Hipospadias(5)
Raspunsuri - Pagina 9
dana_martie spune:
Asta asa e, Emilia! virozele- virusurile- care sunt temelia bolilor copilariei n-au nici o treaba cu natibioticele.. Mor cand aud pediatrii ca prescriu antibiotice la primii mucisori.
Cum e cu ata asta de la sonda? Luminati-ma si pe mine.. Ori eram eu autista cand i-a scos sonda fiului meu N-am inregistrat nici un amanunt, film voalat desi ma uitam..
stiu ca in alea 7 zile o priponea de pansament. Cu leucoplast. TRagea o fasiuta in varf sa nu-i permita sa se deplaseze.
Si la primul pansat- si eu tin minte, Roxi, ca s-a jucat profesorul cu ea.. o mai indesa nitel.
Una peste alta e de bine Va mai tine o zi dupa scoaterea sondei sa nu fie probleme..
yonacr spune:
Buna. Acum am ajuns acasa de la Bucuresti, am fost ieri la control.Ne-a spus ca operatia este bine, uretra este larga doar ca mai inca nu s-a cicatrizat complet sub putulica.Era ieri nebunie acolo. Am intrebat daca mai este nevoie de alta operatie, mi-a zis ca poate peste un an dar doar ceva estetic in fucntie cum se cicatrizeaza rana, sper sa nu mai fie nevoie. Mai mergem la control peste trei luni.ieri l-a decalotat dupa care i-a bagat pe uretra penseta , nici nu am mai avut puterea sa ma uit, urla ca din gura de sarpe.
filofteia spune:
Of Cristina, te cred, ca nici eu n-am avut niciodata puterea sa ma uit. Bine ca macar vestile sunt bune. Va pupam.
dana_martie spune:
Cristina, ma bucur mult muuuult
Deci nu face pipi prin doua gauri cum ti s eparea tie, nu?
dana_martie spune:
Nici o veste? Ciudat... ca Roxi intra constiincios, aproape zilnic.. sa fie asa ocupata?
E inceputul lui aprilie aproape si eu inca nu l-am sunat pe dl profesor sa mergem la control.. Am verificat ieri iarasi jetul, e ok si gaura
sama spune:
Buna ziua fetelor,
Roxana este bine, si ea si Calin, e prinsa cu niste probleme si...nu prea a mai avut timp de intrat pe forum; inca il urmareste pe Calinut sa vada cum face pipi....
Eu mai vb cu ea la telefon din cand in cand, o sa mai intre si ea cand se mai "elibereaza" un pic.
Te pup Roxana si...aveti grija de voi!
SANATATE MULTA LA PITICI!
roxana c. spune:
Scuze ca n-am mai intrat, am avut o problema mare si nu mi-a ars de nimic.
Calin e bine, face pipi cu jet, stau cu teama putin, mi-e si frica sa spun ca-i bine, credeti-ma. Luni mergem la control si va voi spune atunci.
Am inceput serviciul de aproape o sapt, voi mai intra de aici cand pot, si nu va spun ca si aici au fost ceva probleme , mai stau pana prin toamna si vreau sa-mi caut in alta parte.
De Alina din Comanesti si cea din Craiova mai stie cineva ceva?
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
dana_martie spune:
Doamne Dumnezeule.. Doamne Dumnezeule!!
Ai grija de voi..
Ne vedem luni, venim si noi atunci. Si mie mi-ear teama sa zic sa nu-l deochi..
CrisAndy spune:
lunea aceasta mergem si noi la control, dl dr a spus sa ne descurcam cum intram in cabinet, nu face exceptii, singurele lui prioritati sunt urgentele, adica baieteii care au fost operati de el si au probleme, cica intr o luni cand erau la usa nu mai putin de 20 de mamici cu baieteii au plecat la casele lor pentru ca dl dr a fost chemat de urgenta pe sectie, sper sa reusesc sa intru lunea asta in cabinet, este cel mai cautat dr din tara