Mamici de mai-iunie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 2
simonacip spune:
Cleo sa fie intr-un ceas bun!!!, daca ai zis si la chinezarie, atunci chiar ca trebuie o masa rotunda data viitoare, ca vad ca am pierdut chestii importante in discutie...
Ma apuc de baut apa calduta dimineata....2 pahare neaparat...va spun cum merge.
Eu vreau nastere indusa tocmai pt ca vreau siguranta 100% in ce priveste prezenta dr, pt ca abia am schimbat-o si nu stiu cit de rapida ar fi la o declansare spontana...AM sa mai dicut cu ea oricum...
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 S
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Cleo sa fie intr-un ceas bun!!!, daca ai zis si la chinezarie, atunci chiar ca trebuie o masa rotunda data viitoare, ca vad ca am pierdut chestii importante in discutie...
Ma apuc de baut apa calduta dimineata....2 pahare neaparat...va spun cum merge.
Eu vreau nastere indusa tocmai pt ca vreau siguranta 100% in ce priveste prezenta dr, pt ca abia am schimbat-o si nu stiu cit de rapida ar fi la o declansare spontana...AM sa mai dicut cu ea oricum...
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 S
Daviduchele meu
Iubita, ce ma superi tu pe mine cu constipatia ta!
Esti prea stresata si d-aia nu faci! Nu avem toate acelasi metabolism: unele ies afara in fiecare zi, altele, ca noi, odata la cateva zile. Colon puturos. Si nu ma mai face sa vorbesc scarbosenii pe forum, sa-si faca fetele o impresie falsa.
Cleo are dreptate, cu lapte caldut dimineata merge. Si eu beau f mult lapte.
Cleo, cum adica nu aveti nasi? Ati planificat totul si ei s-au razgandit?? Voiati sa faceti acum si cununia religioasa? Oricum, sa stii ca se poarta sa le faci pe amandoua odata: si nunta si botez..Si cum a ramas? ...
Inais, du-te repede ca sa mai ai de unde alege.
Eu il pacalesc usor pe sotul ca am card avantaj si nu dau banii decat in rate, incepind cu luna urmatoare.. Evil!
Asa ca vin, le bag in dulap si la salariul urmator platesc rata.
El stie din start ca am o rata de platit.
Sis, parca tu te vaitai de greturi! Am inceput si eu cu greturile, dupa fiecare masa, seara pe degeaba asa...
Sper sa nu tina mult.
Parca si la David in ultimele luni ti-era rau dupa ce mancai...
Draga mea, daca te programezi pe 28 aprilie la inducere, iti tin isonul!!.. Ca de la 38 de sapt se considera nastere la termen si, cf primului si celui mai indepartat DPN atunci intru in 38. Impartim o rezerva la Municipal? Ti-ar placea asa?
Eu, dragele mele, ca sa nu ratez nunta, nu pot fi nasa din spital si nici sa ma risc nu pot, ma gandesc la varianta inducerii. Control freak.
Am vazut ca pe prima pagina la mamici de martie-aprilie erau programarile la nastere indusa si cezariana... Se poarta.
Ah, si inca ceva..am inteles ca nasterea indusa este mai dureroasa, pentru ca, spre deosebire de nasterea naturala, contractiile nu se instaleaza treptat, ci brusc..si ca e musai sa ai epidurala pe-aproape.
O zi frumoasa, fetele!!
Laurita 29+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
simonacip spune:
Pai pe 28 aprilie eu ar trebui sa fii nascut deja, SIS. ce misto ar fi fost sa impartim o rezerva...Nu stiu, lasa ca vedem miine la eco ce ne spune Iosup.
EU cam am dureri ca la ciclu, nu stiu cum o mai fi colul. Burta e atit de mare ca abia mai rasuflu si nemincata, mincata sunt aproape distrusa...Iar MAtei e intr-o verva, ceva de groaza, o clipa nu sta, o ora nu doarme si el....
Ma enerveaza vintul asta...
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 S
Daviduchele meu
Lorich spune:
Buna fete frumoase! Si o primavara superba va doresc!
Am intrat si eu un picut, ca sa vad fata frumosa in rochita, sa vad ca avem de sarbatorit, Cleo mami casa de piatra, sa fiti fericiti, sa va iubiti si sa aveti copii sanatosi si cuminti!
Daria scumpa imi pare bine ca esti bine, ca ne-ai spus si noua asta, macar cand poti, mai spune-ne ce faci tu, Ioana, Darius.
