Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (117)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

kya, eu am fost la dr. de familie si am cerut prenatalul. mi l-a dat, l-am pasat mai departe, nu au fost probleme. dr.gineco m-a intrebat si ea joi daca vreau sa-mi dea scrisoare medicala pt mediucl de familie, ca sa-mi dea prenatalul si i-am zis ca nu este cazul, ca nu am avut probleme...eu nu stiam insa ca trebuie sa-l luam in fiecare luna, pana expira postnatalul....asta nu-mi place, pt ac va trebui sa ma duc si dupa nastere lunar sa iau hartia, sa sun colega, sa pasez hartia...

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (42 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

vazut andreiutz frumos grasun si pletos....giani sa-ti traiasca si sa fie sanatos...
ariel sincer nici pe mine nu m-a incantat ideea asta sa merg pe fiecare luna dar am noroc cu fratelo care se duce sa mi-l ia iar de dus la serv mi-l duce sotiorul ca lucram in acelasi loc...

rami26 + 33 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ursule, felicitari de 2 ori, pentru incheiere sesiunii si pentru cele 32 sapt!!!

La noi s-a asezat un strat baban de zapada , sa tot fie peste 5 cm, parca vine decembre!!!

Pic de somn, ma duc in patuc, noapte buna!!!!

Livi +39+5 zileIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Livi , noapte buna.

Alina 32+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 8 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Alinutza felicitari pentru cele 32 saptamani la mai mare
Noapte buna tuturor va urez!!!
si icei pt tot stolul......

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina34+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-6 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bv ursuleata..felicitari pt terminarea sesiunii si schimbarea semnaturii!!!Felicitari si tie ariel!
kya,iti dau un PM.

Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Brrr, Lyvy, sa nu mai aud de zapada pana in decembrie, da?

Eu chiar de azi sunt in prenatal, mi l-a dat medicul de familie, deci de la 32 sa sapt, pana acum am avut CO pe anul in curs
Eu am noroc cu socrella, ea este asistenta doctoritei care e medicul meu de familie, asa ca ea imi aduce medicale, retete, orice

Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bun, deci m-am lamurit cu hartia pentru prenatal. Multam fain randunici!

Stela am raspuns la PM.

Ariel stiu ca-ti ramasesem datoare cu niste raspunsuri de la legislatie, nu? Imi mai scrii o data intrebarea, te rog, ca nu mai stiu exact care era.

Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Merci mult kya

Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

kya, era ceva de genul:
ce facem (sau fac barbatii nostri) dupa ce nastem? in ordine cronologica? care sunt pasii care trebuiesc parcursi pt toate hartiile necesare? si cand? ca am inteles ca unele chestii se fac dupa nastere, altele dupa postnatal?

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (42 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput