Strumfi de iulie-august 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
mamii spune:
bai parca ii dadeam de 2 ori pe zi cate 3 ml dak nu ma inshel.Da chiar a functionat
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
Antoanela23 spune:
Diane, ce raspuns frumos si complet, esti o draguta,.
Gabi, multa sanatate in continuare, sper sa scapati de boli, stiu cum e sa fie si copiii si parintii bolnavi, brrr. Ti-a trecut durerea de san? Felicitari pt progresele lui Bogdanel, e super.
Anamiha, felicitari pt dintisor.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
ioanaiub spune:
quote:
Originally posted by nma
[/b]ioanaiub[/b] ce dulci sunt. uite un motiv pt fetele care vor si bb2 sa se grabeasca.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
e minunat cu doi copii, e si greu dar ... ne-am dorit mult sa fie de varste apropiate, asa cresc impreuna ...
noi suntem aici cu poze noi si poezii
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
aylin_tarcan spune:
ioanaiub, anto, stefania, ashera, mamii, nico, gabrielabv, monicabo multumesc mult pentru raspunsuri. voi incerca sa fac cum ziceti voi sa vad cum iese.
gabriela, s-ar putea sa fie pentru ca nu e obisnuita cu gusturile...dar ar cam trebui sa inceapa sa se obisnuiasca si cu altceva in afara de lapte cu cereale. si daca morcov nu, cartof nu, atunci ce? o sa incerc cu supita in care sa pasez legumele sa vad cum o accepta.
monicabo, da, da! hai! da-mi PM cu messenger-ul tau sa vorbim maine.
anamiha, noi tot eurespal am luat. a functionat. eu i-am dat mai putin decat ni s-a zis.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Simo78 spune:
...va fost dor de noi?
Nu mai stiu ce s-a zis, dar...
Anto ma bucur sa aud ca sunti toti sanatosi!
Gabi sanantate si voua...si bravo lui Bogdanel
In rest felicit toti ...i-a iesit si lui Matei inca unu jos, deci e cu "acte in regula"
Nou la noi...se sprijina bine pe picioare, se ridica singur din genunchi in picioare (cand e in 4), ma escaladeaza, de astea...de-ale lor...
Stam toata ziua si ne jucam, mor de dragul lui!
Cu mancarea e ceva mai bine, dar tot se trezeste noaptea de n-spe ori sa suga.
Am reusit sa scoatem suzy, desi a plans dupa ea 5 zile (p.s. am descoperit ca bubu nu ii zicea lui taica-miu, ci suzetei, ca m-a zapacit alea 5 zile la somn cu bubu-bubu )
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
loredana_76 spune:
buna.Aylin poti sa incerci cu dovlecel,ardei,telina,albitura.Dar oare porumb din conserva avem voie sale dam?sau o avea sare..
Loredana ,mami de David Alexandru 16.07.2007
loredana_76 spune:
Simo ,David nu a vrut niciodata suzeta o scuipa cit colo,dar acum de cind ii ies dintisorii e pe post de jucarie,roade la ea toata ziua.Eu ii mai dau cite o tetina si tot rontaie la ea,cred cail ajuta la gingii.
Loredana ,mami de David Alexandru 16.07.2007
mychydutza spune:
petraam vazut ca ti-au raspuns fetele. ideea e sa pasezi legumele in paharul original al mixerului vertical. pt ca e pe dimensiunea mixerului si nu trebuie multa pulpa pt pasat. nici andrei nu mananca tot ce*i pasez dar pap io. hehe.
*mihaela*
Vivela spune:
Buna seara si de la noi.
Lavi ,n-am mai mesterit nimic intre timp. Dar abia astept sa vad botoseii pe care ii faci Lorinutei .
Petra, nici eu nu stau mai bine la capitolul copil agitat. In ultima vreme vrea sa scoata untul din mine, dorm pe apucate, ma simt ca o umbra... Zilele astea, cand chiar a fost super marait si nervos si plangacios, ma gandeam la Alma ta . Succes in continuare cu diversificarea.
Sanatate multa copilasilor bolnaviori si mamicilor lor .
Noi luasem o pauza de forum, in care am urlat unul mai tare decat altul (evident, el mai tare) si ne-am dragalit pe masura. Cu alte cuvinte, am trecut dintr-o extrema in alta zilele astea . Inca suntem intr-un dinte, cel de-al doilea e f incapatanat, nu vrea si pace. Mai e putin si sparge gingia, se vede bine, dar asa e de vreo 3 zile .
Intre timp, am facut si noi duminica 6 luni , ocazie sa ne pictam iar piciorutele si manutele ca sa facem amprente. S-a moscolit tot, noroc ca il lasasem nud , ca si-a intins vopseaua si pe burta, si pe fatza...pacat ca n-am fost pe faza sa-i fac niste poze, ca era tare haios.
Despre suzy, si eu vreau sa scap de ea. David n-a folosit-o prea mult, de pe la 5 luni a acceptat-o (cred ca tot din cauza dintilor), dar acum imi pare rau ca i-am dat-o . Totusi, azi n-a folosit-o deloc, dar am si stat eu langa el sa-l tin tot timpul ocupat (cred ca asta e secretul, eu sper ca in cateva zile uita de ea).
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
“Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” (A. Einstein)
monicabo spune:
Petra , ti-am trimis PM, sa vorbim maine pt plimbare.
Vivela, La multi ani pe David, sa creasca mare
Lorina, suuces la confectionat botoseii, nu conteaza in cate culori ies, conteaza sa-si "faca treaba"
Ioana75, felicitari pe pasii Smarandei
Sanatate bebelusilor care sunt raciti
Noi suntem bine, avem 2 dintisori jos, diversificarea merge okin sensul ca mananca destul de bine, ne jucam, ne ridicam in picioare, si noi o luam la goana pe canapeaua intinsa in 4 labe sau taras, cum o fi . Unele nopti dormim bine, legat, in altele ne trezim si n-spe ori pe noapte iar dimineata sunt zombi.
Pupici
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze