Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (117)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

kya, astea sunt ce ne-au dat de la cursurile FirstBebe, cu actele si adresele?
..am pus poze pe webshots, de plictiseala...la 'diverse' sunt si de la nunta, cateva..

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns so_rely spune:

Buna,

Nu inteleg ce trebuie sa facem sa aparme si noi la mamici de martie 2008. Mai avem putin si venim pe lume...
DN:23.05.1979, UM: 16.06.2007, DPN: 25.03.2008, fetitza, o va chema Ana si vom naste in Arad, cu dl doctor Furau Gheorghe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Tocmai am primit kitul de recoltare de celule stem, am rasuflat linistita.

Maine ma intalnesc si eu cu medicul si cu bebe al meu, merge si tati, sa vedem ce mai planuim in legatura cu nasterea. Ce stiti, cele carora nu vi s-a facut control "intern" pana la 33 de saptamani in sarcina, acum se face? Ca asa nu as vreaaaaa...

Ana, hai sa facem un club al cracanatelor, si eu merg ciudat tare. Ca ma doare osul ala pubian uneori... si in plus trebuie sa sustin o burtica nu prea mica, niste sani cam mari... e de inteles ca merg ca rata !

O zi super va doresc.

Nicoleta 33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

LA MULTE LUNI PENTRU IULIA!!! (scuze Naty ca nu mi-am dat seama cand a trebuit. E prima aniversare a primului pui de Randunica )

Mami 33+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by luny

kya, astea sunt ce ne-au dat de la cursurile FirstBebe, cu actele si adresele?

Da.

Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Nico de acord, clubul cracanatelor sa fie...se mai inscrie careva???

Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mi-a luat-o Kya inainte...nici n-am verificat daca e aceeasi informatie, ce zic eu e pe "traite"...
Pucca, la cadita depinde ce vrei, ca nu e mare lucru de vrut...Ori vrei cu tot cu masa de infasat si salteluta sau separat, conteaza daca vrei cu forma anatomica sau simpla, normala si mai conteaza daca vrei din aia sofisticata care iti indica temperatura apei, desi tot sfantul cot e mai bun...Eu mi-am luat cadita Onda, cu forma anatomica, comandata de la buburuza dar apoi am vazut aceeasi cadita in Carrefour Orhideea cu 20 ron mai ieftina.
Ieri mi-au dat de la spital inapoi o camasuta a Iuliei alba si frumoasa, cadoul secret primit de la o randunica inimoasa pe care a purtat-o sapt trecuta, ca sa o spal (prefer asa, caci inainte deja ii ratacisera 2 body-uri). Tocmai am spalat-o, dar dupa ce am mirosit-o indelung, avea mirosul ei (de fapt al lotiunii ), m-am simtit ca o indragostita...Oare ma puteti intelege?...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

CAPITOL NOU!!!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Naty e aceeasi adresa, doar ca eu am un alt numar de telefon. Poate la asta raspunde cineva

Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput