Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (116)
Raspunsuri - Pagina 4
sovietica spune:
Adriuta oldies but goldies :))
Mihuta, multumim pt urari! Asemenea si voua! Ce nu iti place la cum se vad pozele? Mine imi placeee si abea astept sa vad si urmarea!
Iuhuuu a ramas pe uscat bb de Simo! Clar, e timpul ca Samuel sa iasa la aer! Iesi copile cu parul balai, afara si rade la soare....
Hai Simo!
Clau v-am admirat pozicile! Cat este ea de cuminte si mancacioasa si de serioasa! Sa traiti, sa infloriti!
Fete, Rox, eu cred ca am bariera de la "mansarda" cand aud ca limba se mananca. Citeam reteta de Rox, si ma strepezeam si ma infioram de fiecare data cand pomenea ce i-a facut bietei limbi Parca simteam toate alea pe limba mea! Am buba la cap!!!
Ariel, sa nu mananci freziile :)
Mercic pt news cu revista baby. decand o pandesc. In Feb, era sa mai cumpar odata nr pe care il aveam acasa.
Luny, si au am in fata mea un ghiveci cu narcise inflorite si unul cu o zambilica super mirositoare +puiul ei ce urmeaza sa infloreasca in curand. Le iubesc!
Mi-am luat si eu biorinil acu cateva zile, pt noptile imposibile. E f bun.
Ramo, super lucrusoarele! tre sa ma mobilizez si eu la cumparat, ca nu mai tine! Am inceput sa primesc sms-uri de genul: la Cora au landou x cu x ron, la auchan au bodyuri la super-pret, etc...
Eu azi ma simt cam.... frustrata, proasta, grasa si urata. Mi-am zis ca daca tot si-a revenit miraculos randunoiul meu azi noapte la 1.00 (nu de tot, dar suficient de apt), sa ma dau azi la el ca de martisor. Toate bune si fumoase, lugu-lugu vo ora, pana cand, dupa ce mi-a tinut mainile pe burta o vreme, s-a sustras brusc si a zis ca e are ceva de facut!!! Domle, da ce am, ciunga in par?!! Ca mai convingatoare de atat nu stiu daca pot sa fiu :(
Mi s-a(u) impaienjenit!
sovi 32+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
varuna spune:
Sovi lasa-l domne' ca o vrea sa te protejeze...alta acum...pai cu moralul asta treci la atac...sunt frumoasa, frumoasa, cea mai frumoasa...asa sa spui... (eu vorbesc ca din cauza de contractii nu mai intra nimeni pe la mine...poate le facem cunostinta la paianjeni...macar ei sa faca ceva )
Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor
mstela spune:
MESAJ DE LA NATY,CARE E IN PLIMBARI PRIN ORAS:
"LA IOANA MAI DUREAZA CATEVA ORE,IAR SIMO S-AR PUTEA SA FI NASCUT DEJA!!!"
Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
luny spune:
Sovi de unde ai luat bre, Biorinil ca eu nu am mai gasit dupa ala primul, dar deloc!!...am Olynth de copii acum!...
Hai ca esti funny cu paienjenii..i-o fi teama de complicatii randunoiului, ca tu "proasta, grasa si urata" nu o sa fii in veci, vazut eu poze!!..si mie imi vine sa ma tavalesc pe jos de doooor, dar ce sa fac, mai am putin...poate peste o saptamana, ne aventuram si noi, daca nu vine bebe de la el vointa!
LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
varuna spune:
Haideti mamicilor cu martisoarele:
HAI IOANA !!!
HAI SIMO !!!
Ana 36+ cu Mara Sofia
luny spune:
Bai, imi curge laptic cam multisor!..
am gasit intr-un set de asternuturi d epat de la Ikea, 2 chstii, cred ca sunt scutece, de bumbac,patrate, cam un metru pe un metru...ce se face cu ele???..nu prea am idee...
LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
varuna spune:
Luny am si eu seturi pentru pat de la Ikea si ziceau ca sunt paturici...stiu ca sunt cam subtirele
Ana 36+ cu Mara Sofia
elara spune:
LA MULTI ANI, DRAGELOR, DE 1 M A R T I E!
Mesaj de la Ioana, primit la ora 10.00:
"Am membranele rupte, sunt ametita de perfuzie si astept sa ma dilat ca sa primesc epidurala. Va tin la curent"
Hai, Ioanaaaaaaaaaa!!!!
Hai Davidutzuleeeeeeeee!!!
Elara36+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
sovietica spune:
Varuna
Luny, am o farmacie Dona langa mine, la complexul Nasaud. Cica n-au bagat demult.
Tu la 38s inca nu te incumeti sa te aventurezi? Eu cred ca la 38 mi-ar conveni sa il vad pe Sasha.
Patratelele alea de 1 metru diametru, n-or fi pt schimbat bb pe ele? adica sa le pui pe salteluta de schimbat... zic si eu.. Sau poate pt facut bb sarmaluta...
HAI IOANA!!!
HAI SIMO!!!
Ma duc sa pregatesc bucataria de atac, ca vin fetele la mine sa gatim papa bun in familie.
sovi 32+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici