Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 3
adinag spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Adina, multumesc de raspuns! Cred ca pe la 5 luni jumate - 6 luni o sa incep sa-i diversific papa. Acum e timpul laptelui!
Chiar am vrut sa-ti spun ca am vazut poza din album cu copiii tai si Jasmin e frumusica foc! Parca-i un ingeras! Sanatate multa lui Floris!
Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Multumesc frumos, si eu zic ca am copii frumosi, ca orice mama!
Dar oricum toti copiii suntfrumosi!
Ank83 spune:
si la noi e un vant ... cred ca ne-ar lua cu tot cu carucior si cu prelata... azi stam in casa..
Tocmai mi-am comandat si eu cilindrul muzical... si mai cateva jucarii
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
RGE spune:
FIE CA SOARELE PRIMAVERII SA TOPEASCA TOATE GRIJILE SI RAUTATILE SI SA ADUCA NUMAI CLIPE DE BUCURIE IN SUFLETELE TUTUROR!! LA MULTI ANI DE 1 MARTIE TUTUROR MAMICILOR SI BEBELINELOR !! URSULETUL OFERA CATE UN GHIOCEL DIN SUFLET TUTUROR!! VA PUPACIM DULCE!!
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
Victo spune:
poze cu frumusetea lu mamica
http://community.webshots.com/user/victo30
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
ellis spune:
O PRIMAVARA INSORITA CU MULTE SATISFACTII! PENTRU MAMICI SI DOMNISOARE!
printesa mea a racit, are mucisori multi si ieri a vomat din cauza lor de 2 ori in jet; am fost la dr si punem paracetamol supoz, tantum vrede pt gatic, ca e rosu si ophtamesone n in nasuc, sper sa treaca mai repede ca nu poate nici sa pape bine.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
bb_yasmi spune:
ne-am luat carucior nou!!! revin cu detalii...
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
nu mai e nimeni?????
pe mine ma prinde raceala k lumea....
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
bb_yasmi spune:
ank ce nasoala e vremea afara.... si noi acre eram obisnuite sa "stam pe strazi"..
bb_yasmi spune:
ma retrag si eu un pic la "dragaleala" cu fii'mea!!! ca ma "invita" asa scumpa la joaca !!
revin mai diseara cand sper sa fim mai multe la povesti!!
pusi