Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (116)
Raspunsuri - Pagina 17
simonette spune:
Irina!!! Fericire maxima!!! Sa fie intr-un ceas bun!!!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
cory3maz spune:
Bonsoar, Gashca!
1. Roxa-Doxa, foarte multumesc pentru reteta faina de limba cu masline!
2. Ramo-Cata, frumusel si variat trusoul bebelashului tau! Mi-a placut mult!
3. Impart pupici catre: Mihutza (mi-au placut dedicatziile tale), Adriutza (placut Tudor Gheorghe), Ririan, Simonette, Varuna, Ilucae, Elara, Bubu, Nicoleta-din-Tuvalu, Kya, Livy!
4. Luny, felicitationes pentru rezultatu' la sumaru' de urina interpretat de Gecko!
5. Stela, io ma bucur ca esti bine si in forma...mai ales in forma de "nea mesteru'" de laptop! alea fioroase di asara ereau niste Braxton-Hiks...uteru' exerseaza!!! Si bebelina pune pe ea carnitza si nu prea mai are loc in garsoniera...isi face loc cu coatele, cu capsorul!
6. Raluka-din-Heraklion, ce mai faci??? Care mai e viata ta pe taram grecesc? Ce face Ioanna?
7. Violeta-de-America, esti bine? Ca tu ai lipsit la rondu' de seara!
8. Sovi si Varuna, m-ati distrat cu colectia...de paianjeni!
9. Gudinde, pupici ultraspeciali! O primavara de colectie (in sensul cel mai bun si mai frumos) doresc la tine!
10. Naty, felicitari pentru achizitiile importante si solide ale zilei de azi! Bafta cu apartamentu', sa-ti iasa combinatzia! Felicitari pentru progresele Iuliei!
11. Bitza, sa fie un ceas binecuvantat momentul logodnei tale! Felicitari si pupici sarbatoresti!
12. Ariel, stiu cum arata...chestia aia...ma rog, placenta...nu am vazut-o chiar pe a mea, da' mi-au defilat prin fata ochilor destule...maternitatea groazei unde am nascut-o pe Larisa nu avea incinerator de deseuri organice...unde crezi ca evacuau resturile astea, unde? IN BUDE...pe care de multe ori le infundau...si ma opresc aici cu developatu' amintirilor.
13. Laura-Ioana, multumim! Ne revedem la Clubu' Scutecelor, fix pe 1 mai cand predam solemn stafeta Mamicilor de MAI-IUNIE!
Cred ca n-am sarit pe nimenea...
Pusici
Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de [b]Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
cory3maz spune:
Gecko, mizez pe umorul tau, da?
Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
mstela spune:
Pai,ariel presimte el ca Teodora o sa semene cu mine (si eu presimt la fel) si stie el cat treb sa se roage de mine sa merg pana la urma...
Si,luny,pai in cazul asta chiar treb sa facem "un peste" in grup..
cory..
Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
ariel_7000 spune:
cory, de acord opreste-te:)))) maternitatea groazei e cumva "elena doamna"?
mai fetele, nu cred ca prind posturi straine!!! bebe dansatorul se foieste non stop, mi-a zis dr. ca e posibil sa se fatzaie si in somn....si acum ca e mare si babanel, eu zic ca am auzit "pleoshc" in burtica...si nu 1 data, ci de vreo 4-5 ori!! teo face scubba diving:)))
alexutza aproape 5 ani +si 34+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
cory3maz spune:
Chestia cu delicatesul s-a vrut o bufonerie...da???
Scuze, Ariel, daca te-a deranjat la stomac! Raspuns corect, Elena Doamna!
Pun ceva frumos pentru urechi si suflet:
ELLI KOKKINOU http://www.youtube.com/watch?v=mFTy4OtwpOI&feature=related
Varsta "chiriasului":
simonette spune:
Noapte buna randunici!!! la toate!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
gudinde spune:
Hello!!!!
V-am trimis si eu ceva pe mailul comun. Este vorba de sfaturile WHO (World Health Organization) referitoare la alimentatia si diversificarea bebelusului (WHO guidelines about feedind and nutrition of infants).
All credit goes to sheannamp
Edit: Parca vad ca mami_papa ma sare cu raspunsu' si de data asta ... da o iertam ca-i si inca una simpatica.
ariel_7000 spune:
cory, stai linistita, am stomacul tare:))) glumeam si eu si bufonaream alaturi de tine:))...nu te-ai suparat, sper?
am auzit si eu tot felul de povesti de groaza despre maternitatea aia, are deja renume national din pacate....
cred ca parchez si eu, nu neaparat sa dorm, ca m-am cam "indopat" cu somn azi, dar ma cam doare burta si am zarit si niste contractii cam rautacioase la orizont. am bagat no spa si acum tre sa zac in pat, pasiunea mea!!
va doresc o noapte buna si ne vedem maine dimi, sper ca nu ma voi trezi tot la 5.
alexutza aproape 5 ani +si 34+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
cory3maz spune:
Simonette si Ariel, noapte usoara!
Ariel, e in regula!
Gudinde, multumim pentru informatiile pretioase livrate pe mail! Sunt fi super-utile pentru bebelusii nostri! Chiar am deschis materialu' respectiv...initial am retinut ca trateaza doar aspectul diversificarii alimentatiei...dupa ce am tras un ochi pe el am bagat seama ca trateaza si tematica alaptatului.
Varsta "chiriasului":