Naturiste si homeopate (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

quote:
Originally posted by miki-miki

Fetelor eu luna trecuta am luat zmeur si mi-a venit la 25 z , CM-ul meu pana acum o 7-8 luni era de 28-29 z. Imi doream sa mi-l lungeasca iar la 28-29 dar tot la 25 a venit Si culmea e ca am luat si eu augumentin tot pt o infectie la masea . Luna aceasta iau zmeur cu coacaz si sper sa mi-l regleze.
La voi nu stiu de ce s-a intamplat asa, Ella28 spui ca ai eliminat ceva , asta inseamna ca a facut ceva bun. Ai avut o menstruatie de un rosu mai intens? Asa am auzit de la o doamna care l-a luat.
Iana, tratam tb sa-l faci mai mult timp nu 8-9 zile. Tu esti obisnuita cu alopatele, cu naturistele dureaza ceva mai mult , de aceea pe toate prospecte scrie min 3 luni de tratam.
Raluk o sa caut ceva pt amenoreea ta, sa vedem dc da rez. Vitex fruit ai luat? Poti bea ceaiul de napraznic de acum dar sa-l prepari ca la carte.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Miki multumesc mult, esti o scumpa, v-am citit si ultimul capitol de la azoospermie si m-ati fermecat!

Da, cu vitex si zmeur am ramas pana la urma. Ai mai zis apoi de zmeur cu coacaz. Poate incerc luna viitoare. Pai atunci iau de acum napraznicul, poate m-ar si ajuta sa vina... si pot sa-l tot continui si dupa ce imi vine menstruatia, nu inhiba ovulatia, nu?

Si eu am o inflamatie la maselele de minte si nu stiu ce sa iau... daca totusi s-a infaptuit minunea nu vreau sa stric cumva... nu stiti un antiinflamator care sa fie ok, chiar daca as fi insarcinata? (bine, intre noi fie vorba, daca as afla ca sunt insarcinata, as rabda orice dureri, nu mi-ar mai pasa decat sa fie burtica sanatoasa )

Apropo de sarcina, mai vreau sa va intreb ceva. Tot citind aici si facand un ghiveci din informatiile de pe forum, am ramas cu ideea ca la PCOS lipsa de progesteron da posibilitati foarte mari de pierdere a sarcinii. Am vazut ca adimercedes a continuat cu napraznicul si pe perioada sarcinii mai mult pentru a nu se lasa brusc decat pentru progesteron... Daca Doamne ajuta, s-ar infaptui minunea, ce mi-ati recomanda sa iau pentru lipsa de progesteron, pana cand as ajunge la doctor, pentru a ajuta minunea sa stea cu mine?

anes sarcina sanatoasa in continuare!

Pupici si sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaalba spune:

MIKI- m-ai speriat un pic cu branca ursului.Eu i-am dat sotului meu pt ca a avut o spermograma nu prea reusita.si am inteles tot de pe net ca e buna in probleme de reproducere , ca noi asta avem de fapt.Nu am ramas insarcinata niciodata si citind diverse tratamente naturiste am tras concluzia ca asta e buna pt amandoi.Tu ai spus despre niste surprize neplacute la spermograma, daca mai continua cu BU.M-ai cam speriat.Poti sa-mi spui despre ce surprize e vorba?
Intre timp am fost la un terapeut (masaj, reflexo,etc) si el mi-a spus ca e ok cu BU, sa iau si eu iar pt sotul meu a mai spus sa ii dau si o fiola de gingseng pe zi.
Sunt curioasa ce parere ai.Te rog sa-mi spui daca e ok sau nu.
multumesc mult
In leg cu irigatiile cu ceai de galbenele, asta am luat-o din tratamentul Liviei, daca nu ma insel.Acum sa fiu sincera , eu am citit acel tratament si am luat de acolo doar o parte din ce ar fii trebuit.Mea culpa.Dar mi s-a parut destul de complicat si din comoditate am recurs doar la ce era mai simplu de administrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonagurau spune:

ella

Daca ai eliminat "diverse" inseamna ca ai eliminat endometru.Asa se intampla cand este endometrul mai maricel.Si mie mi sa intamplat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Simo endometrul il eliminam la fiecare CM. Si al meu e mai mereu 11-12, nu cred ca a fost mai mare luna aceasta. Cand ziceam "diverse" (n-am vrut sa va dau detalii picante ca sa nu lesinati) ma refeream la niste chestii mai speciale eliminate acum (chiar nu va dau detalii ca nu stiu cum sa va explic fara sa fiu scabroasa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonagurau spune:

EIIa

OK am inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Miki ,Ella aveati dreptate ieri am intrerupt si azi mi-a venit.
N-am fost niciodata mai fericita ca azi.
Miki de azi incep si omega 3?
Este compatibila cu A.c.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almita spune:

bun gasit fetelor! va citesc demult dar abia acum m-am hotarat sa ma inscriu pe acest forum. sufar de mult timp de anexita cronica, am incercat tot felul de tratamente cu antibiotice, antiinflamatoare, supozitoare, polidin si degeaba. reapare. stiti vreun tratament homeopat sau naturist care sa dea rezultate? multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Iana eu iau Omega3 si AC, am verificat si cu Miki inainte, nici eu nu pricepeam exact ce pot sa iau cu AC si ce nu. Putem lua orice nu are "hormoni". Iana, cand te-ai gandit sa faci urmatorul FIV? Vad ca te pregatesti de zor. Si eu.
2 luni iau AC, mai fac analize, mai trebuie HSG si histeroscopie si dupa aia: marea batalie! Sper eu victorioasa
Tot la Giuly, tot cu M?

Mergi la inceput

Ella eu am tot dosarul complet,dar ma incurca chistul e cam mare si nu stiu cat o sa dea inapoi de la A. c..Daca se micsoreaza putin il poate punctiona prof.Marinescu,si pot incepe si protocolul lung de data asta pe 26 martie cand merg la eco.
La primul fiv nu am avut embrioni de cea mai buna calitate, din cauza ovocitelor,acum vreau sa imbuntatesc cu omega3.
Tu cand incepi ?
Ai si tu chist?
De ce iei A.C.?
Miki -Miki

Mergi la inceput

Acum am citit in urma si , da Ella si eu elimin ceva ,de culoare mai inchisa decat c.m. si cu structura gen firimituri ,firicele ,nu stiu cum sa explic altfel

Mergi la inceput