Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (116)
Raspunsuri - Pagina 18
Ali_bia spune:
Tare haioase sunteti fetele cu placente....cu pisici in oale si etc
Tocmai am terminat de vizionat un film "If.Only" super tare, mie mi-a placut ..gata ma duc la nani ..Va doresc o noapte cat mai linistita fara contrctii si fara carceeeei....
nu stiu cat de linistita o sa fie la mine noaptea asta ca plouaaaaaa si e o vijelie de mama....focului(si sunt si sola) offff...
Pa si multi icei ......
aaa....si BitzaSa fie intr-un ceas bun
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la
bubu05 spune:
Seara buna, gagicute!
Noi am fost prin vizite, am o prietena cu o fetita de-o seama cu Vlad si ne vizitam des, mai mult eu pe la ea acum, face papa bun-bun si eu sunt pofticioasa tare
Apoi am culcat copilul si am recuperat ce-ati ciripit.
Giani, ma bucur ca esti acasa, inseamna ca bb e bine! L-am vazut in poze, e un scump, grasut si cu pleata mare! sa fie sanatos!
Bitzulina, sa fie intr-un ceas bun si petrecere frumoasa! te asteptam cu poze!
Stelutza- mesterita, bine ca ai reparat laptopu'! Si fara contractii, da?
Wow, si ce de pescarite pe-aici! De Sovi eram sigura, dar nu ma asteptam la d-na doctor!
Eu n-am fost niciodata si nici n-am cu cine, randunelul meu nu e fan.
Naty, felicitari pt. achizitii si pt. Iulia papacioasa!
Am bagat si eu nr. tau in agenda, e ala de vodafone, da?
M-ati terminat si pe mine cu placente si alte delicatese thailandeze
Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ccris_ccris spune:
randunici,
absenta, dar am avut zile pline si chiar si maine va fi o alta zi plina. Sa nu credeti ca am dat in branci muncind, ci pur si simplu nu am stat pe-acasa.
Am citit putin din urma, mai am de recuperat, dar am zis intai sa va spun ce am mai facut si sa fac pe urma scrisorele.
Nu mai stiu daca am mai scris asta, dar o iau cu inceputul:
Pe 27 am fost la Mendez, m-a vazut pe masa, a ascultat-o cu palnia pe bebelina si m-a chemat a doua zi ca sa ma bage la eco la dr. Munteanu. A doua zi, m-am dus din nou la clinica, dar cu noaptea-n cap ca sa-mi iau sange pt. analize si apoi am stat de la 9.30 pana la 11.50 la usa la dr. Munteanu fiindca avea programari si nu m-a putut baga peste. Bebelina e bine, are 1,757 kg, lichid suficient, mai mica cu teri 3 zile dupa masuratori (cum mi-a zis si Tutunaru), dar nu trebuie sa-mi fac griji ca e in parametri, depinde si de mostenirea genetica, a zis ea (randunelu e mai scund). Am vrut sa intru la Mendez cu rezultatul de la eco, dupa cum imi zisese, dar intrase intr-o cezariana si n-am mai stat. O s-o citeasca pe 13 martie, cand ma duc iar la control.
De la clinica m-am dus la medicul de familie si am aranjat ca luni sa intru in prenatal, apoi, dupa-amiaza am fost cu randunelu' la o sindrofie, cauza pentru care n-am fost nici la cursuri la SUUB.
Bineinteles ca am venit franta si am adormit instantaneu.
Vineri am gatit si am facut un pic de curatenie, fiindca dupa-amiaza mi-a venit popa sa-mi faca sfestanie. Iar azi, am colindat cu martisoare si pe urma am fost la ziua nepotului (baiatul fratelui randunelului), a implinit 14 ani.
Maine, mergem la un botez la Ploiesti. Si uite asa, au trecut zilele astea, si de-asta am lipsit si sunt in urma cu evenimentele.
Din ce-am ochit pe diagonala:
A nascut Delphinas, felicitari, sa-ti traiasca puiul si sa va bucurati de el!
Olgutzica, bine ati venit acasica!
Ma bucur pt. Zoze si bebe magic ca sunt bin.
Doamne ajuta pe bebe Andrei de Giani, ma si eu pt. ei.
Am citit povestea nasterii lui Mary_lou si ii multumim ca a facut ca lucrurile sa para atat de simple, desi stiu ca nu sunt!
randunica noua, Gecko!
Ma duc sa recuperez ce mai am si revin cu o scrisorica. Va
Cristina31+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
natynic spune:
Bubu, da, nr de Vodafone.
Cory,
Stela, auzi saracul randunoiul tau, n-are cu cine merge la peste...Si eu cat am tras de al meu dupa ce am fost in Delta, si nici ca m-a mai dus, doar asta-vara, pe cand o fabricam pe Iulia am mai dat cu batul in balta dar nimic, atunci alt "trofeu" mai important era de obtinut acolo, in Apuseni. Dar nu m-a mai luat si pace, pt ca in Delta l-am umilit crunt la pescuit
Sovi, din ce ai enumerat tu, eu nu stiu sa fac focul, nici sa vaslesc si...paraca mai era ceva. Dar la sapat dupa rame vine cu tine oricand, nu-i problema!
M-ati omorat cu placenta...eu ma gandisem la altceva; ca o ia acasa cineva care vrea sa si-o puna in cap. Ca, precum stiti, e f buna contra caderii parului...
O sa ma cam retrag. Just in case, construiesc capitol nou fara sa pun link-ul inca aici, ca daca va apuca vorbitul peste noapte si treceti de pag 20 sa aveti unde scrie. Ok??
