Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (117)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

Cu intarziere urez si eu BUN VENIT BEBELUSILOR SAMUEL SI DAVID!Sa aveti o viata frumoasa,ca primavara in care v-ati nascut,iar mamicile refacere usoara!

37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ariel sau alta randunica "homeopata" - imi puteti recomanda vreun remediu pentru durerile cauzate de eruptia dentara, ca-mi mananca noptile maselutele astea a pruncului

Mami 33+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cristina, am gasit:)))

chamomilla 15 ch, cate o granula dimineata si seara si inca o granula suplimentar in timpul crizei dureroase.
bafta, sa treaca durerile!!

uite, vedetzi legea compensatiei?? alex m-a doborat cu colicile, dar eu nici nu am stiut cand i-au dat dintii...si uite asa m-am trezit ca la 7 luni nu mai voia sa suga si cand i-am deschis guritza, ac banuiam "un margaritarel" (de la supt), am vazut 5 diamante mici pe gingii:))

alexutza aproape 5 ani +si 34+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ariel - !!! Care lege a compensatiei??? Ca Vladic a avut colici de m-a dus in depresie pana pe la 5 luni si fiecare dinte a lui s-a lasat cu urlete si nopti nedormite!!! Dar asa urat ca la maselute nu a mai facut inca!!! Dupa legea asta a compensatiei ar trebui ca bebe Daria sa fie cel mai cuminte copil din Univers!!!

Mami 33+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu mi-am facut o mega salata de fructe cu de toate si ma duc s-o savurez in patut, sa ma relaxez nitel.

Cristina, imi pare rau ca-l dor gingiutele pe pitic...
Vlad nu a avut colici, cu maselutele ne-a dat putina bataie de cap, nu exagerat...sper ca frati-su sa nu fie pe invers

Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ariel

Pe asta tot din cartea de "Homeopatie pt toti" ai luat-o? Trebuie neaparat sa-mi cumpar cartea asta!

Naty

Fructoza ai voie? Ca eu am cumparat de la farmacie si pe ea scrie "Fructoza este o substanta dulce care participa la metabolismul glucidic in absenta insulinei, scurtcircuitand reactiile metabolice nedorite determinate de acest hormon. ... Fructoza poate fi consumata si de persoanele cu hiperglicemie. ..."

Ca ma gandesc ca daca poti inlocui fructoza cu zaharul sunt o multime de prajituri de casa la care ai avea acces. Inclusiv reteta cu papanasi pe care am postat-o. Si se pot face si gemuri.

Ca daca sare nu, zahar nu, fructe si paine doar cantarite ... nu-i de mirare ca esti asa de slaba. Tu ce mai mananci in afara de salata?

Mergi la inceput

gudinde, tot din carticica aia;)) eu dorm cu ea langa pat...serios. nu stiu daca o mai gasesti in librarii, eu am comandat-o pe net, de fapt al meu, ca il capiasem cu cartea asta (am avut-o imprumutata de la o prietena).

nu stiu in cazul lui naty, nu vreau s avb. eu in locul ei, dar fructoza este nemaipomenita. eu folosesc de vreo 2 ani si ceva, tocmai din motivul ca nu are treaba cu pancreasul si nu afecteaza nivelul de insulina, care la mine este mare si duce(a) la crize de hipoglicemie. ani de zile m-am luptat cu crizele astea, nici nu mai stiu cand au debutat...tin minte ca aveam cam 10-11 ani si mi s-a facut rau de tot la coada la portocale:))). cert e ca si tata are problema asta, dar el se incapataneaza sa consume zahar "ca face bine la criza" si frate-meu la fel...treaba lor. mie mi-a zis o tanti dr. de la spitalul malaxa, cand mi-am facut testul de glicemie provocata...ea m-a invatat de fructoza, ea mi-a explicat ce si cum sa mananc. jos palaria in fatza ei...de atunci nu am mai avut decat rar crize de hipoglicemie si doar in sarcina.
fructoza mai ieftina poti comanda de la redis nutrition, costa 95000 lei parca un recipient de 1 kg. eu pap dulciuri facute cu fructoza,dar de catre ,mama, ca mie mi-e lene:)) m-am pacalit insa prima data cand a facut mama crema de "zahar" ars, ca ea este mult mai dulce ca zaharul si mama a pastrat masurile de la reteta clasica...si era sa murim de dulcegaraie:))
mai luam de la o colega niste gemuri nemtesti cu fructoza (fara atrocitati de edulcoranti), erau dementiale!!!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

M-am intors si eu de la mama de la msa, am o lene in sistem de ma doare!!!

Cam slaba miscarea pe crengutza!!!

Livi +39+5 zileIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ariel,

Si tu ?????
Pai si eu tot hiperinsulinimie. Si nu vrea sa scada afurisita nici cu 2000 mg de metformin pe zi
Dar la mine glicemia nu-i mica. E peste suta.

Cred ca putem face un club: La pancreasu' traznit.

PS: Foarte frumos ca ai gasit o doamna care ti-a explicat ce si cum ai voie sa mananci. Eu am facut testul de glicemie provocata de 2 ori ... da nu mi-a explicat nimeni nimic legat de alimentatie. Internetu' sa traiasca.

Mergi la inceput

pt fetele care sunt interesate de genetica si ereditate (pt mine domeniul este o pasiune, a fost materia mea preferata in facultate), la discutii generale, a postat un domn un subiect foarte interesant. am cautat pe google si am gasit site-ul lui, care este extrem de interesant:
www.prodanciu.ro

va recomand sa va uitati! eu una nu prea pot sa urmaresc cu atentie atata informatie direct pe monitor, asa ca astept sa-mi dea cineva pe care am rugat, varianta printata, sa o "devorez"...

TEODOR
POZE

Mergi la inceput