Hipospadias(5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_martie spune:

Asta asa e, Emilia! virozele- virusurile- care sunt temelia bolilor copilariei n-au nici o treaba cu natibioticele.. Mor cand aud pediatrii ca prescriu antibiotice la primii mucisori.
Cum e cu ata asta de la sonda? Luminati-ma si pe mine.. Ori eram eu autista cand i-a scos sonda fiului meu N-am inregistrat nici un amanunt, film voalat desi ma uitam..
stiu ca in alea 7 zile o priponea de pansament. Cu leucoplast. TRagea o fasiuta in varf sa nu-i permita sa se deplaseze.
Si la primul pansat- si eu tin minte, Roxi, ca s-a jucat profesorul cu ea.. o mai indesa nitel.
Una peste alta e de bine Va mai tine o zi dupa scoaterea sondei sa nu fie probleme..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Roxana, ce mai face Calin? Ati ajuns acasa?
Asteptam vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yonacr spune:

Buna. Acum am ajuns acasa de la Bucuresti, am fost ieri la control.Ne-a spus ca operatia este bine, uretra este larga doar ca mai inca nu s-a cicatrizat complet sub putulica.Era ieri nebunie acolo. Am intrebat daca mai este nevoie de alta operatie, mi-a zis ca poate peste un an dar doar ceva estetic in fucntie cum se cicatrizeaza rana, sper sa nu mai fie nevoie. Mai mergem la control peste trei luni.ieri l-a decalotat dupa care i-a bagat pe uretra penseta , nici nu am mai avut puterea sa ma uit, urla ca din gura de sarpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Of Cristina, te cred, ca nici eu n-am avut niciodata puterea sa ma uit. Bine ca macar vestile sunt bune. Va pupam.

Mergi la inceput

Cristina, ma bucur mult muuuult
Deci nu face pipi prin doua gauri cum ti s eparea tie, nu?

Mergi la inceput

Nici o veste? Ciudat... ca Roxi intra constiincios, aproape zilnic.. sa fie asa ocupata?
E inceputul lui aprilie aproape si eu inca nu l-am sunat pe dl profesor sa mergem la control.. Am verificat ieri iarasi jetul, e ok si gaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sama spune:

Buna ziua fetelor,
Roxana este bine, si ea si Calin, e prinsa cu niste probleme si...nu prea a mai avut timp de intrat pe forum; inca il urmareste pe Calinut sa vada cum face pipi....
Eu mai vb cu ea la telefon din cand in cand, o sa mai intre si ea cand se mai "elibereaza" un pic.
Te pup Roxana si...aveti grija de voi!

SANATATE MULTA LA PITICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Scuze ca n-am mai intrat, am avut o problema mare si nu mi-a ars de nimic.

Calin e bine, face pipi cu jet, stau cu teama putin, mi-e si frica sa spun ca-i bine, credeti-ma. Luni mergem la control si va voi spune atunci.
Am inceput serviciul de aproape o sapt, voi mai intra de aici cand pot, si nu va spun ca si aici au fost ceva probleme , mai stau pana prin toamna si vreau sa-mi caut in alta parte.
De Alina din Comanesti si cea din Craiova mai stie cineva ceva?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Doamne Dumnezeule.. Doamne Dumnezeule!!
Ai grija de voi..
Ne vedem luni, venim si noi atunci. Si mie mi-ear teama sa zic sa nu-l deochi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

lunea aceasta mergem si noi la control, dl dr a spus sa ne descurcam cum intram in cabinet, nu face exceptii, singurele lui prioritati sunt urgentele, adica baieteii care au fost operati de el si au probleme, cica intr o luni cand erau la usa nu mai putin de 20 de mamici cu baieteii au plecat la casele lor pentru ca dl dr a fost chemat de urgenta pe sectie, sper sa reusesc sa intru lunea asta in cabinet, este cel mai cautat dr din tara

Mergi la inceput