Gravidute si mamici de Cluj - 60

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREE27 felicitari pt apartament
ANDREEA bravo pt puiutz ca doarme atata
fetelor nu sunt reduceri la OVIESSE papuceii au fost 39,7 lei destul de rezonabil fatza de ce preturi am vazut la miniblue 180ron,190ron :(

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

CO felicitari pt titulatura :super girl
si f bine ai facut ca ai ales varianta cu stropirea fetitzei ,n are rost sa o bage toata in apa aia rece ,mititica de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!

Finuta bine ai revenit!!!!

Iko ai o papusica tare frumoasa!!!!

Ieri am fost in Iulius,ne-am luat geci de iarna,la reducere 50%,de la Columbia.Noi suntem dinaia,iarna caru si vara sania...Oricum sunt geci clasice,si merg tot timpul.Si mi-am luat si o pereche de ochelari de soare,de la Miss Sixty,erau la reducere 30 %.Eu foarte greu imi gasesc ochelari de soare,ca am fata micuta,asa ca daca i-am gasit,i-am luat.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Apropos, de botez, de stropire si scufundare...pe noi nu ne-a intrebat nimeni cum vrem, oricum , o scufundau ca asa sunt traditiile prin Bucovina, dar cel mai mult m-am suparat cand "o matusa" de prin biserica mi-a zis ca apa din cristelnita e rece.In momentul ala am crezut ca o sa cad jos, eram in stare sa ma duc la preot sa il iau la rost. In fine, toata lumea incerca sa ma linisteasca si sa imi zica ca, de fapt, apa e incalzita(adica doar dezmortita)eu eram terminata. Nici nu ma gandisem ca o poate baga in apa rece, nici nu imi imaginsem asa ceva, doar veneam cu apa de acasa doar sa stiu ca e bine.In fine, n-a patit nimic, i-am dat Nurofen vreo doua zile, asa preventiv..

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Adriana felicitari pt somnicul Alexiei, ce fetita cuminte are mama!

Alex nu e nici o problema in a avea inca un bb. Daca la prima sarcina nu a existat incompatibilitate RH intre mama si fat, atunci tu nu ai dezvoltat anticorpi care sa dauneze urmatoarei sarcini. Eu am facut vaccinul tocmai pt ca Anei i-au facut analize cand s-a nascut si ea are RH pozitiv, eu negativ, asa ca... dar nici pt mine sper sa nu fie vreo problema la bb 2.
Co e ff frumoasa biserica si parintele e deosebit, si eu sunt pt stropire la botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

eu asa stiu ca la botez are grija doamne doamnbe de bebei si nu racesc chiar daca e apa rece.
in fine, alex eu am declarat rh-ul negativ si au verificat fata si apoi mi-au dat vaccinul.]

daca vrei sa fii sigura, mergi la centrul de colectare sange sau cum ii zice, undeva aproape de piata mihai viteazul si-ti face contra cost analiza cu anticorpii anti rh.si vezi ascolo daca ai probl sau nu.

mami de irina

Mergi la inceput

ANAMica multum mult pt raspuns ,sper sa fie totul ok
RAMO bravo pt achizitii
este miss sixty la IULIUS?n am stiut
si mie imi treb ochelasri de soare desi am vreo 10 perechi :)

fetelor de abea astept sa vina sambata sa stiti ca ma vopsesc ,ma fac satena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Nasol cu apa rece la botez...
Diana mama mea mi-a zis ca cunoaste pe cineva care si-a botezat copilul si o luna a fost tot racit.Eu cred ca Dumnezeu ii protejeaza pe cei mici,dar daca cei mari sunt inconstienti si ii baga in apa rece...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

DIANA multum mult ,oricum o sa fac investigatii inainte de a ramane insarcinata ,sper sa fie totul ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Alexutzo, eu tocmai m-am vopsit, bine, culoare mea naturala,adica saten inchis, dar tot vopsit se cheama. da puiule, am slabit 1.8 kg. sper sa merg inainte...

Alex, puiule eu am luat we trecut 2 perechi de papucei, acre fusesera 40 cu 9 lei fiecare, ceva adidasi micuti si ceav papuei din piele intorsa mai inaltuti. acum e ok orice, la emrs e mai important sa aiba papaucei f buni.

Diana, acolo ne-am casatorit si mi-a placut ff mult preotul. evident ca am ales sa facem si botezul acolo, mi se pare asa fain, unde e nunta si botezul...

Diana, asa zicea si mami ca la botez nu se racesc niciodata copiii, dar stii cum ma gandeam, ca e dificil sa o dezbrac de toate hainele si ca DD oricum este prezent langa ingerasii nostri, indiferent de cum ii botezam.

Ramo, faine achizitii

va pup

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput