Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (100)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

pozele noi le puteti vedea accesand alte poze (din semnatura)

Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Claudia. De cata vreme n-a mai luat copilul in greutate? Numai cantarind copilul dupa ce il alaptezi cat de des vrea el (dupa cum zicea si Sabina si din 30 in 30 de minute), poti sa-ti dai seama daca nu-ti ajunge laptele sau laptele tau e inconsistent. Daca totusi trebuie sa-i dea biberon pe langa laptele de la san, sa incerce sa i-l dea in somn. Sub nici o forma sa nu fortzeze copilul sa ia biberonul, ca va renunta la lapte (eu cunosc mamici care au patit-o, exact pe la varsta asta a copilului si mi se pare grav).
Yaya, voi ati patit cu Tudor ce am patit si noi cu Razvan. Dar ai vazut ce repede isi revin micutii? Parca asta ma mai linisteste, cand e vorba de bolile copiilor. O noapte am stat in spital si apoi s-au curatat plamanii si a fost ok copilul. Si ati fost si la munte cu el. Super!
Si eu am una bucata copil destul de agitat si permanent sugator saptamana asta. Fiindca nu ma mai suport si ma doare spatele ingrozitor si aveam o foame disperata de dulciuri, m-am apucat sa tin Montignac. Toate bune si frumoase, regimul il tin ok, dar ma tzitzileste cel mic de ma omoara. Problema e ca in acelasi timp m-am cam suparat si cu sotul si n-am prea dormit noptile, deci alt motiv de agitatie pt bebe. In cel mai fericit caz, sper sa aiba un puseu de crestere, desi..........Cum necum, aseara am scapat in ceva prajituri de la soacra, m-am impacat cu Radu si azi aveam lapte. Acum sunt in dilema, fiindca trebuia sa elimin problemele pe rand: sa ma impac intai cu barbatul si daca nu revenea laptele sa dau iama in prajituri. Asa, stau si ma intreb, cum, de unde? Azi am reluat regimul usurel, maine cantaresc baiatul si mai meditez la ce e de facut. Stiu Sabina, ca tu ai tinut si ai avut ceva probleme cu lactatia, dar tu voiai sa slabesti de la 56 la 52! Eu nu mai pot de dureri de spate, ca altfel ma mai suportam grasa si frumoasa (? ).
Intre altele, mare surpriza, fii-miu doarme de o ora jumate! Cel mai lung somn in casa, in pat, de cand s-a nascut! WOW! Dar nu e ciripitoarea mica acasa, sa-l trezeasca.
Sambata l-am dus la tzara, la ai mei (de fapt i-am dus pe amandoi). Si a dormit Razvan afara, cred ca 6 ore! Pauza doar de supt. II place muult la aer.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

A fost ieri la pediatra si i-a spus ca a luat in greutate putin... nu are cantar acasa asa ca nu o poate verifica...merge sapt viitoare la pediatra sa o cantareasca iar.

Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 5,400gr.
http://community.webshots.com/user/claudia117829

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

2 kile in 4 luni inseamna o medie de 500 de grame pe luna. Mama are lapte.
dar stiti ce? mie mi-a cam ajuns. Io nu mai dau sfaturi degeaba.
sa faca ce-or vrea...
cand aud din astea cu laptele nu e consistent imi vine sa ma arunc pe geam. Iertare, dar m-am enervat.
Cum adica nu are lapte consistent? l-a dus la analize??? asta e un mit (poti sa-mi zici Andries ce vrei , cata vreme copilul ala a crescut constant...daca nu crestea deloc, mai treaca mearga)
de 5 ani de zile imi toc degetele pe forum degeaba.
OF!!!!!

Bee....eu zic sa renunti doar la dulciuri....mie imi scazuse laptele cu Montignac..... de aia am renuntat la el.
cata vreme razvanel a dormit 6 ore cu pauza de papa e clar ca ai bidonasele coresp[unzatoare;00))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina are dreptate 100 la 100.
Sa nu renunte la tzitzi pe motiv ca nu a luat destul in greutate. Prostia asta am facut-o si eu la indemnul doctorilor si acum regret nespus. Daca as putea intoarce timpul inapoi....din pacate nu se mai poate face nimic.
Dar stiti cum se spune, omul din greseli invata. Asta este singurul lucru care m-a facut sa trec peste, respectiv gandul ca la bebe 2 nu mai fac aceeasi gafa.

alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, gagica am o treaba importanta saptamana viitoare, iti zic pe privee dc vrei, si nu as mai vrea sa ma prezantez morcovie. O sa incerc sa fac eu ceva. Parul nu e uniform, nu e diferenta mare, insa radacinile sunt intens roscate, restul mai spre blondutz. A mai iesit si radacina la spalari dar tot intensa este. Nu stiu ce sa fac, sa ma duc sau nu la coafor. Deocamdata cu fie-mea pe cap vreo 2 saptamani s-a cam dus relaxarea pe care mi-o propusesem.

