Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (116)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Sovi, chiar nu stiu ce-i cu panzele alea, ca parca nu-s de infasat, sunt colorate cu diverse modele amandoua...si nu-l infasez eu pe bebe, saracu'...nici nu cred ca as sti cum...
chiar cu 38 sapt si ceva, nu ma aventurez, Sovi, pana nu intra in concediu iub meu, am zis clar ca eu nu nasc fara el, NU,NU,NU!! deci inca o saptamana sa stea Boom cuminte!

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Nimic nimic dau refresh si nimic nici un martisor
Hai sa bag la treaba majoretele poate se grabesc sa vina martisoarele!!!!!

HAI IOANA!!!HAI BEBE DAVID!!!

HAI SIMO!!!HAI BEBE SAMUEL!!!

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ai mai sovi!!! cum poti sa zic asta??? tu, urata, proasta si nu mai stiu ce debitai p-acolo!!! ca vin si te...ieri murea bietul om si azi cand ai vazut ca misca, ce ti-ai zis, ca e zor de....ceva actiune? de ce? ca e 1 martie?:PPP, las; ca merge si diseara, ca doar nu face treaba ca al meu pana la 2-3 noaptea:)) daca nu, merge si maine si de fapt toata luna martie, ca e luna femeilor!!! ce scuza mi-am gasit:)

alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

auzi sa mananc freziile!!! hahahha! nici chiar in halul asta...nu prea am pofte la care sa pic pe jos:) dar sa stii ca nu m-am lasat si am gustat putin glet:))) e naspa! nu mai vreau alta data:) acum ca pune al meu faianta, spersa nu ma apuce cu CM11, ca asta e si urat, e gri!!!

luny, or fi paturici subtirele de primavara-vara...de infasat sarmaulta nu prea cred, ca nu se mai practica...

hai ioana! hai simo! vrem martisoarele sa vi le punem la piept!!!

alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna dragalaselor si pufoaselor!

Va doresc o primavara de vis, calda, cea mai frumoasa ever! Un 1 Martie asa cum vi-l doriti!

Eu am primit zambilute mirositoare si frezii, preferatele mele, de la sot. Plus martisoare de la baietii mei

Wow, ce vad?
Hai Simo cu bb Samuel!
Hai Ioana cu bb David!

ce martisoare frumoase primiti voi azi

Am vizionat si eu povestea Mihutei, f. frumoasa, pozici cu hainute dlagute de Ramo!

Naty, imi place mult cum ti-a scris Cory, despre alaptat! Asta sa fie baiul! Te cred ca ti-ai fi dorit, dar asa a fost sa fie!

Sovi, cred ca vrei bataita! manechinu' lu' mama! Distractie frumoasa in familie!

Noi raportam ca de luni incepem sa strangem prin casa si marti-miercuri demolam baia Eu ma mut cu copilul la socrella, ca scoate tot din baie...in 5 zile cica e gata. Apoi smotruiala si casa sclipici, abia astept!

Noi am fost o tura in parculet cu motorizata, am dus martisoare la bunici...sunt cam obo...o sa ma duc in patut putin.

Edit: Uitasem
Claudela, iubita, ai o fata frumoasa rau de tot, e o scumpa Rebe, dolofanica! Tu chiar radiezi! Mama, si ce conditii la Medlife, ca la hotel

Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Mesaj de la Simo27 la 11.05: "Am dilatatie 4 - nicio contractie dureroasa!" I-am trimis un mesaj sa aflu ce si cum, insa nu mi.a mai scris, o fi in focuri!

Ioana, da-ne o veste despre bebe!

LA MULTI ANI! de 1 Martie, sa aveti o primavara superba!

La Brasov nu e chiár frumos afara... e innorat si bate vantul... Dar va iesi el, Soarele, si pe strada noastra!

Simo nu naste in apa, ca tot intrebase careva mai in urma. Naste "normal".

Un week.end placut sa aveti!!

Nicoleta 33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

HAI SIMO
HAI SIMO
HAI IOANA
HAI IOANA

Livi +39Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Clau ai o fetita superbaaaaa ptiu... ce falcute are!!!
Acolo chiar conditii super sunt.....

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

LA MULTI ANI DE 1 MARTIE, LA TOATE FETELE, FEMEILE, MAMICILE SI BEBICILE.VINE PRIMAVARA!!!

Livi +39Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Acum exact 5 ani, tot intr-o sambata, pe 1 Martie, Stefan devenea crestin... ce vremuri...

Nicoleta 33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput