Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (117)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Uff, lung a mai fost.

Mai am si adresele birourilor unde trebuie mers in fiecare sector, telefoanele si programul cu publicul. Daca va intereseaza vreun sector, sa-mi spuneti, macar sa stiti unde va duceti si cand.

Merci pentru felicitarile prenatalului. fetele

Clau deja ma simt foarte bine. Pe la pranz ma duc la coafor, ma vopsesc, ma tund, ma epilez... Lucruri pe care inainte trebuia sa le planific greu din lipsa de timp. Ce bine e acum, ca pot sa fac ce vreau...!

Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Lyvy, dar ce, io-s antrenor de fotbal la berze?!
Clau, la multi ani Rebecutzei la implinirea unei saptamani de viata!. Ieri a implinit si printesa mea o luna...
Deea, bine-bine dar vrem macar numele lui bebe magic! Multa sanatate lui Alex si MOARTE ENTEROCOLITEI!!
Kya, venim la mancare libaneza dar cum facem, ne primesti pe toate cu bebeii?
Tocmai am primit sticker-ele de pus pe perete de la bebestrumf, ma duc sa ma uit in cutie.

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

kya, multumim...eu stau in sect. 2:)

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (42 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

kya, multumim...eu stau in sect 5 (stiu deja si program, si unde sa merg, etc lua-i-ar naiba!)

Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Buna dimineata! Daca imi mai permiteti sa zic asa...
Am fost cu treburi, diverse analize cu care ma voi prezenta la Dr Predoi, apoi la platit facturi +cerere debransare de la cablu UPC, apoi la ridicat pozele ce ni le-a facut unu in aprilie trecut la cununia civila, de s-au crucit cand m-au vazut abia acum sa le iau... Abia m-am tarat pana acasa, ca am facut si ceva cumparaturi, si eram cam nemancata.

Baiii ce am mai ras cate ati debitat ieri! Mai ales cu somnul randunoilor! Eu am noroc cu al meu, ca isi cupleaza neuronii in secunda 2 dupa ce l-am strigat! Si in plus, nu se panicheaza niciodata. Si daca ii zic gata, dormi, in 1-2 minute sforaie!

Adriuta nu te intreaba americanii ce e cu martisorul? Tare bine va sade cu primavera in jur…

Naty, sarumana pt infos si particularitati de sect 5!
Ziceai ca a trebuit sa mergi acolo ca sa afli programul. Daca tot l-ai aflat, nu mi-l dai si mie, pana nu il

Ariel, ai intrebat de Deflinas, la ei e moda ca dupa ceza sa se stea 1 sapt in spital.
Hai ca pe 1 Martie n-a fost asa nasol ca ieri. Asa ca vei avea un an bun!

Ariel, Naty, si daca va mai zic si de Fate si babaganush (apropos de libanisme), facem lista completa! Aolooo imi vine sa sun sa mi se aduca!! Si o muhalabie la desert! –cu zaharina pt Naty daca se poate :P

Moaaama, bb de Simo 57cm! cred ca Sasha va avea peste 60!
Varuna, eu am durerea descrisa de tine de vo 3 saptamani!

La alaptat asa stiam si eu, fara lapte (oricum nu beau lapte simplu), crucifere, fara leguminoase, fara excitante si fara mirositoare puternic. Desi, eu cred ca tot bb decide daca ii place usturoi au ba! Voi incerca orice fruct vrea muschiu meu. Si orice salata mai putin varza, cono, brocoo (crucifere)

Pucca. Eu voi lua unul din aceste 2 carucioare:
http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010031&brid=2 sau http://www.price.ro/specificatii_babideal_carucior_missouri_2_25372.htm motivul: preturile ok, USOARE, se lasa pe spate de tot, numai bine pt spatele nou-nascutului, se pliaza usor, si nu au rotile prea mici, ca sa ramana in toate gropile. Cel mai probabil il voi lua pe al 2-lea caci are si manerul reversibil si in plus are inclus in pret apartoare de ploaie. Chiar daca are cu 1 kil in plus. E si mai ieftin ca primul.

Kya, macar te-ai mai ostoit de dor de randunoi … Brava pt concediu!
MUltumim pt informatii despre hartogaraie. Am notat tot. Ma intereseaza orice info despre sect 5.

Ursulica, ce am ras de bb vorbitor!!

Deea, multumim de vesti. Sanatate la Alex!

Zoze, bine ati revenit si adaptare usoara acasa! Te asteptam pe crengutza cand s-o putea...

Clau, ce recuperare rapida! Felicitari! La medlife iti fac album foto?! Uau… ar fi fost fain sa includa si o poza-2 din primele clipe de viata, in caz ca tatal ar fi prea luat de val. Si la muuuuuuuuuulte saptamani si ani in continuare!

V-am pupat, ma duc sa mananc ceva

sovi 32+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Sectorul 2:

Are cele mai multe locatii, asa ca poti sa-ti alegi ce e mai aproape de tine.

Serviciul Asistenta Sociala Alocatii:
- Calea Mosilor 132 tel: 310.14.29
- Str. Dimitrie Racovita 22 tel: 310.24.17
- Str. Olari 11-13 tel: 252.22.02 int. 215
- Calea Mosilor 229 tel: 212.00.65
- Str. Parintele Galeriu 1 tel: 210.41.63
- Str. Heliade intre Vii 36 tel: 241.23.30
- Str. Potarnicii 3 tel: 255.66.60
- Str. Glinka 7 tel: 231.07.61
- Str. Masina de Paine 65 tel: 242.75.60

Program cu publicul:
Luni - Joi 8:30 - 16:00
Vineri 8:30 - 14

Directia de Evidenta a Persoanelor (pentru inregistrarea nasterii)
Directia generala: str. Olari 19 tel: 252.02.86/ 252.02.94

- Biroul nr 1 in incinta sectiei de politie 6 - str. Paul Greceanu 36 tel: 311.20.21 int. 15740/ 15741
- Biroul nr 2 in incinta sectiei de politie 7 - str. Teiul Doamnei 3 tel: 311.20.21 int. 27663/ 27664
- Biroul nr 3 in incinta sectiei de politie 8 - sos. Mihai Bravu 137 tel: 311.20.21 int. 28775/ 28776/ 28777
- Biroul nr 4 in incinta sectiei de politie 9 - sos Pantelimon 290 tel: 311.20.21 int. 28915/ 28917
- Serviciul de Stare Civila - str. Olari 19 tel: 252.02.74

Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Kya multumim pentru info eu le-am salvat pe toate pentru tatic.

Doamne Sovi sper sa nu ma tina durerile pana nasc ca e grav...eu nici nu prea pot sa ma ridic de la orizontala si mersul e mai mult tarat decat pasit, nu mai zic cat de cracanata merg...

Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Deci,fetelor,am comandat Hartiile protectoare wc si cica vin in 3-4 zile...nu dupa ce nasc.Sunt cam multe,dar asta e,poate vin vremuri kk...se!
pucca.Hai ca tu chiar mai ai putin.Si tocmai ai intrat in luna 9,nu?Superrr..Eu stiu ca din sapt 36 se intra in luna 9.Si Doamne ajuta ca toate "consemnatele"sa scapam de prematuritate si sa intram in luna 9.
Carucior sau cadita eu inca nu am luat.
Ariel,ce zici mama,dop??Doamne fere,de acum?Baga-l la loc..O fii cum a fost la mine...lichid..
Felicit o kya pt intrare in concediu.Si multzam de info!
HAI ZOZE!
clau,pupam o bebita cuminte..Iaca,ati scapat si de buricel!Ma bucur ca esti bine!Sa ne pove cum a fost cezariana!Si la mai mare!!
Felicitam si o Iulia mica!!

Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Sector 5

Serviciul de tip familial in domeniul asistentei sociale a persoanei adulte ( mama ce nume pompos mai au astia)

Bd. Regina Elisabeta 29-31 tel: 314.43.18 int. 116
Program: luni, marti, miercuri 9:00 - 11:00
joi 13:00 - 16:00

Directia Evidentei Populatiei - pentru maternitatile din sectorul 5
str. Sapientei 1A tel: 319.39.89

- Biroul 1 in incinta sectiei de politie 17 - str. Dr. Taranu Grigore 10 tel: 311.20.21 int. 24722/ 24723
- Biroul 2 in incinta sectiei de politie 18 - str. Ion Scortaru 14-16 tel: 311.20.21 int. 24045/ 24046
- Biroul 3 in incinta sectiei de politie 19 - str. Amurgului 17 tel: 311.20.21 int. 21517
- Biroul 4 in incinta sectiei de politie 24 - str. Bazaltului 22 - 30 tel: 318.69.07

Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6

Mergi la inceput

Sovi, pt sectorul 5...o singura locatie
-Primaria sect 5 Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, bd. Elisabeta 29-31 (dar se intra prin spate, prin pasajul Eforie si apoi un fel de santier, ma rog, daca a nimerit dezorientata de mine nimereste oricine ); etaj 1
-program: luni, marti, miercuri 9-11; joi 13-16; vineri nu e
-tel: (daca raspunde cineva): 3144680, int 116

Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea

Mergi la inceput