Mamici ce asteapta al doilea copil (6)
Raspunsuri - Pagina 6
danybv spune:
Imi pare tare rau pentru tine Ignatica pentru ceea ce ti s-a intamplat , sa ne rugam la DD sa te ajute sa treci mai bine peste acesta greutate de care ai parte 
onyxg1998 tinem pumnii sa se intoarca bebe cu capul in jos 
am pus si un mic filmulet cu botezul ![]()
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
BOTEZ MARIA - FILMULET
Poze - Botez Maria
Poze Maria
MissJJ spune:
Buna fetele!
Am intrat rapid sa va dau un link sa vedeti cateva dintre poze, nu is toate am sa mai adaug pe masura ce le primesc si eu.
Deci poze de la botez.
Revin mai incolo ca acuma merg sa pun fata la nani.
---------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
mariaanna spune:
Buna fetelor!
Ada,trebuia sa merg la control.Dar tot am asteptat sa-mi vina ciclul pentru a doua oara de la intamplare...Numai ca astept si nu mai vine!Sunt in ziua 36 deja.Teste am facut vreo doua:unul acum trei zile si unul azi.Sa fiu insarcinata?Dca nu, atunci ce complicatii pot aparea ?
Va pup pe toate tare!
Mariaanna
danybv spune:
Marianna sa dea Dumnezeu sa fi insarcinata sa-ti implinesti visul : al doilea bebelus 
Mada foarte frumoase pozele , iar bebelusa o adevarata printesa 
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
BOTEZ MARIA - FILMULET
Poze - Botez Maria
Poze Maria
sanziana27 spune:
Mada frumoase pozele, iar de protagonisti ce sa mai vorbim, o adevarata printesa!
Onyxg1998 ma rog ca bebelina sa se intoarca si sa scapi de cezariana!
Diana si eu am greturi, nu am varsat, dar asa ma indispun dimineata, mai ales ca trebuie sa gatesc si o fac fara niciun chef, tot stramband din nas!
Mariana sper sa fie bebe si nu vreo dereglare!
Fetele care nu au intrat de mult, ce mai faceti?Sunteti bine? Crengu?
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
7+
ClaudiaH spune:
Mada, super fetele! Nu pot sa ma decid care dintre fetite arata mai a printesa, fetita ta sau finuta ta. Doamne ce dragalase sunt fetitele! Vreau si eu una!!!!
Diana, despre greturi... eu am fost o norocoasa; la prima sarcina n-am avut deloc iar la sarcina in curs am avut vreo 3 saptamani din sapt. 6 pana in 9. Oricum, trec de obicei cel tarziu in sapt 12-13 si noi mamele uitam repede ce a fost greu deci daca ai problema asta o sa treaca si la tine
.
Mariaanna, sper ca indiferent ce o fi sa fie bine. Fugi la medic si adu-ne vesti in curand.
Onyx, ma alatur si eu fetelor care tin pumnii stransi pentru ca beblina sa se intoarca.
Danybv, nu pot sa vad filmuletele de la tine. Imi zice ca imi trebuie nu stiu ce versiune de macromedia pe care sistemele de securitate instalate de sotul meu nu-mi dau voie sa instalez. Da' lasa ca vine el acasa si il iau la intrebari. ![]()
Gata, seara buna!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
15+
iata minunea 2
julax spune:
Se pare ca toata majoritatea dorim fetite,si eu la fel
Si simt ca va fi fetita,la alex presimtirile s-au adeverit,sper sa fie la fel si de data asta.
sanziana,si eu gatesc fara chef,ma intreb daca se vor schimba lucrurile dupa primele luni.
Mariaanna,sper sa fie asa cum iti doresti
l
onyx,sper sa se intoarca bebe in timp util
Diana,durata greturilor difera de la persoana la persoana,de la sarcina la sarcina.De ex la mie mi-a fost mult mai rau la sarcina asta,am zile in care nu vars deloc,altele in care
fara numar si nici macar nu pot determina cauza.Astept doar sa treaca perioada asta.Sper sa fii norocoasa si sa nu ai greturi prea mult timp.
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
julax spune:
Dany,nici eu n-am reusit sa vad din filmulet decat o numaratoare inversa:8,7,6....,1,start si atat
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
danybv spune:
offffff , imi pare nespus de rau ca nu puteti sa vedeti filmuletul , mi-au mai zis niste prieteni de-ai mei ca la fel au patit si ei dar ei au reusit sa instaleze acest program : macromedia flash player si au vizionat pana la urma .
De fapt acest filmulet este un rezumat al momentelor din timpul botezului tine 3 minute aparoape.Eu acasa am Botezul pe dvd si am reusit cu un convertor sa-l fac din dvd in mpg si de asta cere acest programva pup si o seara buna va doresc
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
BOTEZ MARIA - FILMULET
Poze - Botez Maria
Poze Maria
vrajitoarea spune:
buna seara ,doarme andrei si pot sa butonez.azi mi-a fost mai bine cu greturile,oricum eu de
pana acum nu s-a intamplat,nici l primul doar greturi,ameteli sistari de somnolenta mari.nu mai am avut singerrai ,sper sa nu mai am.sapt viitoare merg la analize la gine.pana atunci pauza la
din pacate pt sotul meu ca eu nu prea ma bucur din cauza usturimilor-nu stiu ce am- eproblema mai veche.voi aveti restrictii la chestia de mai sus?pana cand nu e voie?la rprimul a fost ok pana in luna a 7a.cum se trece la semnatura desene cu gravidute si bebe ca nu reusesc si tare as vrea.
diana,mama lui andrei (19.10.2006) si viitor bebe2(25.10.2008)