Strumfi de iulie-august 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 18
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
violetan spune:
Buna ziua si de la noi! La multi ani sarbatoritilor din ultima vreme si de azi inclusiv, ca n-am mai apucat sa scriu cam de multishor...
Lia, te cred ca te simti depasita de situatie, dar ce chestie, vezi? Pe laurentiu abia il conving sa mai pape si tzatzi, ca de cand a dat de solide v-am mai zis eu ca parca a uitat sa suga de la tzatzi sau din biberon. In afara de problema constipatiei, care e prezenta si la laur au mai aparut 2 dintzishori sus: unul mare si lataretz si altul mai mic. Inca n-au strapuns de tot gingia, dar se vad foarte bine. M-a capsat ieri de deget ingrozitor. Mi-a dat sangele instantaneu si am tzipat si de durere si de sperietura si s-a speriat si el, mititelul! M-a muscat si de san, dar baiat destept, a facut-o doar cand incercam eu sa-l "fortzez" sa pape si tzatzi...cand vrea el sa pape nu musca niciodata. Sper sa o tina tot asa, pt ca eu cunosc foarte multe mamici care au intzarcat bebeul tocmai din motivul asta
Sper sa nu fie cazul!!
Felicitarilor bebilor dintzoshi, vorbaretzi si plimbaretzi. Si al meu scoate aceleasi sunete ca la otim , parca ar fi fratzi, sta in picioare de vreo luna aproape in patutz (nu il las eu, ca el ar sta ca disperatul), merge de-a busilea in special in marsharier, se rostogoleshte tot timpul si mi-e tare frica sa nu cada din pat. Mama si tata nu a zis inca, asteptam cu interes. Avem la 6 luni jumate 7,630 si 70 de cm...asta e! Ne facem noi mari!
Ma gandeam, daca sunteti de acord sa facem un soi de statistica cu privire la dintzishorii bebelushilor nostri, adica la cate luni le-au aparut primii dintisori,eventual care (de jos sau de sus). Mi se pare interesant, sa vedem daca exista vreo tendintza...cred
Cam asta...va pupam pe toate si va uram o zi minunata si multa sanatate la bebici si mamici! Si tatici, logic
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
loredana_76 spune:
Buna.Lia incearca sa-i pui niste lapte de la tine in piure sau incearca cu putin iaurt,poate ii place.
Noi avem 2 dintisori jos care au aparut la 6 luni si 3 saptamani si 3 dintisori sus care ies acum.
Loredana ,mami de David Alexandru 16.07.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana2007/Diana2007.jpg)
Diana2007 spune:
Raportez 77.0 kg, sunt multumita. Mi-am dat seama ca abia acum la mine alaptarea ajuta la slabit pentru ca mananc normal (ba chiar mai bag cate un dulcepe sub nas) si nici cu gimnastica nu mai ma omor in ultimul timp. Asa ca trag tare acum pe suta de metri cu alaptarea (ma si mult de zor atunci cand ii dau lui V biberon) si sa vedem saptamana viitoare !
Despre Victor nu am ce sa va spun pentru ca as repeta lucruri pe care le scrieti fiecare cu mult talent. Cu toate astea tot ce face ca si ce nu face sunt lucruri speciale pentru mine, ma bucur pentru fiecare in parte.
Avem si o umbra care ne tot urmareste (figurat vorbind), asteptam consultatia la neurolog ca sa o risipim.
Pe curand,
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
claudia75 spune:
Buna fetelor!
Tot timpul imi propun sa fiu mai activa pe forum, dar de fiecare data esuez in intentia mea. Pur si simplu, am impresia ca 24 de ore sunt mult prea putine pentru cate am de facut. Am un bebe extrem de activ care cere non-stop atentie. Chiar daca nu are nici 7 luni, cred ca a inceput la el teama de abandon. Cum dispar din fata lui, devine nelinistit...In fine, daca tot am prins ocazia acum sa scriu, vreau sa va atrag atentia asupra accidentelor care se pot intampla chiar in casa. Un accident din asta am avut si noi...Stateam linistiti in pat, cand deodata ne-a cazut plafoniera in cap. S-a spart in capul meu, iar o bucata din plafoniera a ricosat in obrazul lui Eric, imediat sub ochiul stang.A lipsit un milimetru sa-i intre in ochi. A inceput sa-i curga sange mult, am ajuns la spital, de unde ne-au trimis la urgenta la oftalmologie. Din fericire, nu a avut decat o zgarietura, dar ne-am ales cu o mare sperietura, cu o seara de cosmar. Cand am ajuns acasa am luat la puricat toate obiectele sa vad cat de stabile sunt.
Mai am o problemuta. Nu vrea sa manance fructe. Pur si simplu le respinge. Piureul de legume ii place, dar sa nu vada fructe. Nu stiu ce combinatii sa-i mai fac ca sa le acctepte. Nu-i place nici branzica facuta in casa. E un mare mofturos, desi nu ma asteptam. Am inceput diversificarea acum o luna si de atunci nu a mai luat niciun gram in greutate. Are 8.200 g si 69 cm.
In rest, e un copil foarte energic. Cam de o luna, se ridica singur in picioare sprijinindu-se de ceva, chiar face pasi de-a lungul si de-a latul patutului, merge bine de-a buselea, rade tot timpul si spune "ma-ma", "ba-ba", "va-va". Este si foarte sociabil cu alti bebelusi. Cand vede un alt bebelus, imediat il ia de mana si rade la el.
Eric Patric Andrei (9 august 2007)
http://community.webshots.com/user/claudiapirvoiu
ruxulic spune:
quote:
Originally posted by claudia75
Buna fetelor!
Tot timpul imi propun sa fiu mai activa pe forum, dar de fiecare data esuez in intentia mea. Pur si simplu, am impresia ca 24 de ore sunt mult prea putine pentru cate am de facut. Am un bebe extrem de activ care cere non-stop atentie. Chiar daca nu are nici 7 luni, cred ca a inceput la el teama de abandon. Cum dispar din fata lui, devine nelinistit...In fine, daca tot am prins ocazia acum sa scriu, vreau sa va atrag atentia asupra accidentelor care se pot intampla chiar in casa. Un accident din asta am avut si noi...Stateam linistiti in pat, cand deodata ne-a cazut plafoniera in cap. S-a spart in capul meu, iar o bucata din plafoniera a ricosat in obrazul lui Eric, imediat sub ochiul stang.A lipsit un milimetru sa-i intre in ochi. A inceput sa-i curga sange mult, am ajuns la spital, de unde ne-au trimis la urgenta la oftalmologie. Din fericire, nu a avut decat o zgarietura, dar ne-am ales cu o mare sperietura, cu o seara de cosmar. Cand am ajuns acasa am luat la puricat toate obiectele sa vad cat de stabile sunt.
Mai am o problemuta. Nu vrea sa manance fructe. Pur si simplu le respinge. Piureul de legume ii place, dar sa nu vada fructe. Nu stiu ce combinatii sa-i mai fac ca sa le acctepte. Nu-i place nici branzica facuta in casa. E un mare mofturos, desi nu ma asteptam. Am inceput diversificarea acum o luna si de atunci nu a mai luat niciun gram in greutate. Are 8.200 g si 69 cm.
In rest, e un copil foarte energic. Cam de o luna, se ridica singur in picioare sprijinindu-se de ceva, chiar face pasi de-a lungul si de-a latul patutului, merge bine de-a buselea, rade tot timpul si spune "ma-ma", "ba-ba", "va-va". Este si foarte sociabil cu alti bebelusi. Cand vede un alt bebelus, imediat il ia de mana si rade la el.
Eric Patric Andrei (9 august 2007)
http://community.webshots.com/user/claudiapirvoiu
In ceea ce priveste refuzul branzicii de casa...si noi am intampinat probleme. Mi-a refuzat branzic cateva zile la rand pana mi-a venit mie ideea ca poate sunt blonda si granulatia branzei este prea mare pt bebe. Asa ca am trecut branza prin sita si acum branzica este yumy-yumy.
Ashera spune:
Lia, draga de tine ... O sa pape si Una la un momet dat. Si pe mine ma apuca transpiratia numai cand ma gandesc ca e ora de masa. Si trebuie sa fac un adevarat spectacol cu cantec si dans ca sa deschida gurita sa pape ceva. Pupici multi si rabdare
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni
mamii spune:
lia poate o sa iei in calcul poate nu dar forta multa si nervi de fier!Si eu cu ale ma chinui.Poti incerca mai multe fructe.Eu cand ii dadeam lui ale mar simplu manca ..nu te gandi acuma k manca baiatu maru tot si gata mami fericita nu nu o lingurita 2 apoi am inceput sa ii pun cereale nu a mai vrut... m.am reintors la mar simplu acrishor de TARA il manca... booon apoi am bagat si branzica calcica in el... nu ii placea la fel de mult dar manca si asa.. Apoi am bagat in mar cereale de la humana cu lapte cuuuu nushu ce si maracuja si ii dau un gust foarte bun jur am gustat:D si ala ii placea!Am incerkt sa ii dau la borcanash fructe si nu a mancat nu ii placea nu intelege alte fructe ci mar!!:)) Deci pupici multi de la noi pentru Una fetita frumoasa si mamica ei! de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
andreea c spune:
Buna!
Chiar daca nu am mai scris de mult timp va urmaresc din umbra si nu ratez nici o poza. Macar am avantajul asta fiind la serviciu.
De cand nu am mai vorbit cu voi s-au intamplat multe...Raducu are acum doi dintisori jos, a cazut din pat , se ridica in picioare si chiar merge prin patut, zice papa, apa, baba si da, am fost raciti toti, eu chiar de doua ori.
Il chinuie si pe puiul meu constipatia si nu stiu ce sa- mai dau. A facut chiar si cu sange o data si parca de atuci tipa la fiecare kk. Cred ca are o fisura ca altfel nu-mi explic de ce plange asa rau. Am incercat si cu suc de pere si cu suc de morcov si cu apa fiarta si racita putin, nimic nu a functionat. Am citit ce ati scris voi de siropul acela....sigur il voi incerca. De cateva zile am inceput si cu portocalele. sper sa le tolereze de data asta avand in vedere dermatita atopica.
Mananca foarte bine tot ce primeste, dar nu pot sa zic ca e grasut cu 8.100g si 72cm cat avea la 7 luni si jumatate.
Plec acasa
Va pup
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikole/nikole.jpg)
nikole spune:
quote:
Originally posted by mychydutzaquote:
Originally posted by ddanagh
cristina cred ca denis a aflat ca e baiat de tot zice coi coi
hehehhehee. ce faza tare!
la multe lunishoare sarbatoritilor zilei.
pe mine ma preocupa o chestie: andrei nu adoarme decat la san. pana acu a adormit altfel decat la tzitzy doar de 2 ori: odata pe canapea ca moshii si odata in pat. seara ma chinui si cate o ora sa-l adorm, il pun la san suge, adoarme, il pun in pat, se trezeste, plange, il iau in brate, il pun iar la san , iar adoarme, iar il pun in pat......si tot asa. e chiar o problema pt ca daca nu sunt eu el nu doarme. nici nu stiu cum sa fac sa adoarma singur! of, of ,mai, mai!
*mihaela*
Sa-ti spun eu???
![](alcool.gif)
Oricum, cu toata taria mea, sapt asa ce tocmai a trecut, Albastrel cam mi-a stat la san si noaptea...se trezea des in hohote de plans, si binenteles ca nu m-a lasat inima, se vedea ca are ceva, si numai la tzitzi l-am tinut...drept urmare azi, mi-a plans iar o ra la culcare
![](bang.gif)
![](bang.gif)
de sapt viitoare incep munca si deci tre sa se descurce numai cu tati, sper sa faca fata al meu la o trezire al lui Albastrel!
Dincolo de toate astea, eu as vrea sa va intreb un lucru...in ce masura considerati ca e normal, sau mai bine zis...e normal , sau corect sa "impunem" copiilor un mod de viata asa cum ni l-am fi dorit pentru noi??
de ex:eu una nu prea mananc carne, decat rar si doar de pui.Mananc in schimb peste, fructe de mare, etc...
nu imi place carnea, cal putin cea de porc sau vita, bleah...si...nu ma trage ata sa-i dau nici copilului meu carne
![](ups.gif)
Insa nu stiu daca e ok modul asta de gandire...nu as vrea sa-l privez pe copil , doar ptr ca mie nu-mi place, dar...
azi de ex. forata de situatie a trebuit sa merg la spital cu al meu, si l-am lasat pe Albastrel cu cumnata-mea cateva ore ca sa nu-l tin pe copil dupa mine.Cand sun sa vad ce afce, ce imi zice cumnata-mea???
ca i-a dat carnita de pui cu legume, facute paste, apoi un biberon cu lapte si apoi apa...
zic si...a mancat, a baut?
Cica...DAAAAAA, TOT! care Albastrel nu prea papa el TOT!
nu am mai zis nimic ca nu era chiar momentul dar nu mi-a comvenit oricum.
Sau...alt ex:acum il vad ca tuseste un pic, nu are febra, nu nimic...medicul mi-a dat niste pastilute ptr asta , ca ii harcaie in piept insa...nu imi vine sa i le dau!...de fapt nici nu i le-am dat!
Sunt oare exagerata?
Nu as vrea din exces de zel sa-i fac vreun rau, si fac tot osibilul sa stapanesc intai informatia , si apoi sa las instinctul sa aleaga, insa un pitic acolo imi spune ca s-ar putea sa gresesc:(
In alta ordine de idei, si eu azi m-am gandit la Lunitza nostra, sper ca e bine, si ii vad curand postarile...
am citit tot din urma, nu mai retin mai nimic...
sunt destul de bulversata, sapt trecuta mi-a fost f rau, am si racit mi-au venit si rushii...intr-un mod brutal as spune, cred ca le era dor de o invazie...
incet cu incetul trec toate...si vin altele, si tot asha...
a...si nu-s cum am reusit , am slabit si eu un kg...fir-ar ea de treaba
la mine e deja noapte, fug sa dorm, pupam strumfimea!
Nikole,mami lui albastrel