Naturiste si homeopate (35)
Raspunsuri - Pagina 5
ella28 spune:
Iana eu am avut un raspuns fff prost la stimulare. Din 6 foliculi a fost un singur ovocit care s-a dezvoltat f bine. Dar unul singur. Nu mi-a spus M ca as avea vreun chist, mi-a dat 2 luni AC pentru relaxarea ovarelor. Si vreau si eu sa imbunatatesc raspunsul meu la stimulare. Deocamdata iau AC si Omega3 si Ca+Mg+Se+Zn si uneori Magne B6. In aprilie fac histerosalpingografia + histeroscopie de diagnostic si probabil tot de atunci incep inhibarea.
bafta!
Miki merci ca ne suporti, stim ca suntem niste specimene insistente dar e pentru un scop nobil

miki-miki spune:
quote:
Autor: adelaalba
Raspuns la: 06/03/2008 15:12:32
MIKI- m-ai speriat un pic cu branca ursului.Eu i-am dat sotului meu pt ca a avut o spermograma nu prea reusita.si am inteles tot de pe net ca e buna in probleme de reproducere , ca noi asta avem de fapt.Nu am ramas insarcinata niciodata si citind diverse tratamente naturiste am tras concluzia ca asta e buna pt amandoi.Tu ai spus despre niste surprize neplacute la spermograma, daca mai continua cu BU.M-ai cam speriat.Poti sa-mi spui despre ce surprize e vorba?
Intre timp am fost la un terapeut (masaj, reflexo,etc) si el mi-a spus ca e ok cu BU, sa iau si eu iar pt sotul meu a mai spus sa ii dau si o fiola de gingseng pe zi.
Sunt curioasa ce parere ai.Te rog sa-mi spui daca e ok sau nu.
multumesc mult
In leg cu irigatiile cu ceai de galbenele, asta am luat-o din tratamentul Liviei, daca nu ma insel.Acum sa fiu sincera , eu am citit acel tratament si am luat de acolo doar o parte din ce ar fii trebuit.Mea culpa.Dar mi s-a parut destul de complicat si din comoditate am recurs doar la ce era mai simplu de administrat
Adela alba
imi pare rau ca te-am speriat dar asta e realitatea. Dc te duci pe prima pag la sub Azoo am scris ca BU da reactii negative la unii barbati. Dr Damian a avut un pacient care f greu la readus la valori normale ale spermograme. Barbatul resp nu avea nimic dar sotia i-a dat BU ca a citit ca face bine si la urmat spermograma a iesit dezastru. La unii barbati da rez bune iar la altii dezastruase. Am observat din prospect ca dc se dau doze mari afecteaza prostata si cam aici ar fi explicatia. Dc un barbat are deja pb cu prostata dar nu stie si ia BU => rez proaste. Parerea mea e sa renuntati la ea pt cca sunt produse mult mai bune decat BU. De ex Multi Maca de la FLP. quote:
Autor: iana_mari
Raspuns la: 06/03/2008 19:03:18
Miki ,Ella aveati dreptate ieri am intrerupt si azi mi-a venit.
N-am fost niciodata mai fericita ca azi.
Miki de azi incep si omega 3?
Este compatibila cu A.c.?
Da Iana
poti lua Omega 3 si mai poti lua acid folic si vitamina E forte una la 2 zile.quote:
Autor: iana_mari
Raspuns la: 07/03/2008 08:50:46
Acum am citit in urma si , da Ella si eu elimin ceva ,de culoare mai inchisa decat c.m. si cu structura gen firimituri ,firicele ,nu stiu cum sa explic altfel
Eu cu zmeur dar fara coacaz nu am eliminat chestii. Astept sa vad dc elimin si eu chestii acum
Raluk
te rog eu vb la persoana I ca ma simt si mai baba dc imi vb la pers a II-a.Miki
Anul asta pui de-un pui
miki-miki spune:
ella 28
. Stiu ca e pt o cauza nobila si va inteleg. Imi pare rau ca treci pe AC , era bine sa ai 3 luni de zmeur+coacaz , asa vedeai chistul evaporat si iti refaceai putin ovarele. Dupa ac 3 luni puteai sa treci pt o luna pe AC dc asa vrea big M. AC dauneaza unora din noi, scade endometrul si alte pb. Sunt hormoni sintetici si de ac apar ac probleme . Nu de multe ori am auzit ca au ajuns fete la amenoree dupa ani de AC. 
Miki
Anul asta pui de-un pui
KoraPop spune:
miki am fost azi la dr. Cocei si i-am spus ca iau luna asta pana la ovulatie l-arginina si vitamine;a spus ca ea nu are nimic impotriva naturistelor si sa iau daca vreau,a ramas sa fac eco in ziua 14 de cm ( 17 martie) la big M si dupa aceea imi da schema de tratament pt FIV.Cred ca vom incepe daca va fi totul bine la cm urmator.Te
si am sa dau raportul dupa eco,mor de curiozitate daca va fi vreun efect pozitiv mai ales cu l-arginina.

Kora
CARPE DIEM!
misa_21 spune:
Buna fetelor!Va salut!
Cum am promis revin cu amanunte despre mine.
Deci de mai bine de o sapt am intrerupt trat homeopat,insa sufar cea mai mare dereglare din viata mea.Eu si acum dupa fiv am avut cm la 28 z,insa astazi sunt in a 7-a zi de intirziere.Am facut test de sarcina,hgc=0 si ceva,temp 36.6 deci clar dereglare.
MIKI,crezi oare ca brinca u poate sa imi fi dar aceasta dereglare?
Deocamdata am inceput sa iau duphaston de astazi de la prinz cind am luat bhcg-ul si se pare ca ciclu da semne.Sper ca miine cel tirziu sa vina,caci vinerea viitoare merg la Dracea.Oricum se pare ca aceasta belea ma va intirzia cu o luna la fiv,ca sa nu mai zic ca analize nu mai pot face luna asta si ce va iesi luna viitoare nu se stie cit de relevante vor fi.
IANA,zic si eu ca si tine,ca nu am crezut ca ma voi bucura atit de mult de venirea ciclului vreodata.
Nu stiu ce sa mai cred.Oare ar trebui sa renunt la orice adjuvant in pregatirea urm fiv si sa ramin pe ceea ce da organismul meu?
Sunt derutata rau!!!!!!!
Ce ziceti?
Va rog sa ma luminati si pe mine!
LA MULTI,MULTI ANI PT. MIINE SI SA DEA DD SA NE VEDEM CU COPILASII IN BRATE CIT MAI CURIND.
Va sarut!
iana_mari spune:
LA multi ani de 8 martie si indeplinirea dorintelor va doresc!
Misa 21 cred ca nu la toate femeile le sunt potrivite naturistele sau ne-am stresat noi prea tare.
Miki,Ella

misa_21 spune:
Da IANA,in ceea ce ma priveste sigur naturistele au un efect neasteptat.
Pe perioada stimularii am luat spirulina cite o pastila dim. si am avut 3 foliculi si un ovocit...super n-am ce zice,desi stiu persoane care au ramas ins. in timpul adm. de spirulina.
Va trebui ca dupa ce ma intorc de la buc. in functie de ce zice dr. sa vad daca mai are rost sa mai suplimentez ceva sau imi las organismul la voia intimplarii.
Va pup!!
sandaa spune:
LA MULTI ANI va doresc si eu. Sper ca in aceasta primavara sa vi se implineasca toate dorintele iar anul urmator de 8 martie sa ne tinem copilul in brate.