Unde iesim de 1 Mai - cu cortul...

Unde iesim de 1 Mai - cu cortul... | Autor: camelia72

Link direct la acest mesaj

Salutare
Dorim sa petrecem 2 zile in natura,sa respiram aer curat,sa zburde copiii intr-o poienita,sa stam relaxati intr-un sezlong,la un gratar dar...nu prea stim locuri unde am putea merge cu cortul,suntem vreo 3 familii si nici f. departe de zona noastra...ne poate ajuta cineva cu ceva idei?
Astept orice sugestie...!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

In Tenerife, vorba subiectului de mai sus. Cred ca e cam frig de 1 mai.

Ca idee de mers - vara- cu cortul cred ca e frumos pe valea Lotrului si e relativ aproape de Craiova. Sau pe la Herculane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Ne-am gandit si noi la Herculane,ne place mult acea zona dar am tot mers si am fi dorit si altceva...speram totusi sa fie vreme frumoasa caci altfel nu ne-am avanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

E frig noaptea la munte la vremea aia! Altfel, trecind peste asta, noua ne place pe linga lacul Sfinta Ana (in zona aia, evident nu linga lac :)

Mergi la inceput

Natasa,multumesc de pont !
Daca va fi frig in acea perioada,vom amana iesirea desi nu vrem neaparat la munte pt. ca suntem constienti ca in zonele de munte e mai frig!
Noi suntem mari amatori de iesiri in natura,pt. excursii mai scurte,2-3 zile,preferam sa mergem cu cortul,avem si prieteni care sunt dornici sa mai "evadeze in salbaticie" si de aceea am vrea sa stim cat mai multe locuri unde se poate poposi adica locuri "amenajate" pt. pus cortul...locuri unde copiii sa se poata zbengui fara sa deranjeze pe cineva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

nu e aproape de voi, dar eu daca-ar fi sa merg cu cortul de 1 Mai, m-as duce sigur la mare!
sunt campinguri amenajate, eu sunt indragostita iremediabil, de la prima vedere, de Gura Portitei... vom merge acolo in vacanta de vara!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Anamaria, la Gura Portitei nu cred ca se poate ajunge cu masina personala din cate stiu eu...cred ca ar fi interesat la mare dar e si f. tentanta balaceala in apa iar aceasta fiind rece...mai bine "fara tentatii"!
Eu mai astept idei...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Cu cortul e fain la munte sau la mare. In ambele situatii, de 1 mai e frig noaptea. Asta daca e timpul bun, ca daca nu, poate sa si ninga la munte Nu m-as risca cu copiii.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annasibebica spune:

http://www.youtube.com/watch?v=XFYaJLMnB3M
pentru cei ce iubesc marea de 1 mai...

Mergi la inceput