Gravidute si mamici de Cluj - 60

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

HOLA

LA MULTE LUNI LA TOTI BBEI DIN 3!!!!!!!!!!(TIADRIS,DARIA,ALVARO)si tie REDAYla multe luni

Ma pun sa va citesc,ieri am fost plecati toata ziua,cu vremea asta e si pacat sa stai in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna ziua! Buna ziua!

Am revenit si noi! A fost frumos, tare frumos, pacat ca destul de scurt. As fi putut ramane, dar parca tot acasa cu tati e cel mai bine. Nepotelele mele sunt niste scumpe, m-au ajutat mult cu Sara, i-au dat si papa si au dansat, cantat pentru ea, ce mai....a fost super! Sa fi vazut cum povestea Sara cu ele. Cum le vedea cum era cu gura pana la urechi.
Eu am fost rasfatata, numai gogosi, clatite si ce mi-a poftit inimioara, mi-a fost admirata masinuta, pe care am testat-o in felul asta si la drum lung! Betoooon!!!! Si ce m-a mirat ca a incaput toata sandramaua in pitica. Precizez ca mergem de regula cu jumate casa, carucior, patut pliant, sterilizator, everything.

Sara mea are 6 luni, ce repede a trecut timpul. Va multumesc tuturor pt urari. sa dea Domnul sa fie la fel de sanatoasa si sa ne bucure sufletele. Nu a fost o coincidenta, spune MA si AMA cand e suparata si plange dupa mine.A recunoscut si tati! Asa ca ne pregatitm pt marele eveniment cand cuvantul va veni intreg MAMA. Sau poate TATA, hihihi????
AAA, si alta performanta, am ras cu tati ca am observat ca de cate ori vorbeste el la telefon, ea isi pune manuta la ureche si se uita la e. Nu sunt lucruri marete, dar pentru noi....sunt tare importante, ca e vorba de soarele nostru.

Alex, felicitari pt Tiadris si primul ei "meme". Nu-i asa ca ti-au dat lacrimile???

Sis, aici sunt, pe metereze. ma pregatesc sa-i fac papica si sa iesim azi afara, ca-i frumos!CE face iubitica mea, Cari?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata

Alexia ce fetita cuminte esti tu! Si P a dormit pina de la 9 jumate la 5! E bine si asa... numa ca de o saptamina se trezeste la 7 jumate fix , dar eu mai dorm un pic ca el sta in patut si de joaca si vb singurel.

Iko ce blondina frumusica are mama!

Alex acum ce culoare ai la par?

Elenuta acum am vazut pozele. Ce duuulce e Dragos!!! offf ca a mai aparut un concurent dar, din fericire, au aparut si Ana, Ruxi si Alexandra, niste minunatii toate. Bine ca Alvaro e in Spania

Eladeea ce mai face Eric? Cite lunisoare are acum? Papa? Doarme?

Natalia cum e cu 2 fetite dulci?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

ikoca frumosi ochisori,si ce bine ii sta in roz!!!!!!!

ALEX-Parca o vad pe TIADRIS ce frumoasa va fi cu rochita si pantofiorii ca o printesa.

ANDREE27-nu te stresa cu serviciul,aici este o vorba,,LUCRA NUMAI CAT TREBUIE;;
Sa ai parte de apartament.

Mergi la inceput

cristina-aici este un medicament ;,CHAMODET;;,da sti ce mi-a zis o mamica mai in varsta ,?Ca dac ii ungem cu un pic de sirop analgezic,din cand in cand,pe gingi le trece.

RAMONELA-asai cum se duc bani la reduceri ?!

IOANA-Da tot nu scapi de concurenta ca o sa fin toate verile pe acolo,dar totusi o sa ai noroc ca nu stam doar o luna.

nrl-m-am uitat la date si am vazut ca m-ai in alta data de nastere,ma-i facut mai batrana cu 2 luni ma scimbi te rogggggggg.(cand poti,nu-i musai) 8-4-1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Iko tare scumpica e fetita.

Geany mersi,asha trec lunile si ani dupa ce facem copii....

Alex sper ca de data asta mersi la salon.Nu crem sa te vedem portocalie

Nu imi place cu apa rece la botez.imi amintesc ca aveam si eu emotii pt David.

Am si eu niste intrebari:

1. Cele acre aveti patutz pliant, ce puneti peste salteaua aia subtire.Si voua vi s-a deformat?Ca al nostru s-a deformat. imi este mult mai uitil decat cel de lemn,mai ales ca David doarme cu noi i camera.
2.Unde mergeti in vacanta cu copilasii?Ar fi timpul sa ne rezervam si nu ne putem hotari.Oana unde esti?
3. de cand se poate fierbe carnitza cu celelalte legume?(pt cele cu bb mai mari)
4. le faceti zilnic baie la prichindei?

Mergi la inceput

ALEX-Vezi ca TIADRIS se pregateste sa zica MAMA,
DE CE vrei sa te faci satena?i-ti sta bine BLONDA.de ce nu-tio bagi doar suvite maro?

GABRIELLA-pentru fiecare parinte lucrurile pe care le fac copii lor sunt marete,si penttu mine cand mai zice ceva sau face ceva,nou e realizare si un lucru maret,

Mergi la inceput

REDAY-
1--sub saltea am pus o patura mai grosa,chiar 2.
2-haide in SPANIA,sund conditi f bune pentru copii,vezi prin Tenerife tre sa fie oferte.
3-EU AM FIERTO DE LA 6.JUMATE
4-la inceput ii faceam baita zilnic dar acum la 2-3 zile din cauza dermatitei-bine pe fundulet il spal de fiecare data cand face cachitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Geany in Tenerife am fost acum 2 ani.Nu am exclude de tot varianta asta,dar mi se pare cam lung drumul,plus ca nu este avion din Cluj.Si trebuie sa mergem la Buc,iar 6 ore de zbor cu un copil de 1 an mi se pare f mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Alex am gasit Miss Sixty la Sover,jos,la parter.Este si in Cora si in Kaufland Sover.

Geanina daaa,se duc o gramada de bani,cand am ajuns acasa si am vazut cati bani mai avea sotu in buzunar...se tot intreba oare unde-s banii,de are numai atatia...dupa ce am facut calculul,am vazut unde sunt banii...

Gabi cred ca a fost super la mami acasa...ca la mami,nu-i nicaieri...Cred ca e o scumpa Sara...asa e,fiecare lucru mic,e un lucru foarte mare de fapt.

La multi ani copilasilor care isi sarbatoresc azi lunitele!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput