am facut baita dupa care a inceput sa urle cat o tinea gura Stiind ca nu a facut kk in ziua aia i-am bagat un supozitor de glicerina.dar nici cu ala nu a facut nimic. Si dai si ula si dai si urla.am inceput sa ma crizez stiind ca am o fata cuminte care nu urla fara motiv. Bineinteles m-am cizat si eu am inceput sa plang ca o isterica am chemat salvarea...si am ajuns la spital. Avea crampe la burtica din cauza constipatiei....fata mea s-a linistit si am ajuns acasa pe la 12, 30 nopatea. A facut kk si somn de voie. Dar eu am rams socata.in momentele alea in care Teodora plangea isterica aveam nevoie de un pumn in bot sa imi revin.i-am spus asta sotului dar el a crezut ca glumesc. Efectiv aveam nevoie de o palma sa-mi revin. A trecut.
Roxana.....ai dreptate dar cand vine vorba de Teodor ma pierd cu totul stiin ca ea depinde de mine si poate gandul asta ma sperie mai tare. Sper ca a fost invatatura de minte ptr mine......dar nu se stie....

Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 5,400gr.
http://community.webshots.com/user/claudia117829

Mergi la inceput

Acum puteti spune ca sunt paranoica si nebuna....dar nu stiu cu ce sa ma tratez..poate Teodora v-a avea ac de cojocul meu si asta e abia inceputul....

10.10. 2007

Mergi la inceput

Astept sugestiile voastre cu privire la fetita vecinei mele..mentionand ca pana acum i-a dat doar laptic din san...

10.10. 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

sa puna fata la san pana ii revine laptele! sa ia galactogil, ceaiuri.
sa o puna sa suga si din 30 in 30 de minute daca trebuie!
Cate kg are fata si cu cat s-a nascut?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Am venit si noi de la cumparaturi, la-m plimbat pe tati destul pe ziua de azi si tot el s-a pricopsit cu un costum de la Cavaliere pt ca in august suntem nasi si era la reducere cu 50%. Asa ca unde dai si unde crapa, vorba aia. I-am luat si fetii clamute si bentite de la Melli Melo ca de o fata are mama. I-am luat si cateva borcanele de la Hipp cu pere, caise, piersici sa vedem de maine daca ii plac. Am luat si martisoare cu intarziere pt ca sotul a lucrat sambata si azi avem de facut vizite pe la nasi si dr noastra. Mami s-a ales doar cu niscaiva cosmetice ca rabdare nu mai are sa probeze.
Claudia eu zic sa insiste cu biberonul ca alta alternativa nu e si fata mea a plans pana s-a obisnuit si cu bibe, eu trebuia sa-i dau completare si nu vroia deloc. Pana la urma se obisnuieste.
Sa nu uit vazui poze cu papanas scump foc de Rodica. Are un zambet superb.
Yaia pui mic bolnavior.
Roxana grasunul de Andrei si bolnavioara Alex.

Cristina, mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Claudia stai linistita asa sunt si eu si nu stiu daca o sa-mi revin vreodata, mai ales cand e vorba de puiul meu. Si asa e, ei depind numai si numai de noi, asa ne exprimam noi grija fata de ei.

Cristina, mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Sabina , saraca crede-ma ca mai are putin laptic care este apa chioara, asa facea pana azi o alapta din 30 in 30 min si poate mai des....dar ideea e ca nu e consistent...
S-a nascut la 3,5 kg si nu stiu daca are 5,5 kg...

10.10. 2007

Mergi la inceput

A incercat sa ii dea laptic cu lingurita, Nan 1....l-a papat...deci ii e foame...dar de ce nu vrea sa il bea din biberon. Nu accepta tetina si pace...
Ce sa faca....of si vine noaptea....imi e mila de ea dar mai mila de fetita

10.10. 2007

Mergi la inceput

Hm....urla cu biberonul in gurita........

10.10. 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

hielou,

hai ca mai traiesc si eu... :o)
deci:
claudia, si eu am avut mari batai de cap cu Natalia si acceptarea biberonului; dupa vreo 2 saptamani de chin si urlete am dovedit-o in felul urmator: ea era invatata cu suzeta; aveam o suzeta din latex, din aceea de forma ortodontica ("taiata" intr-o parte) si am cumparat tetina de la Nuk de aceaasi forma; i-am dat sa suga putin din suzeta si apoi i-am tras suzeta si i-am bagat biberonul...
Multa bafta vecinei tale, stiu ca e greu !
Nana, imi pare rau sa aud ca inca mai ai probleme...sper sa ii revina apetitul cat mai repede.
Despre noi am vesti mai bune. Natalia a inceput sa manance mult mai bine de vreo saptamana si ceva (a mancat si 230 de ml lapte cu cereale), asa ca am mai luat si noi in greutate, respectiv am trecut granita de 5000 g; vineri avea 5100 gr
Am trecut si noi la diversificare, acum papa amestec de legume la borcanele (Hipp). Incepusem cu suculetul de mere, dar s-a umplut toata de bube. Cica alergie...si oricum de la suculet de fructe nu putea lua in greutate, asa ca doctorul ne-a recomandat legume la borcanel (ca cica astea sunt facute mai nu-stiu-cum si nu prea provoaca alergii)si peste vreo 2 saptamani trecem la cele cu carnitza.
si avem si poze noi la album

Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze

Mergi la inceput