Nana, nu stiu ce sa zic. De fapt as zice eu ceva dar sa nu te supar. Eu am patit la un moment dat ceva similar, cu Alex. Cum ma apropiam de ea cu castronul incepea sa se dea cu capul de masa de la scaun si sa planga. Si asta pentru ca eram eu mai stresata si ma duceam deja nervoasa, imi venea sa si plang. Doamne ce as vrea sa te ajut, as veni sa ii dau eu sa pape. Pipi portocaliu parca nu am vazut, KK da. Abia astept eu sa vaz ce zice medicul ala de nemancare.

Gabitz, ba poti sa ii pui 1-2 masuri la fiecare bibe, eu ii puneam mimozei mele.

Rodica, multa sanatate lui Darius. Betooon poza!

Gabriela, habar nu am la ce varsta se inlocuieste si masa de 5. La Alex la 6 luni, dar ea era diversificata de la 4 luni. La el inlocuim pentru ca mananca prea mult si cica laptele ingrasa, deci trebuie sa mergem pe chestii mai usoare.

Yaia, vai de mine ce povestesti tu acolo. Inteleg ca Tudor e mai bine acum, mai tuseste doar putin. Tratament mai face? Cortizonul ala cred ca era dexametazona pentru caile respiratorii, plamani si bronhii, uneori e chiar vitala ca sa poata respira. sa auzim numai de bine.

Bee, mi-a placut chestia cu sanatatea si norocul. De retinut. Voi bine sanatosi? Norocosi banuiesc ca da, ca nu sunteti pe Titanic.

Ceamica, eu asa am patit acum cativa ani buni, cand aveam 2 nuante de roscat in par, una inchisa, una mai deschisa si radacina saten deschis. Cica sa ma fac blonda. Radacina era blond oxigenat, mijlocl morcov tanar si varfurile au ramas roscat inchis. Ceea ce mi-au facut la coafor: o culoare uniforma, cu maxim 2 nuante mai deschisa decat varfurile. Apoi suvite blonde pe tot. Acum 2 ani ceva similar, varfuri blonde si radacina roscata, cam ca acum. Parul facut un blond mai inchis, apoi suvite blonde deschis si satene ca radacina mea naturala. Asa totul parea ape ape si nu se mai vedea culoarea concreta.

Claudia, nu stiu ce sfat sa dau legat de biberon. Cat despre Teodora ta, poate ar fi bine sa ii mai dai un Bonisan sau ceva care stii tu ca merge pentru gaze la ea. Si Andrei face urat, eu dupa fructe ii dau mereu bonisan ca altfel e crizat. Cat despre stuatii de criza, tocmai pentru ca stiu ca depinde de mine imi impun sa nu ma pierd.

Tomitza, ce ma bucur ca a inceput Natalia sa pape. Hmm nu am mai auzit eu alergie la mar, cica era cel mai pasnic, de aceea se incepea cu el. Sucul era de la borcanel? Poate erau mere stropite. Poate si fructele ar fi bine sa le dai tot de la borcanel, si eu am auzit ca sunt procesate bine si mai sanatoase, asa ca tot pe borcane mergem. Vaaaaaai, ce frumoasa e Natalia! Si cocheta, si dulcica. Mor dupa ea.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Sabina, nu te supara pe mine...eu la consistenta laptelui nu ma pricep....rezervoarele mele s-au golit definitiv pe la 7 saptamani si de atunci Teodora papa Nan 1....si este bine asa rau cum e.Eu si toata lumea stie cat de valoros pentru copil e laptele de mama...dar daca nu e nu e! I-am dat si ultimii 10 ml...
Deci nu am experineta cu alaptatul natural...si nu stiu ce sa zic...dar eu vad cum se chinuie amandoua.

Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 5,400gr.
http://community.webshots.com/user/claudia117829

Mergi la inceput

ce inseamna se chinuie? exceptamd alaptat din 30 in 30, ca ala nu e chin.
Fetita nu doarm,e? plange incontinuu? rapsunsul; e simplu:
plange? tzatza-n gura.
Nu doarme? luata fata in pat cu mama si tinut la san toata noaptea.

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Claudia, nu pe tine eram suparata, ci pe anumiti pediatri, scuze daca ai impresia ca m-am suparat pe tine.

Mergi la inceput

Roxana, merele le luasem din piata. Din alea Golden (sa fie sucl mai dulce).
Doctorul a zis ca asa e ea, mai sensibila, si din cauza ca e mignona (are greutate mica).
A zis ca doar o perioada, pana creste mai mare si pana mai ea in greutate sa ii dam la borcanel, mai incolo putem incerca iar cu legume si fructe de la piata.
Fructe de la borcan nu am incercat inca, pt ca ar insemna sa mai inlocuim o masa de lapte si in cazul ei nu se face. Lasam lapticul deocamdata s-o mai ingrase.

alte poze

Mergi la inceput