Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (157)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Neata

Monica felicitari din suflet. eu sunt sigura ca nu va trebui sa imparti dragostea pt Dragos pur si simplu vei iubi mai mult. sa ai o sarcina usoara in continuare.

sa spun sa nu spun... Adina s-a trezit azi noapte o singura data. inca nu imi vine sa cred. pe la 3:35 s-a trezit a baut 100 ml apa si nani pana la 7. Laptele de dimineata l-a sarit. Doamne sper sa o tina.

va pup.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Servus minunatelor,
Avand in vedere ca nu am mai citit de vreo 2 capitole, chiar nu stiu ce faceti... poate am nevoie de cineva sa-mi trimita un rezumat
La job e la fel de busy si stresant dar ii fac fatza.....
Luca a inceput sa doarma mai bine, au iesit 2 canini si e mai vesel....
Vestea buna este ca a renuntat la suzi... singurel.. a reusit sa rupa 2 dintre cele 3 suzete pe care le avea...... cea ramasa intreaga nu-i place.. i-am dat intr-o noapte pe favorita lui dar cand a simtit-o rupta a aruncat-o din pat... si acum adorme fara suzi....
Sper ca sinteti toata bine, ca cei mici sint sanatosi, celor bolnaviori le urez sanatate maxima, mamicilor muncitoare multa putere si eu inca sper sa reusesc sa tin pasul cu voi.. dar seara chiar nu mai apuc sa deschid PC-ul... dupa ce adoarme Luca cad franta la somnic....
Mi-e tare dor de voi si va pup din toata inima....Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Monica,

Felicitari!Sarcina usoara!
Desi te simt putin nostalgica pt Dragos...va fi bine si frumos.
ca la orice inceput, poate acomodarea va fi mai grea,dar va trece si vor fi cei mai buni frati din lume.
Pe dandusa am tot bombardat-o cu sfaturi pt intarcare...asa ca vorbeste cu ea...si eu cred ca vederea noului venit la san nu-i va face placere lui Dragos..(imi aduc aminte de reactia crinutei). Veti reusi .ai incredere in el!

dandusa,
Deci Crinuta se antreneaza pt plimbat surioara prin parc...
Teutz,
Multumim!Suntem bine acum.
laura,
Da nu ne iei si noua cate ceva din ikea daca pleci la capitala?
Pls,pls,pls.

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MONICA,felicitari!!!!ce fain,sa vezi ca totul va fii perfect!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Monica-felicitari sarcina usoara in continuare si bb2 sanatos

Laura-deci esti o roscata infocata acum

fug sa deschid cap nou ....sper sa ma lase antonia

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis Fulguiti aici Cap.158

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

monica, felicitari, felicitari, si inca de o mie de ori felicitari!!! sarcina usoara si sa fie totul dupa cum va doriti!!!

dia.. helaaauuu????!!!??? bb2??? ptiu ptiu.. [io, care scuip in san de 'fo sapteshopt (de mii) de ori] :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

carla!

monicabb, felicitari! totul se va rezolva cu timpul, nu-ti fie teama. e o veste minunata.

n-am crezut ca pot iubi inca un copil la fel de mult ca pe ianis. mai ales ca marc a venit ceva mai repede decat il 'programasem'. pana si ai mei parinti spuneau ceva de genul 'ianis ramane ianis'... si totusi, din ziua in care s-a nascut totul s-a schimbat. toate temerile au disparut, brusc am stiut ca POT IUBI la fel de mult inca un copil. fara sa iau iubirea de la celalalt.

mi-e asa drag de voi toate, cele care il asteptati pe bb2... imi amintesc emotia, temerile, dragostea, atatea sentimente contradictorii aveam in fiecare zi. dar simteam zi de zi cum creste puiul in mine si asta ma imbata de fericire.

ieri zi de curatenie, azi zi de gatit. fac orice numa sa nu invat...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Carla! Sa ai parte numai de bucurii!

Monicabb, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Am fost ieri si mi-am vazut prietena la spital. Din pacate pe finuta cea mica nu am reusit s-o zaresc. Prietena mea a facut soc anafilactic de la epidurala si a avut de suferit si bebita :(. Acum este bine si speram sa nu fie urmari.

Cat despre bursucii mei: Maria nu a mai avut probleme cu urechea. Nu-mi dau seama ce s-o fi intamplat in noaptea cand a durut-o. Sper sa fi trecut cu bine peste bolile de primavara. Victorila e innebunit dupa surorile lui. Cum se trezeste dimineata, striga Nana! E numele generic pentru mandrele mele. Ioana il ia in brate si-l pupa de nu mai poate. Maria are grija de el si-i da sa manance :). Fetele urmaresc seara un serial pe Minimax, ceva cu cai si calarete. Asa incat, toata ziua sunt ba iepe, ba stapane de cai. L-au invatat pe asta micu' sa necheze si sa bata cu picioarele in podea. E o veselie generala atunci cand sunt sanatosi! Fetelor care va pregatiti de bebe 2, nu va fie teama ca n-o sa-l iubiti la fel de mult ca pe fulgulet! Iar cand ii veti vedea impreuna... nu exista bucurie mai mare!
Acum ne pregatim pentru serbarile de ziua mamei. De data aceasta am inteles ca sunt la ore diferite, asa incat le voi putea vedea pe amandoua iubirile mele :).

Numai bine,

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput