Mamici de iulie august 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

vigantol
ser fiziologic
sab simplex - pentru colici
Cavit
fasconal
anticelulitica hofigal
vidan pt. masele
crema girovidal
Fetelor cunoasteti ce am scris mai sus ? ce e si cat de bun e de fapt ? si la ce foloseste ?
Multumesc mult .
Eu am terminat sarmalele si au iesit super bune .
Maine mancam la prieteni si poimaine plecam o saptamana in vacanta .
Sa nu ma dati lipsita pur si simplu mergem la padure o saptamana intr-o casuta sa ne relaxam un pic atat cat mai pot ca dupa nu stiu cum o sa fie .

Alina 23 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Am cautat pe google pe fiecare in parte si am vazut exact si ce e , chestia e ca nu stiu daca imi sunt chiar necesare .
Am facut o lista cu ce as vrea din romania cand vine sora mea ,printre care si acestea , le-am gasit la un alt subiect cu fetele din strainatate si mi s-a parut o idee buna sa fac lista , arata cam asa , cea facuta de mine cu informatii de ici de colo :
vidan pt. masele
crema girovidal
dulceata de nuci
anticelulitica hofigal
creion de ochi Ada
fasconal durere cap
halva
halvita
"Sa tesem frumos"
argila pt. masti
Cavit
lapte demachiant Doina
branza de burduf
rebus , integrame
poiana
baton cacao
bomboane cacao
cimbru
condimente
cantar de mana
ceai de pelin
vigantol
ser fiziologic
sab simplex - pentru colici

Alina 23 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mmmm, Alina, de unde gasesc eu dulceata de nuci?
Cum e batonul de cacao? Eu nu am mai auzit .
Branza de burduf mie imi place aia in coaja de brad, care se vinde la marginea drumului prin judetul Sibiu in special. Cea din magazin nu stiu cat de reusita e.

Didi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Cum faceti voi sarmalele in foi de vita? Asi vrea sa fac, dar nu am mai facut niciodata sarmale.

Didi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fetele,

Iaca am ajuns si noi acasa! A fost excelent...a fost pusa in scena piesa-concert. Mult mai fain asa, cu orchestra! Apoi am dat o tura la prietenii nostri si am mai stat si noi 6 la o barfa, un suc, o aluna!

Oana greu cu blugii....altfel de pantaloni am gasit mai usor! Nu stiu tu, dar eu la blugi purtam 25 iar la pantaloni normali 34. Ei, acum am reusit sa gasesc la mothercare niste blugi simpatici care erau 36, la tarafashion unii...nu deosebiti dar merg, 38 (insa nu-s imensi). In rest la premaman am mai gasit pantalonasi mici si la zara pe cei gen sport. Eu ma descurc cu ce am, momentan! In 2-3 sapt insa, o sa vad cam cum merge "ingrasarea purcelusei" si comand pe net.

Didi super fain ce v-au pregatit baietii! Frumos obicei...asa e bine si normal! Ahhh, daca ai rabdare sa ajung la soacra-mea, iti aduc eu dulceata de nuci. (sper sa mai aiba si sa nu ma laud degeaba...gasesc eu o solutie:))

Alina distractie faina in vacanta! Ma uit acum sa vad pozici!

Anka mama...da' tu de ce esti asa "cu pata pusa" pe calcat? Ai putea face lucruri mult mai utile in timpul ala. Zau! Eu urasc calcatul si nici nu-i vad rostul...Si cand chiar trebuie, calca ori iubi(daca e putin) ori o firma! Si gata!

Ma duc sa-mi savurez felia de pepene si apoi la dush, crem.uit si masaj si nani!

Multe fete absente....

SUN23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

Buna seara!

Ma scuzati ca ma bag in discutia voastra, imi era dor de Sun si aici am gasit-o...
Sun te cautam doar ca sa stiu ca esti bine si tu si bebelina si sa-ti urez o primavara frumoasa ca tine!

Doina

Mergi la inceput

Doinitz saru'mana..sunt o mare nesimtita si nu am mai venit la voi! Da' va iubesc la fel de tare! Saru'mana de urari!Si voua numai zile senine si un bebe de la iubita mea olteanca!

