Naturiste si homeopate (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna ziua
Miki am o rugaminte daca poti sa ma ajuti si pe mine am fcaut un Fiv nereusit vreau sa al fac si fiv 2 toate enalizele bune si ale mele si al sotului nu au ramas bebei la mine in burtica te rog frumos spunemi si mie cand si cum trebuie sa iau Vitamina E Omega 3,
Royal Jelly si dac trebuie sa mai iau si alt ceva astept sfaturile tale sunt foarte importanet pentru mine .Ati multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele,
Miki, nu v-am mai scris demult, insa va citesc regulat. Saptamana viitoare am programata o IA si de ieri am inceput tratamentul cu clostilbegyt, iar sapt viitoare marti voi incepe monitorizarea si dupa aceea pregnylul. Eu iau din ianuarie mai multe suplimente pentru intarirea sistemului imunitar, tratament naturist si nu stiu daca interactioneaza negativ cu cel alopat.
Iau asa : mastodynon, 30 pic dim/seara; mladite de zmeur 50 pic/zi; EPO 1/z1-z10 ; ulei de catina 1/zi; ulei de seminte de in 1/zi; ulei de primula cu vit.e si fier 1/zi; suc din orz verde 1/zi; calciu +d3 2/zi ; spirulina 2/zi; seleniu 1/zi; magneziu 1/zi; b-complex+vit c 1/zi; acifol 5mg 1/zi.
Multe dintre acestea le iau pentru ca in decembrie m-am operat laparoscopic si am descoperit cateva puncte de endometrioza care au fost cauterizate. Am inceput de atunci sa imi schimb modul de viata, alimentatia si m-am bazat pe intarirea sistemului imunitar.
Poti sa imi spui daca acest tratament homeopat si pentru imunizarea organismului interactioneaza negativ cu tratamentul alopat cu clostylbegyt si pregnyl? Eu sper ca nu, insa as vrea o parere avizata.
Va pup pe toate si va urez bafta multa!
Doamne ajuta sa ne implinim toate visul de a deveni mamici cat mai curand posibil.

Vine , poate vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor. Sint noua la subiect dar va rog sa ma ajutati.
Deci, povestea e f lunga, va voi spune doar o parte, de 5 ani toate cel ptr un bebe , 3 inseminari, 3 fiv-uri, ultimul s-a prins dar am pierdut sarcina cu tripleti la 6 luni. Acum am facut din nou laparo, joim-am operat , problema e ce sa iau , ma intereseaza dintre ceaiul de naprasnic si cretisoara ptr luna viitoare cind fac ori inseminari ori fiv pe natural ptr a produce ovocite de calitate si ptr endometru bun avind in vedere ca eu inca iau Ac, mai am vreo 15 pastile de luat.De cite ori pe zii , cu sau fara zahar. Din cite am citit, am vazut ca pot sa-i dau si sotului , ca are probleme cu mobilitatea si formele aberante, nr e ffff bun.Va multumesc
MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

Salut toate fetele!
Eu mai scriu de obicei la pustoaicele de peste 35,dar fiind o naturista convinsa...cred ca pot sa scriu si pe-aici.
Pe tine, miki ,as vrea sa te rog sa ma lamuresti,sau pa Livia,ca chiar sunt in ceata.Asadar,e a 3-a luna de cand iau asa:din z1-z14,tinctura de marar,din z14-z28extract de zmeur si vit E.Ce a fost ok,e ca a crescut nivelul de estradiol din z 14,de la 45,inainte de tratament,la 91 dupa 1 luna si al 200 dupa a 2- luna de tratament.Citisem undeva ca pt fertilizare e ideal sa fie cam 300 in ziua 14.Progesteronul iarasi a crescut in z 21 de la 10 la 15,luna trecuta a fost prima data cand am observat glera cervicala,asa ca cred ca evolyutia e buna.
Nedumerirea mea e:trebuia sa iau numai 1 luna tinctura de marar sau pot sa o iau in fiecare luna?Trebuie sa o iau musai 21 de zile,sau numai pana la ovulatie?O iau din z1 sau orisicand?Extractul de zmeur,la fel:tot timpul,sau,doar dupa ovulatie?Si vit.E?Napraznic ar fi cazul sa iau?Cat timp,si de cand pana cand?
Ovulatie sigur am,ca am verificat ecografic,dar am avut inainte de tratament sangerarea la ciclu cam redusa,iar glera n-am avut deloc.Asta dupa ce in mai anul trecut am pierdut o sarcina,in luna mare,si acum 2 ani inca una.Prin toamna am luat Kamayani si Shecure,cate 1 luna fiecare,si branca -ursului,dar am senzatia ca astea m-au cam dat peste cap,desi BU am luat si inainte de a 2-a sarcina,si cresterea progesteronului si a estradiolului a fost spectaculoasa,atunci.
Mi-e teama sa nu gresesc cu plantutele astea,dr.meu spune ca pot sa iau,n-are nimic impotriva,adr ca n-are experienta in trat.naturiste,si nu stie ce sa-mi spuna.
Help,miki,please!!!la toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anastacia spune:

Fetelor ,va rog spuneti-mi si mie ce pot sa iau rapid pt ca sa ajute la foliculasi si endometru ,fiind in z1 de CM .Am facut inhibarea z21 cu diphereline 3.75 doza unica si urmeaza sa incep stimularea cu nu stiu ce (inca).Nu mai am timp sa citesc din urma si m-am cam incurcat prin atitea tratamente naturiste.Eu i-au de vreo luna ceai de cretisoara 2/zi si 2 caps/zi acid folic de 1MG.Va rog sa-mi raspunde-ti si mie daca puteti cat mai rapid ce sa iau si de cand pina cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

anastacia, eu am luat pt endometru Maca un plic pe zi,plicul avea 2000mg, iar pt foliculi am luat tinctura de lemn dulce.
Dar.....dac stii ca ai chisturi la ovare sau chist sau nodul la sani sa nu iei tinctura de lemn dulce.
Eu am luat si tinctura de branca ursului, ca iti trebui o balanta intre estrogen(lemn dulce) si progesteron(branca ursului).
Tincturile le-am luat din prima zi de ciclu pana in ziua a 11 a, am oprit cu o zi sau doua inainte de ovulatie, ovulatie monitorizata ecografic si cu teste de ovulatie.Maca am luat-o a doua zi dupa ovulatie.
Dar eu nu am facut stimulare de nici un fel, medicul a mers pe ciclu natural pt inseminare.
Intreaba fetele daca este ok sa iei tratamentul de stimulare si tratamentul naturist impreuna, sa nu existe efecte adverse.
Succes!

28+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deBilutza spune:

Bine v-am gasit fetelor, bine ca v-am gasit!!!! Fetele invingatoare naturiste, care aveti povesti de viata minunate, va admir si va felicit, indraznesc sa va cer si eu o parere!!!!De un an si ceva am intrerupt anticonceptionalele, vrem baby, bineinteles....Mi-am facut analizele prenatale (tiroida, glicemie, ficat, ba bla) si consultul ginecologic, ba chiar si eco mamar, totu-n regula, in afara de aceste micropolichiste de care n-am scapat nici azi in ciuda tratamentului homeopat si naturist urmat. Am rezistat si n-am luat niciun anticonceptional chit ca toti medicii ginecologi pe la care m-am perindat mi-au sugerat asta din prima!! Homeopata mi-a dat Donavital, Phosphorus si ceva tinctura-tonic pentru ovare (asta doar de vreo 3 luni) dar pana atunci si chiar pe urma am mai luat si BU, vitamine prenatale, AF (acid folic), fiole royal jelly din alea chinezesti, napraznic, ceai diuretic (matasea porumbului, codite de cirese, etc), ceai de cretisoara, problema e ca le-am luat haotic, n-am urmat un program strict, si acum citind ici si colo am vazut ca unele dintre naturiste nu sint asa grozave pentru fetele cu micropolichiste si se poate sa-mi fi facut mai rau sau sa fi intretinut fara sa vreau starea asta de dereglare hormonala pe care o provoaca chisturile... De doua luni am eliminat zaharul complet din dieta mea, zaharul rafinat alb transforma estrogenii in androgeni, si exact de aia as avea eu nevoie acum!! Nu folosesc decat ulei de masline sau palmier, mananc multe fructe si semintoase, miere, salate, pentru mine nu mai exista biscuiti, cornuri sau iaurt cu fructe, ce e drept suc de telina cu morcov n-am apucat, inca nu am storcator de fructe, da' mi-am comandat unu', trebuie sa vina!
Faza nasoala e ca sint pe punctul de a ceda si de a incerca Logest pentru trei luni, in speranta ca se-ntampla mai repede si vine baby mic in burticaaaaaaaa, desi stiu foarte bine ce inseamna anticonceptionale (am luat 6 ani si o sa regret toata viata!!!) ce ziceti fetele, sa incerc doza asta de trei luni, acu' la capatu' rabdarilor cand as fi asteptat in mod normal rezultate, nu s-o iau de la cap cu alte tratamente?? sau daca e sa continui cu naturiste, ce-mi recomandati? stiu c-o sa-mi spuneti sa raman cu napraznicu, da, chiar m-am obisnuit cu el, ce bine era daca nu-l tot intrerupeam!! da mai departe? zmeur si coacaze negre? am vazut ca astea ar predomina!! sau daca iau anticonceptionale, cu ce sa sustin organismu' sa nu se prapadeasca de tot in afara de mancat sanatos si sport?
v-am impuiat capu', va las cu bine si astept cu mare interes pareriiiiii!!!!!

Pupici pentru fetele minunate care au o vorba buna pentru oricine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna fetelor!
Miki: Chitosanul recomandat pentru colesterol crescut, de l ace firma crezi ca-i cel mai bun?? Important e sa fie pur, fara alte combinatii, dar nu stiu de la ce firma....se gaseste magazinele naturiste??
Pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna fetelor,

Miki as dori si eu un sfat de la tine. Sunt suspecta de un polip endometrial de diametru 9 mm.Dr. mi-a recomandat sa mai asteptam un ciclu sa vedem daca nu se elimina?! singur.

Intrebarea mea e urmatoarea,pot lua tinctura de muguri de zmeur tinand cont de faptul ca progesteronul in ziua 25 la un ciclu de 32,34zile era 1 iar normal este in faza luteala 1.5-20?

Eu oricum ma stiu cu un progesteron micut,afecteaza in vreun fel mugurii de zmeur polipul?

Iti multumesc anticipat,

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anastacia spune:

Nati ,multumesc de raspuns.Intr-adevar eu fac stimulare cu puregon si as fi vrut daca stia cineva, ce pot sa i-au sa-mi ajut foliculasii si endometru(preventiv)daca se poate ?
daca stie cineva sa-mi raspunda si mie.
fetele

Mergi la inceput