Mamici ce asteapta al doilea copil (6)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_a spune:
Buna fetele!
Sunt si eu pe aici, va citesc zilnic dar nu am mereu timp si sa scriu.
Noutati nu am, suntem bine cu totii, la fel ca si Ada si multe alte mamici am si eu tot felul de ganduri legate de marea intalnire intre bb1 si bb2
Mai ales ca eu posed una bucata de copil gelos si posesiv ca si masa!! Dar eu cred ca pana la urma trecem cu bine!
Zilele trecute Stefan ma intrebat "Cine este mamica la bebele care creste la tine in burtica?" Cand i-am raspuns ca eu sunt mamica si a lui bebe nu prea ia suras ideea, a inceput sa maraie ca eu sunt mamica lui si nu a bebelusului....
De cand mi-a crescut burtica si se vede el este mai irascibil si mai dificil, dar are zile si zile...
Eu ii spun mereu despre bebelusi, fratiori si tot tacamul asa ca sper sa nu fie dezamagit. Oricum, sunt convinsa ca atunci cand va merge al doilea in picioare va fi mult mai usor pentru noi ![]()
Va doresc o zi de vineri placuta!!! Si daca maine nu voi fi pe aici va urez un 8Martie plin de flori si bucurii din partea taticilor, prietenilor si copiilor si sefilor
!!
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
mariaanna spune:
Buna dimineata, fetelor!
Azi, ziua 37, tot fara niciun semn.E de bine, e de rau...numai Dumnezeu stie!Saptamana viitoare va spun ce e, ca ( sper eu) voi ajunge la doctor.
Nu toate stiti situatia in care ma aflu acum.Pana nu demult eram si eu in asteptarea celui de-al doilea copil.Chiar eu am initiat acest subiect , pe care l-a continuat Oana, o mamica extraordina .Acum....sunt la 2 luni jumatate de la pierderea unei sarcini de 38 de saptamani.E bine sau nu sa raman acum gravida, mai ales ca a fost doar o data in perioada in care, credeam eu ca nu sunt fertila.Daca e asa, e un semn bun, daca nu, atunci inseamna ca urmeaza sa am niste complicatii urate.
Scuzati-ma daca am deviat putin de la subiect, dar asta am simtit acum sa va spun.
Va pup si va doresc sarcina usoara si bebei grasunei.
Mariaanna
julax spune:
Mariana,chiar nu stiam ca ai pirdut o sarcina asa avansata.Imi pare rau...Sa dea Dumnezeu sa fie bine de acum inainte.Nu poti vorbi cu ginecologul mai devreme ,poate te poate lamuri oarecum macar prin telefon.Te-a sfatuit in vreun fel?
Diana,ma gandesc ca ai putea avea vreu infectie urinara.Cat despre
la sarcina trecuta pana in ultima luna,dar moderat,adica asa cat sa nu uiti ce si cum...
In legatura cu semnatura la desene,nu mai stiu exact.Copy-paste sau treci pur si simplu ce scrie in dreptul desenului de ex {gravi} ,dar incadrat in paranteze patrate pentru
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
julax spune:
Ana,cred ca toate avem fel de fel de ganduri in legatura cu intalnirea dintre bebe1 si bebe2 .Va fi bine pana la urma,asa am observat din spusele mamicilor care au trecut prin asta.ca orice inceput e mai greu,dar se rezolva pana la urma
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
danybv spune:
fetelor in legatura cu bebe 2 : eu l-am pregatit pe Andrei pentru aparitia bebelusei Maria asa : i-am explicat ca mama are in burtica un bebelus pentru el cu care sa se joace cand va fi mai mare si sa aiba grija de el (chiar a primit de la mama soacra un bebelus -papusa ) si i-am spus sa aiba grija de el sa-l culce , sa-l imbrace , deja stia tot ce trebuie sa-i faca papusii adica bebelusul lui .Pe urma cand a aparut Maria i-am explicat ca asta este bebelusul lui mai mare( fata de papusa lui ) de care trebuie sa aiba grija si impreuna cu mama sa-l ajute sa creasca .
De exemplu cand ii fac baie Mariei , Andrei imi aduce pamepersul , uleiul de corp pentru masaj stie ca bebe trebuie sa faca masaj , ii pregatim impreuna laptele bebelusei , daca o tin pe Maria in brate si o pup incepe sa rada Andrei dar cand o pun in patut il iau pe el in brate si -l pup si pe el si-l dragalesc asta ca sa nu devina gelos .Cam asta fac eu cu copii mei , acum fiecare mama face ce-i dicteaza inima .
va pup 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
BOTEZ MARIA - FILMULET
Poze - Botez Maria
Poze Maria
ClaudiaH spune:
'Neata fetele!
Vreau sa va urez de pe acum un 8 Martie superb plin de dragoste si cadouri de la cei ce va pretuiesc!
Noi plecam dimineata in Olanda la un prieten care e nascut chiar pe 8 Martie si vom ramane peste week-end. Asa ca pana una alta, ca sa nu va fie dor de noi prea tare v-am pus niste pozici.
Ana_a, asa e cu copiii un pic mai marisori ca inteleg mai bine despre ce e vorba si de obicei sunt mai posesivi. Si Stefan al meu pare sa fie tare posesiv; n-o sa-i placa prea mult cand n-o sa mai fiu disponibila 100%. Dar trecem noi peste.
Diana, usturimile intr-adevar e posibil sa fie de la o infectie urinara sau de la o micoza vaginala; o sa-ti spuna medicul cand o sa mergi la analize. Despre sex, depinde de la sarcina la sarcina, tot medicul iti poate spune ce si cat e bine. La noi nu sunt probleme cu asta deocamdata. Despre semnatura, trebuie sa scri la profilul tau personal in casuta pentru semnatura [ gravi ] 10+ (sau cate sapt. ai tu) dar fara spatii intre paranteze. Sper sa reusesti.
Mariaanna, eu citisem undeva despre tragica ta intamplare. Sper sa fie bine de data asta. Asteptam sa vii cu vesti bune de la medic.
Julax, cum si ce simti tu ca e diferit sau pe ce iti bazezi supozitiile ca va fi fetita? Eu n-am nici cea mai vaga idee despre ce am in burtica. NU poti sa ai o presimtire si pentru mine? ![]()
Hai ca v-am pupat pe toate si va urez inca o data un week-end minunat!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
15+
iata minunea 2
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ma bucur ca v-au placut pozele si printesele.
Mai astept si eu poze ca is tare curioasa sa le vad pe toate.![]()
Mariana tinem pumnii sa fie ok si sa nu fie ceva complicatii.
Claudia si tie iti doresc un 8 Martie cat mai frumos si o primavra minunata.
Faine pozele, ce ajutor de nadejde ai tu acolo.
Dany la mine nu a functionat cu bebeul a primit fata unul acuma din Irlanda si face o groaza de chestii plnage ca un bebe daca il iei in brate tace daca ii dai biberonul de jucarie suge si da din ochi ca un bebe normal daca ii dai o jucarie in mana adoarme si tot asa si am incercat sa ii explicam la fata vai ce s-a mai suparat nici nu vrea sa il vada.
Mare pb o sa avem ca si cand i-a facut Flo baie la finutza a mea mai avea oleaca si se arunca si ea in cada nu zic bocit cu lacrimi de crocodil cu toate ca era la mine in brate ca de ce face tata baie la altcineva. Abia l-a iertat dupa. Deci dupa cate se pare vom avea o problema. Ii zic si eu mereu de bebeii si ca mama are un bebe in burtica si i-am arata carti cu frati surori si etc da nu prea e incantata momentan.
Noi azi trebuia sa mergem dupa aragaz adik eu si fata in recunoastere si ploua de dim de numa si acuma e soare.
Din cauza ploii nu am plecat si acuma e prea tarziu ca deja am rufe la spalat si m-am apucat si de ceva treaba prin casa.
Pupici la toata lumea si revin mai acusi sa vad ce ati mai zis ma duc sa mai termin din trebuir ca toata casa e cu fundul in sus.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
julax spune:
dany
,ai procedat ca la carte,dar ai avut si un copil receptiv.Si eu procedez asemanator,dar se intampla c aalex sa i-a bebele de picior sau de-o man asi sa-l arunce cat colo.Ei,e inca mic.Ne vom descurca cumva.
Claudia,nu ma bazez pe nimic cand sustin ca va fi fetita,pur si simplu e un feeling.La Alex a functionat,vom vedea daca va fi asa si de data asta.
Ai baiat mare,papa singur.Supertare poza in care se spala pe dinti cu taticullui
.Distractie placuta in Olanda
Mada,mai sunt cateva luni pana nasti.sper ca va veti antrena cu spor si Ariannna va fi o surioara iubitoare cand va veni bebe
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
danybv spune:
Doamne fetelor Andrei al meu imi cara toate hainele prin casa , in sufragerie zici ca tocmai a aterizat bomba de la Hiroshima direct pe un sac de haine , numai haine sunt in casa, deh nu pot sa stau numai dupa el acum am de scanat niste poze si sunt ocupata ![]()
![]()
se joaca cu patofii Mariei zice ca sunt masini si ii taraie prin casa etc.
julax la mine a tinut faza cu ajutorul si primirea bine a bebelusei dar sa vedem cum va fi pe viitor .Fiecare mamica isi cunoaste puiutul si-l va apropia de ea cat mai mult posibil.
mada spor la treaba .
pup
toate fetele din 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
BOTEZ MARIA - FILMULET
Poze - Botez Maria
Poze Maria
sanziana27 spune:
La noi faza cu bebele de care trebuie sa ai grija...nu merge, ca la Julax, il ia de un picior, il da cu capul de mocheta si apoi rade in hohote sau mi-l smulge din brate!!
Claudia sa aveti o calatorie placuta!
Mariaanna incearca sa ajungi la medic si atunci scapi de stres!
Diana in ceea ce priveste activitate sexuala in perioada sarcinii, noua nu ne-a interzis, dar libidoul meu e la pamant
Asa a fost si la prima sarcina pana in trimestrul II, apoi mi-am mai revenit!
Mada nu ai pe cineva sa sta cu fetita sa poti merge la cumparaturi?
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
7+