Alina hai ca pana ajunge si apa sa fie firbinte aici la etajul 6 (si cica e in centru garsoana asta..bleax), am citit ce vrei tu din tzara. Iti spun la ce ma pricep:
vidan pt. masele - NU stiu ce e!
crema girovidal - cred ca e totusi crema Gerovital! E buna..Ro o exporta la greu!
dulceata de nuci - foarte buna daca e dintr-o sursa de incredere. Si extrem de dulce!
anticelulitica hofigal- asta cred ca e SUPLIFORM-ul. Il gaseste la plafar, e vreo 100 de mii si e tare fain.
creion de ochi Ada - nu stiu!
fasconal durere cap - acelasi din toate timpurile!
halva - bunaaaa. Nush sa-ti dau o firma..sunt unii cu un ambalaj portocaliu.
halvita- asta trebuie luata dintr-o sursa sigura...pt ca depinde!
"Sa tesem frumos" -nush
argila pt. masti - dap...
Cavit - hehehe, vechea mea dragoste!
lapte demachiant Doina - DA! tare ma bucur ca l-au pastrat..desi nu l-am mai folosit de ani de zile, insa nu ma indoiesc ca e la fel de bun!
branza de burduf- nush, pt ca nu-mi place.
rebus , integrame - gaseste multe si bune!
poiana - ciocolata? mai bine iti aduce vechea ciocolata cu rom..cele micute!
baton cacao---le gaseste pe amandoua in magazinele gen alimentara!
bomboane cacao--
cimbru - buuuuun. In piata la tarani sa-ti ia proaspat, tocmai bine se usuca. Sau iti poate aduce plantuta in ghiveci, ca sa ti-l inmultesti!
condimente..depinde ce anume iti doresti si nu se gaseste la voi!
cantar de mana..hehe
ceai de pelin - cred ca la plafar!
vigantol - am auzit ca e bun! mamicile te pot lamuri!
ser fiziologic - indispensabil din punctul meu de vedere!
sab simplex - pentru colici - si de asta am auzit...cred ca depinde de bebe. la unii functioneaza la unii nu!

Sper sa te mai ajute si fetele. Eu am incercat sa-ti spun din ce stiu!

Acum chiar fug la dush! Pup fetele!

SUN23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Originally posted by Alina Maria

Am cautat pe google pe fiecare in parte si am vazut exact si ce e , chestia e ca nu stiu daca imi sunt chiar necesare .
Am facut o lista cu ce as vrea din romania cand vine sora mea ,printre care si acestea , le-am gasit la un alt subiect cu fetele din strainatate si mi s-a parut o idee buna sa fac lista , arata cam asa , cea facuta de mine cu informatii de ici de colo :
vidan pt. masele - aaaa, nu stiu ce e
crema girovidal - e in regula, pentru vergeturi sau??dulceata de nuci - de nuci verzi???daaaanticelulitica hofigal - nu cunosc
creion de ochi Ada - asta e dermatograf sau??cred ca poti gasi ceva mai bun
fasconal durere cap - nu am luat niciodata
halva - eu nu sunt un mare admirator, dar daca iti place...la magazinele turcilor nu gasesti in Olanda??
halvita - nu stiu ce e
"Sa tesem frumos" - asta-i jocul ala cu razboiul de tesut??
argila pt. masti - daaa, si nu numai pentru mastiCavit - am mancat si eu cand eram mai mica dar nu mai stiu pentru ce e bun
lapte demachiant Doina - da
branza de burduf - e bunutza si cea din comertz
rebus , integrame - da, daca iti plac
poiana - eu sunt fan firma de la Timisoara care incepe cu K
baton cacao - asta-i ciocolata de casa??daaa
bomboane cacao - nu stiu cum sunt
cimbru - da
condimente - da
cantar de mana - daca iti trebuie neaparat
ceai de pelin - da, poti sa adaugi si de galbenele daca nu gasesti pe acolo
vigantol - nu cunosc
ser fiziologic - da
sab simplex - pentru colici - nu cunosc

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (18+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Neataaaa,

Noi ne-am trezit. Vad ca oboseala s-a transformat in energie si dormim foarte putin! Da' e bineee!

Narcis daca tot a crescut burtica inseamna ca pot fi optimista? Optimista c-o sa pui poze in cateva zile? Io as vrea azi, dar am rabdare!

Va astept sa va treziti!

SUN23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza si de la mine!
Am cateva minutele libere si va dau si eu un semn de viata.
Azi e ultima zi in care muncesc 8 ore.Yeeeey!De maine doar 6 si nu ma mai tin pana seara la 10.30.
Fetelor eu nu sunt pofticioasa de felul meu,dar de 3 zile mi-e o pofta de un anumit fruct de imi vine sa plang de cate ori imi amintesc...Si nu gasesc nicaieri.
Va pup pe toate,si mai intru poate seara...asta daca o sa mai rezist sa stau la calculator.
Mona,Irda,Bujo, sa aveti mare grija de voi,va pup dulce si va doresc sa scapati de orice fel de complicatie.
Noi suntem tot mai mari,zilele astea sper sa am vreme sa fac poze cu burtica de 23 sapt.
Pupici si o duminica frumoasa,vesela si linistita va doresc la toate toate!

22+
http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
Bebe

Mergi la inceput