Vreau sa cumpar o bicicleta pentru o fetita de 11-12 ani. Nu trebuie sa fie neaparat noua. Stiti cumva preturi, locatii de unde as putea sa cumpar mai ieftin, etc.?
Mersi frumos!
Toate bune!
Buna Camelia!
Pot sa-ti spun de unde i-au cumparat ai mei bicicleta baietelului meu, de 2 ani: de la Bucur Obor, una din intrarile de pe latura dinspre parcul Obor. Se vede vitrina plina cu biciclete. Bicicleta este din aceea gen 4 roti (din care 2 rotite mici, pentru mentinerea echilibrului), cel mai mic model, au luat-o prin primavara si au dat vreo 800 000. Acolo au toate marimile, pana la biciclete de oameni mari, deci si pentru un copil de 11-12 ani. Vreau sa-ti mai spun ca bicicleta este foarte rezistenta.
Melina
Si aceeasi calitate ca in Obor dar mai ieftine ,700.000 - 750.000 lei gasesti in Piata Big Berceni, chiar pe colt in dreapta magazinului Big, dupa P-ta de Alimente, este un fel de chiosc cu tot felul de biciclete.
FETELOR! SI EU AS VREA SA II CUMPAR LA BB-UL MEU O BICICLETA DE ZIUA LUI DE NASTERE. NA, NU PREA SCUMPA , CA DOAR DE AIA APELEZ LA CELE DIN BUCURESTI. PUTETI SA MA AJUTATI , EVENTUAL SA MI-O SI TRIMITETI SI VI- PLATESC RAMBURS. MAIL-UL MEU haha21@k.ro. v-as fi foarte recunoscatoare . aha, sunt din oradea. poate vreodata voi putea sa ma recompensez printr-o invitatie la felix....
va tzuk.
daca inca n-ati luat biciclete, va spun ca e mai ieftin decat la big berceni si ai de unde alege biciclete de toate marimile la targul de masini vitan barzesti, sunt expuse chiar la strada.Va spun sigur ca si eu am umblat pt. baietelul meu si am comparat preturile.