Mamici ce asteapta al doilea copil (6)
Raspunsuri - Pagina 8
vrajitoarea spune:
buna mamici cu burtici.azi iar am avut putin maroniu si dureri surde ca la ciclu,fac 6sapt ,sper sa nu fie ultimele.multumesc de raspunsuri ,va doresc 8martie cu bucurii si sanatate si mie la fel.
si
.
diana,mama lui andrei (19.10.2006) si viitor bebe2(25.10.2008)
julax spune:
I-am spus lui Alex sa aiba grija de bebe cat merg pana la bucatarie si m-am trezit cu el la usa in cateva secunde.Ne-am intors impreuna in camera ,l-am rugat sa-l dragaleasca pe bebe,l-a pupat si apoi sa urcat peste el sa-l imbratiseze
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
sanziana27 spune:
Julax 

oare pt ca noi avem baieti si nu sunt atat de responsabili cu bebelusii? Nepotica nostra din Canada in iarna cand a fost la noi avea 1 an si 10 luni atata l-a mai dragalit pe bebe, la mangaiat, i-a dat sa pape....va voi povesti daca si Dragos la 1 an si 10 luni e mai responsabil cu bebe sau tot asa il va lasa de izbeliste!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
7+
mariaanna spune:
quote:
Originally posted by vrajitoarea
buna mamici cu burtici.azi iar am avut putin maroniu si dureri surde ca la ciclu,fac 6sapt ,sper sa nu fie ultimele.multumesc de raspunsuri ,va doresc 8martie cu bucurii si sanatate si mie la fel.si
.
diana,mama lui andrei (19.10.2006) si viitor bebe2(25.10.2008)
Da fuguta la doctor sa-ti prescrie ceva pentru problema asta...nu e atat de grav, dar trebuie intervenit acum!
Mariaanna
mariaanna spune:
Mada, Claudia, Julax, Sanzaiana, multumesc de sfaturi si griji!
Si eu sper sa fie bine, indiferent care e cauza intarzierii.
Va pup si va doresc un 8 martie fericit, plin de impliniri!
La fel va transmit si din partea Oanei, care va pupa pe toate!
Mariaanna
Ada_S spune:
Vai fetelor, am intrat sa vad ce ati mai scris si din pacate la "Mamici de iulie august" aflu ca aseara la ora 23.30 sotul lui MIKYCRIS a decedat.
MIKYCRIS, imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin asemenea durere

, nici nu imi pot inchipui prin ce cosmar treci tu acum. Sper sa fi suficient de tare ca sa ai grija incontinuare de Delia si de Dilara din burtica. Daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva suntem aici. Nu am cuvinte......nu stiu ce sa iti mai spun![]()
![]()
...... te rog sa primesti SINCERE CONDOLEANTE din partea noastra.
Ada
19+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
CamiM spune:
MikiCris nu vreau sa ma gandesc ce trebuie sa fie in sufletul tau...![]()
![]()
. sa stii numai ca suntem alaturi de tine si iti dorim numai bine si putere sa poti sa treci peste acest moment teribil.Condoleante!
Ignatica..uff
.. imi pare sincer rau ca a trebuit sa se intample asa. Recuperare rapida iti dorim si un bebe sanatos cat mai curand.
Cami
31+
&
Sofia - 8 mai 2006
sanziana27 spune:
MikiCris imi pare enorm de rau pentru pierderea sotului tau! Dzeu sa-l odihneasca si tie multa putere sa poti fi alaturi de fetitele tale dragi! Condoleante!
8+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
sanziana27 spune:
La multi ani mamici si viitoare mamici de 8 Martie!
8+ si mamica de Dragos (26.09.2006)