Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (117)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata!
Ooo, Lyvy, acu vrei sa vina barza?! Pai n-am alungat-o eu pana acum de la Toplita ca ziceai ca nu si nu?! Acu ce sa fac, am trimis-o tocmai in America la Phoenix, cu instructiuni speciale sa o caute numai pe Adriuta...ca ea stramba din nas ca de ce sa faca 2 drumuri asa lungi, vroia musai si la Mihutza, dar i-am explicat ca in alte locuri arde mai tare si tre sa se intoarca . Asa ca acu, ce sa-ti fac, mai asteapta...
Ariel, da, poti solicita si pe card/intr-un cont alocatia (e o rubrica pe cererea pe care o completezi la depunerea actelor)dar vezi iar, sa intrebi inainte-pt ca la desteptii mei de la sectorul 5 nu poti opta decat pt 4 banci pe care le vor ei (BCR, Banca Transilvania si inca 2 de care...nici n-am auzit!). A trebuit sa fac cale intoarsa si sa deschid cont la BCR-ca nici eu n-am chef de umblat la posta lunar-eu avand toti banii la BRD si ING.
Varuna, n-am mancat niciodata iranian, mmmm! Daca are cea mai vaga legatura cu mancarea libaneza...dupa care ma lesin...trebuie investigat!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty si kya multumim...hai ca acum am inteles si eu:))) si daca ii dau postarea ralucai lui al meu sa o citeasca, va intelege si el ce are de facut cand eu voi fi in cuib cu puiul cu ciocu' deschis:)))

lyvy, dar ce te-ai pus draga mea pe strigat asha??? ca m-ai trezit!! si parca as mai fi dormit, ca eu azi noapte la 1 plantam zambile !!

cred ca ma duc sa bag si eu cate ceva la ghiozdan, niste croissante cu iaurt de baut....apropos de croissante, ce mai face oare delfinas? de cate ori manac cate unul, ma gandesc la ea:)

adruta, si cat ziceai ca mai ai pana nasti??? hahahhaa

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (42 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Naty cred eu ca ar trebui sa fie cam la fel, eu am mai mancat doar mancare turceasca in afara de cea iraniana de ieri, si au cateva chestii suuuuuper bune, dar tre se te cam eschivezi de unele ca sunt grase rau. Da-i un pup iubitei Iulia.

Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

naty, voi intreba...e tare enervant sa stai acasa sa-l astepti pe postas cu banii, iar daca nu esti sa te duci la posta, la ditai coada , iar la capatul ei s adai de o tanti, care nu-ti zic ce i-as face:)))
dar oare indemnizatia (aia de 6 mil.) o putem lua de pe card?
hmmmm si eu tot la brd am...

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

tare buna papa libaneza:))) eu ador tabuli si falafel!

TEODOR
POZE

Mergi la inceput

Si eu la fel, Ariel! Si mai e una, fatoush. Si shanclish, cu branza...Aaaoleuuu, vreau mancare libaneza!!!
Pt indemnizatie nu stiu daca merge pe card, asa ar fi normal, dar cum la asta n-am ajuns sa ma "confrunt", nu mai imi dau cu parerea...

Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

'Neatza!!..iar noapte aiurea, vad ca am o fixatie pt ora 4, ma trezesc si nu mai adorm cu orele, stau si ma foiesc in pat!..

Ariel, Ursulica, schimbarati semnatura, bravoooo!!
Kya, mie mi-a dat prenatalul dr de familie, fara nicio recomandare!
Adriuta, dragute pozici, te invidiez pentru vremea de acolo!!!
Mancaruri arabesti??..am un loc cu un humus si patiserie de-a lor, ceva nemaipomenit, de exceptie, am mancat la greu de cand am ramas!!
fug sa pap ceva, sun dr sa vad dak ma primeste la control si revin cu coffe!

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Stol, unde ati disparut???

Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata.

Va doresc o saptamana frumoasa (in Brasov e naspa rau vremea, cine are baba azi nu poate fi fericit :(). Toata noaptea vajgalau si ploaie, acum nu mai e ploaie, dar bate vantul...

Am intrat sa va spun ca azi Simo27 si bebe pleaca acasa, si ca sa va mai spun ca de fapt bebe nu a avut la nastere 56 cm, ci... 57!!

Comut si eu pe "lucru", ca vineri am avut o zi de concediu...

Nicoleta 33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Asa e, au inceput babele!! Eu sunt pe 8, mai am...
BRAVO SIMO! Poate vii si pe crenguta. Maamaa, ce baiat mare...

Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea

Mergi la inceput