***Ultimul hop pentru SONIA : 77.480 $ (5)***
Raspunsuri - Pagina 22
alinkav spune:
Ce mai face micuta Sonia?
Am citit toate capitole, si imi pare nespus de rau ca nu am facut asta pana acum.
Maine voi ajunge din nou pe la banca.
Oana, cum mai stati cu banii ptr operatie?
Sper sa reusesc sa mobilizez si ate fete, macar cu ceva sa ajute.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Laura Ioana spune:
Doamne, Kay, ce fetita frumoasa ai! Mi-au dat lacrimile cand am vazut cat de cuminte si de tristuta sta in spital Draga de ea! Sa va ajute Dumnezeu, ca Sosonica merita tot ce-i mai bun!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
cristiana58 spune:
Multumim pentru toate gandurile bune si pentru donatiile facute.
Alinkav, Amina,Laura69silk,Nana au ajuns donatiile facute de voi. Multumim din suflet.
Aminca sa te bucuri de puiuta ta, Sonia! Sa creasca mare si sanatoasa. Din pacate Oana nu a verificat inca contul din BCR, dar iti spunem in cel mai scurt timp.
LucasMom multumim pentru intentia de ajutor. Contul de PayPal este in euro, dar cred ca se poate face depunere in orice valuta. Trebuie verificat regulamentul lor. In USD exista un cont tot electronic, la Moneybookers, care functioneaza tot de pe calculator. Trebuie sa intri pe site-ul www.moneybookers.com, iti faci cont la ei si se poate face donatie in contul Oanei. Aici stiu ca se pot depune bani indiferent de valuta.
Conturile sunt:
Paypal (EURO): assistform@yahoo.fr
Moneybookers (USD): oana.geambasu1@gmail.com
Sonia si-a revenit cu indigestia avuta si incearca sa socializeze: merge in parc si incepe si ea sa intre in cotact cu copiii. Daca ea de abia pe la aproximativ 1 an a inceput sa iasa afara, e dornica. In rest se perfectioneaza in ale mersului. Nu prea ii iese, dar persevereaza. Cu oboseala stam mai prost, dar ne descurcam.
LucasMom spune:
cristiana, ti-am trimis un mesaj privat, daca poti sa-mi confirmi ca l-ai primit.
Alina