Naturiste si homeopate (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

LA MULTI BB-II

Am si eu o rugaminte: in apr 2007, am facut o laparo- rezultat endo+sarpino stang-rezolvate chirurgical.Nu am luat niciodata diphe...
De atunci, tot incercam sa raman . Fara rezultat. Acum iau duphason (z11-z25)+vit E _Acid Folic...
Am rugat-o pe dr sa facem IA, mi-a spus ca peste 3 luni. Eu as vrea sa iau niste "chestii" astfel sa imi pregatesc corpul pentru IA.

ce ziceti ma ajutati si pe mine?
multumesc tare mult pentru ajutor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Autor: almitabun gasit fetelor! va citesc demult dar abia acum m-am hotarat sa ma inscriu pe acest forum. sufar de mult timp de anexita cronica, am incercat tot felul de tratamente cu antibiotice, antiinflamatoare, supozitoare, polidin si degeaba. reapare. stiti vreun tratament homeopat sau naturist care sa dea rezultate? multumesc.

Buna Almita imi cer scuze ca am sarit mesajul tau dar nu l-am vazut. Pt anexita se ia tinctura de branca ursului din ziua 1 pana la ovulatie. Mai iei propolis (un antib natural f bun) exista sub forma de pastile la Forever Living sau tinctura la plafar care se ia asa cum scrie in prospect . Nu se pun in apa picaturile ci pe o buncatica de paine.
quote:

Autor: misa_21
Buna fetelor!Va salut!
Cum am promis revin cu amanunte despre mine.
Deci de mai bine de o sapt am intrerupt trat homeopat,insa sufar cea mai mare dereglare din viata mea.Eu si acum dupa fiv am avut cm la 28 z,insa astazi sunt in a 7-a zi de intirziere.Am facut test de sarcina,hgc=0 si ceva,temp 36.6 deci clar dereglare.

MIKI,crezi oare ca brinca u poate sa imi fi dar aceasta dereglare?
Deocamdata am inceput sa iau duphaston de astazi de la prinz cind am luat bhcg-ul si se pare ca ciclu da semne.Sper ca miine cel tirziu sa vina,caci vinerea viitoare merg la Dracea.Oricum se pare ca aceasta belea ma va intirzia cu o luna la fiv,ca sa nu mai zic ca analize nu mai pot face luna asta si ce va iesi luna viitoare nu se stie cit de relevante vor fi.
IANA,zic si eu ca si tine,ca nu am crezut ca ma voi bucura atit de mult de venirea ciclului vreodata.

Nu stiu ce sa mai cred.Oare ar trebui sa renunt la orice adjuvant in pregatirea urm fiv si sa ramin pe ceea ce da organismul meu?
Sunt derutata rau!!!!!!!
Ce ziceti?
Va rog sa ma luminati si pe mine!

LA MULTI,MULTI ANI PT. MIINE SI SA DEA DD SA NE VEDEM CU COPILASII IN BRATE CIT MAI CURIND.

Va sarut!

Misa Nu stiu de ce ai luat BU. Eu o recomand doar inainte de ovulatie nu si dupa. Dereglarea o ai de la tratamentul homeopat nu cred ca de la BU pt ca ac e vasodilatatoare si deci ar tb sa provoace CM-ul.
quote:
Autor: iana_mari
LA multi ani de 8 martie si indeplinirea dorintelor va doresc!
Misa 21 cred ca nu la toate femeile le sunt potrivite naturistele sau ne-am stresat noi prea tare.
Miki,Ella

Iana, eu ti-am spus ca nu se poate face nimic pe ultima suta de metri. Deci tu mai aveai 10 zile pana la AC si voiai ceva naturist. Pai ce sa faca bietul zmeur in 10 zile? E reglator hormonal, la inceput dureaza ceva pana se ob organismul cu el iar efectele se vad dupa o luna de tratam. Asa ca nu vad de ce dai vina pe naturiste.
quote:
Autor: gabitoni
LA MULTI BB-II

Am si eu o rugaminte: in apr 2007, am facut o laparo- rezultat endo+sarpino stang-rezolvate chirurgical.Nu am luat niciodata diphe...
De atunci, tot incercam sa raman . Fara rezultat. Acum iau duphason (z11-z25)+vit E _Acid Folic...
Am rugat-o pe dr sa facem IA, mi-a spus ca peste 3 luni. Eu as vrea sa iau niste "chestii" astfel sa imi pregatesc corpul pentru IA.

ce ziceti ma ajutati si pe mine?
multumesc tare mult pentru ajutor!!!

Gabitonihabar nu am ce e aia sarpino. Endo banuiesc e endometrioza dar sarpino? Pe viitor scrie cuvintele intregi mai ales ca e vb de un diagnostic pt care ceri o recomandare de tratament

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

ma primiti si pe mine? eu am mare insuficienta progesteronica si trebuie sa iau duphaston (utrogestan), dar vreau sa urmez si tratament naturist.mi-am cumparat tinctura de zmeur, dar nu stiu cind sa o folosesc (dupa menstra sau dupa ovulatie) si cite zile? pot sa iau zmeurul impreuna cu duphastonul? branca ursului se ia pina la ovulatie sau toata luna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almita spune:

Multumesc mult Miki pentru rapuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Miki,iubita eu am zis pur si simplu ca nu mi se potrivesc,mi-am dat cu parerea .De ce te-ai suparat?
Eu nu am avut niciodata intarzieri menstruale si la fel ca Ella din cauza zmeurului mi-a intarziat c.m.
Imi cer scuze daca te-a deranjat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

MIKI, brinca u si restul mi le-a recomandat un doctor.Eu chiar am fost la dr. ca urmare a sfatului unei fete de pe forum care a aut rezultate urmind trat la acest dr.Dupa un fiv la 9 luni a ramas natural.

Insa se pare ca la BU a dat-o in bara atita vreme cit e logic ca se ia pina la ovulatie si avind in vedere ca tu stii f. bine din experienta ca asa este.

Ce m-a pus nitel pe ginduri a fost faptul ca dupa o luna cind trebuia sa merg din nou ca sa vada cum e mi-a schimbat total medicatia si de BU uitase ca tre sa mi-o dea.Am intrebat eu.Insa atunci am dat de voi,am aflat cum e cu BU si din seriaa 2-a am luat doar 1 sau 2 zile.

Acum ma rog sa imi vina ciclul o data,semne sunt dar numai dureri premenstrule,in prima zi de duphaston chiar am avut si o scurgere,dar atit.

Nu stiu ce o sa ma fac,caci ma duc la Dracea ca prostu,cu analizele din august si fara nimic concret si la cit e de aglomerata mi-e ca voi incepe procedurile pt fiv cu mare intirzieie ,ceea ce pt mine e groaznic.

IANA,eu totusi incerc sa inclin ca si MIKI ca e de la homeopat caci dupa fiv am luat tinctura de zmeur si de coada soricelului si ceai de naprasnic si de cretisoara asa dupa cum scria LIVIA si ciclul mi-a venit exact la 28 de zile si in consistenta normala,fiind primul ciclu dupa fiv.
Nu mai stiu dar cred ca inainte cu vreo sapt le-am oprit caci incepusem cu homeopatele si erau prea multe de luat.

MIKI,tu crezi ca eu in conditille in care ma aflu as mai putea lua ceva pt. un rezulatat mai bun la fiv?

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Mikisor as vrea sa te antreb extractele de zmeur si coacaz negru cata perioada se iau ? eu acum am o luna de cand le iau,multumesc mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

Buna
asa este..este vina mea...
revin cu urm precizari:endometrioza pelvina si sactosalpinx stang ..
Miki...

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Autor: cory_box
Raspuns la: 09/03/2008 05:38:03
Mesaj:ma primiti si pe mine? eu am mare insuficienta progesteronica si trebuie sa iau duphaston (utrogestan), dar vreau sa urmez si tratament naturist.mi-am cumparat tinctura de zmeur, dar nu stiu cind sa o folosesc (dupa menstra sau dupa ovulatie) si cite zile? pot sa iau zmeurul impreuna cu duphastonul? branca ursului se ia pina la ovulatie sau toata luna?

Alopate cu naturiste nu prea e bine sa iei dar avand in vedere ca sunt de ac natura hormonala -progesteronice poti incerca cu utrogestan luat vaginal si zmeur toata luna sau Vitex Fruit 4/zi tot toata luna. Naturistele le iei din prima zi de CM. Cu Duphaston oral sau untrogestan tot oral nu cred ca e bine.
quote:
Autor: iana_mari
Raspuns la: 09/03/2008 12:51:01
Miki,iubita eu am zis pur si simplu ca nu mi se potrivesc,mi-am dat cu parerea .De ce te-ai suparat?
Eu nu am avut niciodata intarzieri menstruale si la fel ca Ella din cauza zmeurului mi-a intarziat c.m.
Imi cer scuze daca te-a deranjat .

Nu m-am suparat , eu ti-am explicat ca nu ai ce face intr-o perioada asa scurta dar totusi l-ai luat. Apoi spui ca nu ti se potriveste. Dc il luai 2 sau 3 luni incontinuu iti garantez ca vedeai rez f bune. Iar faptul ca ai eliminat ceva dupa doar 10 zile de zmeur arata ca totusi a facut ceva bine.

quote:
Autor: misa_21
Raspuns la: 09/03/2008 17:49:57
Nu stiu ce o sa ma fac,caci ma duc la Dracea ca prostu,cu analizele din august si fara nimic concret si la cit e de aglomerata mi-e ca voi incepe procedurile pt fiv cu mare intirzieie ,ceea ce pt mine e groaznic.

MIKI,tu crezi ca eu in conditille in care ma aflu as mai putea lua ceva pt. un rezulatat mai bun la fiv?
Multumesc mult!

Cand o sa ajungi la Dracea fa-ti mai multe programari din timp. Nu cred ca te va amana, cand vine CM faci analizele si gata. Anal din aug au fost bune?
Deci dc o sa stai mai mult timp, cel putin o luna sa zicem poti sa iei zmeur +coacaz deoarece curata ovarele sau poti lua in loc de acestea Vitex Fruit 4/zi . Le iei imediat dupa ce faci anal hormonale de z2. Mai poti lua de acum Acid folic retard de la Doppel Hertz si Vitamina E forte o zi da una nu.
quote:
Autor: bytzi
Raspuns la: 09/03/2008 21:17:57
[quote]Mikisor as vrea sa te antreb extractele de zmeur si coacaz negru cata perioada se iau ? eu acum am o luna de cand le iau,multumesc mult de tot

Cel putin 3 luni. Dupa aceea poti schimba cu Vitex Fruit 4/ZI. Sa iei si tu de caum acid folic retard (Doppel Hertz) si vitamina E forte o zi da o zi ba. Dupa 3 luni de coacaz +zmeur sa repeti anal FSH din z 2 sau 3 si apoi iei vitexul.

Fetelor eu saptamana asta nu o sa pot intra f des .

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Da MIKI,analizele din aug au fost super.Toate au fost in parametrii cu un fsh=6.2 si prog de 21.9 in ziua 21 fata de 0.34 acum.Ceva clar m-a destabilizat dar nu vreau sa invinovatesc pe nimeni.Singura vinovata sunt eu ca m-am apucat de prea multe o data fara sa ma informez mai bine.
Si nici macar de acest forum nu am dat!Of!
Noroc ca-s o fire puternica,caci altfel ma lasau nervii de atita ghinion!

O saptamina usoara iti doresc!

Mergi la inceput