Durerea unei pierderi de sarcina (64)
Raspunsuri - Pagina 16

Michelle81 spune:
V-am ramas datoare cu niste poze de la www.flickr.com/photos/24395407@N02/?savedsettings=2311652025#photo2311652025" target="_blank">BAL
Some people only dream of angels...I held one in my arms

medamaya1 spune:
Yubi,LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate visurile
Mav, sarcina usoara , dusa la termen si bebe sanatos

yubi spune:
Multumesc inca o data ,pentru felicitari sunteti foarte dragute.Va doresc si voua, ce imi doresc si mie ,adica in primul rand sanatate si apoi o sarcina dusa la termen.Eu ma bucur ,sincer, pt. toate fetele care reusesc,pt. ca asta imi da puterea sa lupt in continuare.Daca mai raman insarcinata ,nu o sa mai spun la nimeni (cu exceptia voastra)pt. ca este foarte dureros sa ma intalnesc,cu persoanele care stiau ca sunt gravida si inca nu au aflat ca am pierdut sarcina,sa-mi puna mana pe burta si sa ma intrebe -,,creste bebe,creste ?
La mine este foarte greu sa ascund sarcina pt. ca eu la 5 saptamani deja trebuie sa stau internata cu perfuzii si trebuie sa spun la servici de ce imi iau concediu medical.

mav spune:
yubi, si din partea mea... LA MULTI ANI CU SANATATE!
Michelle, nu se vad pozele, banuiesc ca nu le-ai facut publice... Abia asteptam sa te vad la bal!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Michelle81 spune:
Gate le-am facut publice dar nu le las mult timp asa.

Idaira spune:
Mav ma bucur pt tine !!!!
Yubi La Multi Ani !!!! si de ce nu,distractie placuta !!!!!!!!!!
Michelle printesica frumoasa te !
carminabulina asa e,daca acum,in acest moment exista o veste buna,tre sa te bucuri,dupa...vom mai vedea.N-ar trebui sa ne privam de bucuria asta!!!!
Fetelor ca noi, ne-ar trebui sa invetam din nou cum e sa ai increderea aia de la inceput cind nu eram atinse de necaz,si chiar daca sintem constiente ca n-o sa mai fie niciodata ca prima data,macar sa infruntam altfel chiar si vestile bune,de care ne este frica la fel ca de alea rele.

mariaanna spune:
Buna fetelor!
Michelle, esti la fel de frumoasa cum iti e si sufletul...
Fetelor,nu e de gluma cu mine!Sunt deja in ziua 35-a!E drept ca testul l-am facut la 13 zile de la contact, dar n-am stare pana nu ajung la medic>Luni, cel mai probabil....
Va pup!
Mariaanna

musettepink spune:
Carmina la 14 saptamani si ceva daca dr e priceput iti poate spune cu siguranta ce e bebe.Dar vorba sanatos sa fie!Noi abia peste 2 saptamani aflam ce este!Am emotii sa fie sanatos si atat!Vei naste cam cu o luna inaintea meaBafta multa!
Michelle esti f frumoasa!!!!!!!!!Sper ca in curand sa faci un bebe la fel de frumos ca tine!Imi pare rau daca eram si eu printre cele care ziceai tu ca au rams gravi si nu mai scriu aici dar mie uneori mi-e jena sa scriu aici de spaimele si de fricile mele.Iti tin pumnii pe 10 la dr!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!12+

maryb spune:
michelle81, intradevar esti tare frumusica. Dumnezeu sa te binecuvinteze curand cu un bebelus sanatos si frumos ca tine.
maryb 5+
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
testele mele

Michelle81 spune:
Multumesc fetelordar nu sunt chiar atat de frumoasa precum spuneti,am mai adaugat doua poze care nu sunt de la bal.va pup!