Fetelor eu ieri am avut o zi plina la maxim. Dimineata am fost la dr., l-am vazut pe bandit, care dormea ca un ingeras cu ambele palmute sub un obrajor, este bine are 1100 g, circulara de cordon n-a lasat-o de tot, dar e lejer cordonul, prin zona umerilor. Eu nu mai stiu ce sa trec la semnatura, pentru ca dupa UM avem 26+5 si ecografic cica 28; e mai lungan, ca mami si ca tati. Ma rog, am umblat toata ziua, shopping, car hunting...musafiri sunt si acum chiauna de somn, probabil dupa ce pregatesc ceva papic bag din nou somnic. Sper sa reusim un mic Herastrau azi.
Va pup pe toate si weekend placut in continuare!
Lori 26+ asteptand un bebe Robert
gabitzam spune:
Puputi, activeaza-ti mesageria privata si o sa primesti si parola
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MissParker spune:
cleo, ai mare dreptate ca daca stam numai in casa, avand prea mult timp la dispozitie, ne apuca bātzul si incepem sa devenim paranoice tot citind pe net despre ce s-ar putea intampla etc. Eu mi-am propus insa, fiindca nici la munca nu-mi mai place , sa raman acasa pe 7 aprilie si apoi sa ma duc la Frankfurt de 2 ori pe saptamana, sa ma intalnesc in cate o pauza de pranz cu niste colege cu care ma inteleg bine, sa ma mai plimb prin magazine, deci sa nu stau tot timpul singura cuc acasa, sa fiu activa, dar nu la servici
simonacip si fetele care vorbiti de nastere indusa, in cazul vostru e de inteles, fiindca voi vreti sa nasteti cu acelasi doctor la care mergeti la control, care va cunoaste, pe care-l cunoasteti etc. Aici e altfel. Eu controalele le fac la ginecolog, iar de nascut voi naste la spitalul pe care mi-l aleg eu, dar cu doctorii si cu moasele care se vor nimeri sa fie prezenti in acea zi. Avand in vedere ca aici nu se practica mita sau cadourile pe la doctori, eu cred (vreau sa cred!!!) ca toti isi fac datoria cum trebuie. Asa ca ma bazez putin si pe noroc, si pe ingerul meu pazitor si ... fie cum o fi, numai bine sa fie!
Azi imi voi face ... (na, ati ghicit deja?) ... pateuri cu branza.
Ieri am vazut filmul "Michael Clayton" (cu George Clooney). Foarte bun.
puputi, poate bebele tau va fi un mare karatist, daca se misca asa des Toate cele bune si sa revii sa ne spui cate ceva despre Japonia. Stii, eu am avut in facultate japoneza ca limba secundara de studiu (am dat admiterea la franceza si engleza si apoi, avand nota mare la engleza, am intrat in clasa de japoneza), dar din pacate - cu tot talentul meu pt. limbi straine - japoneza mi s-a parut prea grea si nu m-am putut tine de ea... nu prea mai stiu nimic. Pacat. Tu cum te descurci? De cati ani esti acolo? Presupun ca la fata locului se poate invata mai usor. Gramatica e f.f.f. usoara, dar semnele kanji ma ucideau: din ce invatam mai multe, din alea le confundam mai usor
Ce-o mai face Getutza81???
Felicia 23+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
simonacip spune:
Missparker, pai e foarte bine ca vrei sa-l lasi sa apara cind vrea el. E cel mai bine asa..Ecograful e inselator si oricum un bb grasunel nu inseamna neaparat ca are si plaminii, creier, etc bine dezvoltate si ca e gata sa iasa.
Uite, David al meu a fost un grasunel(4000gr), cu siguranta ca in saptamina 38-39 avea suficient cit sa-l determine pe un dr sa spuna: gata trebuie sa-l nastem...Dar el a stat cit a considerat el, cit i-a mai trebuit lui...Si ce bine ne-a prins dupa cind era maricel, crestea din aer si n-am avut vreo problema de sanatate pana pe la 11 luni, nici raceala nimic.Nu stiu daca e doar faptul ca a stat cit i-a trebuit lui in burtica, dar cred ca pe undeva si asta conteaza.
Acuma, eu am mai spus pe aici ce ma determina sa fac indusa de data asta.Unul e faptul ca nu stiu cind ma apuca, si chiar daca ma apuca seara, varianta cea mai lejera, ca e si sotul acasa si m-ar duce imediat...totusi ce fac cu David? trebuie sa vad (foarte urgent pe unde-l las) SI s-ar putea ca "urgent" sa nu fie suficient la o a doua nastere, sa ma trezesc cu bb foarte repede. Nu stiu, mi-am facut fel de fel de scenarii si sincer mi se pare mai convenabil sa merg acolo in sapt 38-39, cind cadem de acord si sa nasc in siguranta, cu dr linga mine si fara alte stresuri..
Dar oricum, la tine fiind treaba de alt gen, mi se pare ca ai luat cea mai corecta decizie... Cu siguranta la fel as fi procedat si eu. Doamne AJuta sa nastem cu bine si bblusii sa fie sanatosi!
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 S
Daviduchele meu
simonacip spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Buna fete frumoase! Si o primavara superba va doresc!
Fetelor eu ieri am avut o zi plina la maxim. Dimineata am fost la dr., l-am vazut pe bandit, care dormea ca un ingeras cu ambele palmute sub un obrajor, este bine are 1100 g, circulara de cordon n-a lasat-o de tot, dar e lejer cordonul, prin zona umerilor. Eu nu mai stiu ce sa trec la semnatura, pentru ca dupa UM avem 26+5 si ecografic cica 28; e mai lungan, ca mami si ca tati. Ma rog, am umblat toata ziua, shopping, car hunting...musafiri sunt si acum chiauna de somn, probabil dupa ce pregatesc ceva papic bag din nou somnic. Sper sa reusim un mic Herastrau azi.
Va pup pe toate si weekend placut in continuare!
Lori 26+ asteptand un bebe Robert
Lorich felicitari pentru voicinel, ma bucur ca amindoi sunteti bine. Sa dea DUmnezeu sa se desfaca si circulara, cu atit mai mult cu cit e lejera nu trebuie sa-ti faci probleme..
Miine am si eu eco...am emotii, sper sa fie totul ok, mai ales colul
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 S
Daviduchele meu
inais spune:
Buna seara si de la noi!
Vad ca suntem pe pag.2 in wkd...!
Simona...waw AMR 8 saptamani!! Nu-mi vine sa cred cat de putin mai aveti unele dintre voi! Ma distreaza de mor cu discutati tu si Laura pe forum!
Lori ce bine ca e bb bine. M-am gandit la tine ieri ref. la eco!
Noi suntem binisor...papam, facem gimnastica , dormim, iar gimnastica ...si tot asa.
Azi am stat in parc ceva timp si pentru ca eram intr-o zona mai necirculata asa si eram pe o bancutza la soare, am ridicat bluzitza peste burtica si l-am tinut pe bb la soare! Desi era vant, am rezistat eroic! Plus ca soarele are putere deja.
Acum incepe programul de beauty al lui mami...pregatirea pentru o noua saptamana (manichiura, coafat, masti, creme...etc). Speram ca o inspiram pe dra. si o sa fie la fel de cocheta!
Va las...si va citesc!
Ina
pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati
alina_anto spune:
Buna seara burtici!! Nu am mai intrat de ceva timp, dar vad ca sunteti la fel de harnice la scris!!
Va doresc sa aveti o primavara frumoasa, plina de bucurii si sarcina usoara in continuare!
CleoCasa de piatra! Sa ai o casnicie reusita si sa fii fericita!!
Eu am fost vineri la consult si am si facut o mica eco- am vazut-o pe bebelusa: s-a intors deja cu capul in jos (am simtit-o cand s-a intors - acum o saptamana). Ceea ce ma ingrijoreaza este cordonul infasurat o data in jurul gatului. Doctorul m-a asigurat ca nu este nici o problema, pt ca voi naste prin cezariana. Dar tot stau putin stresata..offf..
In rest totul este bine, bebelusa se misca non-stop!Ma simt foarte bine, nici spatele nu ma mai doare..am doar o mica durere (ca un fel de intepatura), in special seara, sub coasta din partea stanga..
Ma bucur ca s-a incalzit vremea si ca ma pot plimba mai mult! Imi face asa bine!! Eu sunt o mare iubitoare a naturii si va spun ca mi-a fost tare greu cu acomodarea la apartament. Pana acum 2 luni am stat la casa, aveam curtea noastra... Dar acum m-am mai acomodat, mai ales ca acum avem o ocupatie importanta: sa-i cumparam bebelusei mobila, perdele si tot ce mai este necesar in camera ei.
Ma sperie cat de mult m-am ingrasat in ultimele 2 saptamani!! Adica aproape 2 kg! Deci am pus in total aproape 9kg..
Va pup si va doresc o saptamana buna!!
alina 29+