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA
natynic spune:
Deci, capitolul nou va asteapta pt ca maine dimineata probabil iar o sa absentez un pic de pe crenguta.
Pup stolul si frumoasa primavara sa continue!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA
mihutza11 spune:
in sfarsit am pauza administrativa....
SIMO sa iti traiasca SAMUEL, grasunelul si lungutzul!! Recuperare rapida mamicule si multa sanatate!!
IOANA sa iti traiasca DAVID!! Recuperare rapida si tie mamicule si multa sanatate!!
Doamne ce martisoare frumoase ati primit!! BRAVOO!!!
Mihaela 36+ cu Andra
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
ccris_ccris spune:
Gata, am reusit sa ajung la zi, nu ca maine nu voi ramane iar in urma...
In primul rand, desi cu intarziere LA MULTI ANI DE 1 MARTIE, RANDUNICI, S-AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA SI LIPSITA DE GRIJI!
Apoi:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI, MAIA, SIMO SI IOANA, S-AVETI BEBELASI SANATOSI, PAPACIOSI SI DORMICIOSI SI LAPTE IN TZITZI CA SA-I FACETI MARI!
Bitza, sa fie intr-un ceas bun logodna!
Naty, felicitari pt. 1600g ale lu' bebe Iulia si multumim pentru cuvintele frumoase pe care le-ai spus despre noi.
Clau, bine ai venit acasa si ma bucur ca ai laptic din belsug pt. Rebecca, tine-o tot asa!
Ursulico, imi pare rau ca nu te-a primit Mendez, dar incearca si la altii.
Giani, bine ai revenit printre noi!
multi celorlalte randunici nenominalizate si ne mai auzim maine seara tarziu sau luni pe la pranz.
Ma duc si eu la nani.
Cristina31+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
mihutza11 spune:
si acum scrisorica... sa aiba dragele mele ce citi maine dimineata
Clau ce dragalasenie de Rebecca ai tu acolo!!... m-am topit! si ma bucur sa aud ca ai laptic la "greuceanu"! hihhii... ce frumos povestesti despre meseria de a fi mamica... abia astept si eu!
Ramo ce de lucrusoare dragalase!
Stela m-am umflat in pene, de lauda la montaj .. ma bucur sa aud ca esti ok acum!
Sovi ziceam de poze ca se vad la rezolutii cam nasoale, dar merge... si m-ai omorat cu faza "tu urata, grasa si proasta"
Bubu spor la demolare-remodelare!
Lyvy inca la servici?!? ioi... de fapt cred ca ma astepta si pe mine ceva de genul asta daca ramaneam in Romania... cine stie, dar am scapat
Ce frumos! ni s-a predat stafeta... ufff... Doamne ce mai trece timpul...
Simonette ce ma bucur sa aud ca e cuminte Yannis! nu fie de deochi! sa fie si a mea asa!
Gianiii!! dragutza, bine ai revenit! mamaa dar ce flacau ai acolo e dovada in toata regula ca e al lui mammi!! si ce freza tare are!
mamaaa Gecko ce zici tu acolo de placenta... brr..
Bitza felicitari!
Cory bine ca nu am treaba cu greturile de ce povestesti acolo... in alta ordine de idei m-ai omorat efectiv cu melodia asta!!! mor dupa ea!!
Gudinde multumim de material!
Cris bv de vestile bune de bebelusa!
ei si aceste fiind zise inchei aici... dar tot va mai pun si eu un link... nu stiu daca va place genul asta, dar noua da si mai ales melodia asta mult de tot!
http://www.youtube.com/watch?v=bpjXpa1wVD8&feature=related
V-am pupicit!
Mihaela 36+ cu Andra
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
PIDANA spune:
buna dimineatza!
Sa fiu eu singura insomniaca de pe crenguta? M-as mira.
Felicitari mamicilor Maia, Simo si Ioana! Sa va traiasca bebeii sanatosi, sa aveti o recuperare rapida si laptic pe saturate!
Bitza sa fie intr-un ceas bun logodna! Ce bine ca v-ati gandit sa o faceti inainte sa nasti! Eu deja "uitasem" de alternativa asta, bine ca mi-ai amintit. si petrecere frumoasa!
Cu ani in urma vazusem la tv o emisiune cu unii care adusesera placenta acasa si dadeau o reteta de preparare a ei. Si s-a "ospatat" toata familia din ea.
Naty cred ca toata lumea urmareste cu sufletul la gura progrese Iuliei si in mod sigur faptul ca o tii tu in brate si o dragalesti conteaza f mult.
M-am uitat la oaresce nasteri live pe youtube si m-am speriat de ce-am vazut. Nu mai vreau sa nasc! :(( E mai bine cu bubulina in burta ca o am mereu cu mine si simt ce face.
Trage randunoiu de mine acum, a venit proaspat dusuit si are chef de lugu-lugu, asta dupa ce toata saptamana i-am batut aproposuri si m-am simtit si eu cu ciunga-n cap.
pupici multi la randunici si copiilor de randunici!
Dana 31+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
Kya spune:
Buna dimineata!
Pana la ora asta nu s-a trezit nici o randunea?
Eu mi-am baut cafeluta cu lapte, si acum o sa parasesc cuibul cu treburi. Revin mai incolo.
O duminica frumoasa sa aveti! tot stolul.
P.S. Cris bine ca ai revenit. Chiar ma intrebam ce se intampla cu tine
Si multe multumiri lui Gudinde pentru articolul foarte interesant pe care ni l-a trimis!
Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!