***Shoppaholicele Redouto-masochiste (84)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by ella_74

La multi ani Feli! esti pestisor ca mine

Ella, mamica de David (24.04.2007)

Si ca mine
Ella, tie cand iti zicem la multi ani?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani Feli!
Si eu tot pestisor!

Am verificat si eu conturile... si am in amadoua ceva lipsa...
Ce ma enerveaza... si imi apar din data de 29.02. ... iar banii lauti pe 22.02 ... Si eu speram sa-mi vina coletul deja
De ce or mai lua banii asa tarziu... io speram sa-i ia cand/dupa ce ambaleaza comanda...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Aoleuuu, Clau, si eu astept doua dintre produsele pe care le-ai trecut pe lista neagra
Asta e...nu puteau fi chiar toate ok, nu?
pentru toate redusitele de 1 Martie!
sa fiti sanatoase, iubite si sa aveti o primavara super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Multumesc inca o data pentru urari

Ooo, ce de pestisori pe aici, nici nu ma mir, ca doar se cunoaste ca suntem predispuse la vicii mai mult decat alte zodii. Si daca LR nu e viciu...

Intrebare: la voi, note d'avoir are un semn de intrebare? La mine apare asa:

quote:
Date de remboursement Type de remboursement Montant du remboursement Mode de remboursement Commande
le 27/02/2008
3,00 € Note d'avoir ???????? N° 20080361039548
du 05/02/2008
le 27/02/2008
6,18 € Note d'avoir ???????? N° 20080361037863
du 05/02/2008

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by ChrisDun

Ah, si mai e o chestie lipsa: am luat www.laredoute.fr/vente-robe-et-son-bloomer-a-l-heure-anglaise.aspx?productid=324094839&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub" target="_blank">robe et son bloomer, dar nu am gasit in punga decat rochia... Poate la marimea pe care am luat-o (102) n-o mai fi nevoie si de chilotel ? Stie cineva ?

vad ca acum nu mai scrie pe site dar asta vara am luat eu rochita asta pt o prietena si scria clar "chilotei pana la masura ...".Eu am luat 86 si asta parca era ultima masura cu chilotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by felicia74
Intrebare: la voi, note d'avoir are un semn de intrebare?

Nu. La mine e fara semne de intrebare.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Va rog mult sa scoateti de pe lista de mica publicitate adidasii mei. Se dovedeste fff utila, am reusit sa vand adidasii unei co-forumiste.
Multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

La multi ani, Feli!

Si la mine a aparut un note d'avoir cu data de 29.02, pentru comanda din 06.02. Pe 22 cand am verificat la banca, inca nu luasera banii pentru comanda asta.

Feli, la mine e fara semnul intrebarii.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Addya sar'na. Si e faina pe negru? (e vb de fusta cu volane E de primavara sau de vara? (acu' vad ca-i cam gros imbracata duduia, deci e mai de vreme rece, nu?)
Gagici, m-am uitat pe ghidul marimilor si nu-mi dau seama: daca am 95 in solduri port marimea 38 sau 40? Care din doua?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Eu am fusta cu volane si pe negru si tabac, imi place si asa si asa, eu zic sa iti iei 38, eu una o am 38 si una 40 imi vina amandoua, dar fiind destul de larguta eu zic ca merge 38, uite m-am masurat acum am 94 cm , fusta e 100% bumbac, materialul imi place da nu as zice ca e de vremea asta, nu e groasa e de primavara vara.....desi si eu as purta cizme la ea , imi place cum vien cu cizme ca cele din poza.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput