***Ultimul hop pentru SONIA : 77.480 $ (5)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Amina,

Nu-i nevoie sa te superi. Kay este probabil extrem de prinsa cu Soso si nu ti-a vazut postarea. Evident ca se accepta bani de la toti membrii, de la toti oamenii care vor sa o ajute pe Soso.

BRD, asa cum ai vazut pe net la o googaleala rapida este: BRD - Groupe Societe Generale. BRD vine de la Banca Romana de Dezvoltare. In 2003 in urma unei campanii de rebranding, Banca Romana de Dezvoltare devine BRD - Groupe Societe Generale. Noua identitate a bancii facand mai vizibila identitatea grupului mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana58 spune:

Amina,

Imi pare rau ca te-ai suparat. Evident ca orice ajutor este de mare folos, indiferent de unde vine.
Motivul pentru care nu ti-a raspuns Oana este pentru ca nu are internet de vreo 5-6 zile, iar eu, mama ei, nu am avut timp sa intru pe forum.

Banca BRD este asa cum ai gasit pe internet si cum a mentionat si Gudinde (multumesc)- BRD Groupe Societe Generale. Contul al carui titular este Oana Geambasu, (numele real) este facut la sucursala Unirea, iar adresa sucursalei este Bd. Vintila Voda nr.2, bl.E1, sector 3, Bucuresti. Trebuie mentionat de asemenea si codul SWIFT: BRDEROBU.

Multumim pentru ajutor si iarta acest mic incident.

O sa incerc sa fiu macar eu mai aproape pana se repara internetul.

Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Multumesc mult.
Am fost azi la banca si i-am pus, sper sa nu fi gresit nimic, cu mana stanga o tinem pe fi-mea si cu dreapata scriam, ajungi sa faci multe c-o mana.
Nu zic ca cei de la banca imi cereau si adresa beneficiarului, le-am explicat cazul si pina la urma au fost de acord.
As dori , si chiar va rog sa ma anuntati si pe mine daca au sosit, dureaza cam 5 zile, cred..
Ajut-o Doamne! Pe Soniuta Luptatoarea!

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Kay, am trimis si noi in contul lei 300RON. Te rog mult, cand ajung, da-mi si mie un semn, ca ar cam fi trebuit sa ajunga de saptamana trecuta.
Ce mai face Sonia?
Sanatate multa si numai bine!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!

[b]Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Si eu as dori sa stiu ce mai face Sonia.Revelatia pe care am avut-o eu, e imposibil sa nu insemne ceva. Asta s-a intimplat c-o zi inainte sa citesc aici.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana58 spune:

Buna ziua,

Ultimele aventuri ale Soniei:
- Are, cred (pentru ca nu mai sta la cantarit si masurat), 9,1 kg si 79 cm.
- A avut o mica indigestie, cu diaree si voma, dar care e pe trecute.
- In rest se joaca toata ziua si daca ar sta tot timpul afara ar fi minunat..Vrea sa mearga, dar ii este frica, asa ca se tine de tot ce intalneste in drum - pereti, mobila, inclusiv picioarele parintilor. Oboseste ea cam dupa 10 minute de joaca si respira cam greu, dar nu se lasa! Se odihneste nitel si o ia de la inceput. Pentru ea asta este normalitatea.

Amina
Multumim pentru donatie si pentru efortul (fizic) depus pentru a o face. Iti comunic cand aflu ca au ajuns.
Am si eu o curiozitate: Ce revelatie ai avut?

Nana
Multumim pentru donatie. Probabil ca de saptamana trecuta au ajuns. Daca imi spui in ce banca i-ai depus, o rog pe Oana sa verifice si iti comunic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Kay,
am depus si eu ieri, 30.09., 150 Ron la BRD. Ar trebui sa ajunga destul de repede, intrucat i-am transferat tot dintr-o suc. BRD. Cand iti permite timpul si poti verifica...un mic semn.

Iti doresc multa putere si credinta, asa cum ai avut pana acum, multa sanatate Soniutei si Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va aiba in paza !!!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Draga Kay, am depus azi in contul de la BRD, 300 RON. Sper ca vor intra cat mai repede.
Cum voi mai avea posibilitatea(sper cat de curand), voi mai depune.
Multa sanatate Soniei, e o frumoasa!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristiana58

Nana
Multumim pentru donatie. Probabil ca de saptamana trecuta au ajuns. Daca imi spui in ce banca i-ai depus, o rog pe Oana sa verifice si iti comunic.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.webshots.com/user/kiti48/" target="_blank">Poze Sonia

A trimis mama mea, din Ro, in numele meu, in contul de RON din Reiffeisen. A specificat undeva ca sunt de la mine.
Sper sa fi ajuns cu bine!
Multa sanatate!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!

[b]Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aminca spune:

Am transferat si eu 150 RON in contul BCR, se va procesa pe 2 octombrie. Si pe fetita mea o cheama Sonia si are 1 an si 3 luni. Am citit pe sarite odiseea si lupta ingerasului vostru. Si va doresc aceasi putere si vointa in continuare. Tot respectul meu de mama catre o alta mama.

Mergi la inceput