***Ultimul hop pentru SONIA : 77.480 $ (5)***
Raspunsuri - Pagina 20
Oana C spune:
Oana, ma bucur ca ati ajuns cu bine. Tot am intrat sa vad daca ai postat ceva, dar m-am gindit ca mai faceti vreo oprire prin alta tara. Sper sa reusiti sa faceti rost de banii pentru operatie. Cind reveniti aici, sigur o sa ne vedem.
Sa ne scrii mai multe, cind ai timp.
Imi pare rau pentru mobil. Ai sunat la compania aeriana la Lost & Found? Sau poate la customer service ... Sper sa il gaseasca.
Pupici.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
stancutza spune:
Oana, mult curaj, suma ceruta de americani e mare, dar SE VA STRANGE!
Am trimis si eu acum prin Internet Banking 150 lei in contul de la BCR, o sa intre din Millennium Bank azi sau maine.
Multa sanatate!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
micsunea spune:
Dragelor,
mie suma mi se pare imensa.
Eu cred ca nu exista decat cateva moduri de a strange o asa suma, atat de repede:
- imprumut bancar (macar pt o parte a sumei si apoi facut aici un subiect la care noi cei care ajutam sa platim in fiecare luna, fiecare cate un pic, pentru a ajuta familia sa plateasca rata la imprumut)
- cazul sa fie foarte mediatizat ca sa afle cat mai multa lume, si chiar daca fiecare ar da cate un pic, tot s-ar strange ceva
- apel la companii si intreprinderi. Daca cineva de pe acest grup are timpul sa se ocupe sa intre in contact cu banci sau alte companii mari, care au tot timpul un fond pt actiuni umanitare (ceea ce le permite sa plateasca mai putin impozit) cred ca i-ar fi de mare folos Soniei.
Eu ma pot angaja sa platesc o anumita suma pe luna, dar nu pot sa dau multi bani deodata si cred ca asta e si cazul multora dintre noi.
Succes si sanatate,
Micsunea
cristy74 spune:
Oana sper din suflet sa reusesti sa strangi suma necesara pentru operatia Soniutei. E o suma imensa, dar noi suntem multe si poate reusim sa te ajutam. Chiar daca nu am mai scris aici, am urmarit povestea voastra de la bun inceput si sunt sigura ca va avea un final fericit.
Cristina, mamica fericita de Eva Maria
Poze
kay spune:
multumesc fetelor, eu acum incerc sa aplic pt o asigurare internationala, si chiar de-ar fi sa tb sa platesc 1000 $ pe luna, tot e mai putin. dar nu ma descurc, nu stiu ce si cum sa fac...
suma nu e chiar asa de mare, ca daca transformi in euro, ajunge pe la 50.000. asa ca nu e chiar asa de mult. s-au strans mult mai multi pt alte cazuri. eu ma bazez mai mult pe asigurarea asta, exista firme care fac asigurari pt persoane cu conditii preexistente (sper), dar am inteles ca rata pe luna e astronomica... dar tot e mai bine, ca e in timp. vom vedea.
avem in conturi aprox 2500 ron.
pana una alta, uitati aici grasa frumoasa : www.webshots.com/user/kay_al la cel mai recent album. nu merge sa iau luink acum
va pup ca butoneaza si S pe aici
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
pardon, cam 65.000. e mult, dar trebuie sa-i scot de undeva.
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
Happiness_4_us spune:
Off Doamne!
O sa te ajutam si noi, cum putem. EU am fost la banca saptamana trecuta si am incercat s atrimit, dar era una noua si nestiutoare si nu s-a priceput, asa ca o voi ruga pe mama sa iti trimita ea in cont, de acasa din Ro. O sa te anunt cand, ca sa verifici tu cand mergi la banca si sa imi confirmi.
Multa sanatate si incredere ca vei face rost de suma. Trebuie!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=9" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!
[b]Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
kay spune:
Nana, iti multumim ! Mereu ma gandesc la tine, ca esti din Targoviste, iar bunicii mei sunt din Pucioasa, mergeam mereu la ei in copilarie. pupici lui Andrei !
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
Amina_Marina spune:
Citat: |
Cont BRD (EURO): RO69BRDE441SV93168704410 Geambasu Oana Sucursala Unirea cod Swift: BRDEROBU |
As dori numele intreg( nu BRD) si adresa bancii pentru ca astia de aici sunt foarte exigenti. Scrii numele real sau numele utilizator de la DC?
Am sa ajut si eu trimitind in acest cont dar abia luni . Doamne! Nici nu-mi vine sa cred ce am citit si, cind ma gindesc ca si fetita mea a fost la un pas de asa ceva, noroc cu Dumnezeu si am avut Doctor bun( chinez). Sa-i dea Dumnezeu Sanatate si Harem. pentru ca se zvoneste de el ca-i cam curvar, si ce daca, merita .
Am o fetita sanatotoasa tun si ca sa-i Multumesc Domnului ma gindesc sa adoptez un copil.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.
Amina_Marina spune:
Am pus si eu o intrebare , vad ca nu mi s-a raspuns, sau doar de la anumiti useri sunt acceptati banii?
Am fost azi la cea mai apropiata banca , e particulara si nu-mi accepta doar BRD , vor numele intreg la banicii ca sa verifice daca lucreaza cu banca respectiva, acum , intrind pe net , mi-a aparut asa, BRD-Groupe Societe Generale?
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.