Mamici ce asteapta al doilea copil (6)
Raspunsuri - Pagina 12
MissJJ spune:
Dany bine ca ati reusit sa reparati calculatorul. ma bucur ca bebitza e cumintzica. Nasol cu piciorusele bine ca acuma sunteti ok speram sa nu fi fost nimic important ci cum zicea si Claudia poate ii amortise piciorusul sau ceva.
Claudia asa e cel mai bine e sa ignori atata sper sa nu se apuce cu sfaturi din alea de nu imbraca asa copilul sau de ce nu ii pui caciula ca atunci chiar fac urat, de restul din casa nu e asa imp da astea chiar m-ar enerva.
Ma bucur ca voi sunteti bine si ca te simti ok.
Diana ma bucur ca ati mai lamurit lucrurile si ca e mai bine, nasol cu greturile da ce sa ii faci incet incet o sa treaca si alea e mai nasol ca acuma e si baietelul de care tre sa ai grija da o sa treaca toate si ai sa te simti si tu bine.
Sarcina trecuta pana la cate sapt ai avut greturi?
Noi suntem binisor vremea afara e f urata nu mai ploua dar de aseara bate un vant nebun mi-e sa nu zboare antena de pe casa oricum ca o precautie am mutat masa de gradina ca e din sticla mai intr-o laterala macar de cade sa nu distruga masa speram.
Si vesti bune m-au sunat de la delivery si maine intre 8 si 10 aduc aragazul.
Acuma sa mai dau si de nea instalatorul ala sa vina sa il instaleze ca abia a venit sa verifice centrala si aragazul dupa nspe mii de telefoane.
Ca acu oi avea aragaz si oi sta cu el in brate ca nu dau de nenea.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
onyxg1998 spune:
Fetele, buna dimineata,
am venit de la eco, bebelina este bine, are 2 kg si este foarte frumoasa, seamana cu Vlad!
eu pana la urma am diabet de sarcina, nu e grav, dar trebuie sa am grija, cu regim, ca altfel bebelina se poate dezvolta prea mult in burtica.
avem o poza asa de frumoasa cu nasucul, gurita si barbita...
http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02
Pupik de la Onyx si Vlad
33+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
sanziana27 spune:
Dany Doamne prin ce spaima ati trecut!
Mada sa ne zici cu ce meniu ai inaugurat aragazul!
Ony felicitari pt cele 2 kg ale bebelinei si-mi pare tare rau ca ai facut diabet de sarcina, dar am inteles ca daca supraveghezi dieta nu-i grav!
Diana ma bucur ca ati revenit la sentimente mai bune!
Eu tot cu greturi.....

si Claudia nu-i de la gatit, ca daca ai stii cat de expeditiv fac cate ceva, ci pur si simplu ma trezesc si la vreo ora ma apuca...apoi mai trec, apuc sa iau ceva in gura si iar....si spre seara, la fel...e groaznic sau sunt eu atat de sclifosita!Cand vor trece? Doctorita de familie imi zicea ca din luna a 4 a.....
8+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
mess4u2000 spune:
Buna fetelor!
Onyx imi pare rau ca ai facut diabet:(. Stii, de asta ma cam tem si eu. Ce ti-au zis, tii un regim? AI mancat foarte mult? Zi si mie. Eu vreau sa imi fac sapt. viitoare glicemia si hemoglobina sa vad cum stau, asa din proprie initiativa. Primul meu copil a avut la nastere 4.45 kg. Este foarte posibil sa fi avut valori mari ale glicemiei , dar nu stiu daca la nastere mi-or fi facut-o. M-a luminat medicul pediatru cand a venit prima oara sa-l vada pe bebita.
Eu vreau sa va zic ca am luat rezultatul testului Fish dupa amniocenteza si a iesit bine. Si..... VOM AVEA TOT UN BAIETEL. Am fost pentru cateva secunde bosumflata si practic cateva ore nu m-am putut gandi la altceva. Acum ca el se misca in voie in burtica si pt. ca stiu ce sex are, am inceput sa ma gandesc parca si mai mult la el. Ieri mergeam pe strada si ma gandeam asa... cum o sa fie cu doi barbatei si brusc m-a inundat un val de fericire. Imi pare totusi rau, dar sper ca ma voi obisnui, ca nu voi cumpara si nu imi voi imbraca niciodata fetita cu o rochita.
Va pup pe toate si va urez sa fiti sanatoase, voi si bebeii vostri!
Camelia 21+ si Mik (03.04.2007)
ClaudiaH spune:
Sanziana, nu cred ca esti sclifosita, cred doar ca greturile astea pot fi tare naspa. Am citit ca in sapt. 12-13 trec, la mine au tinut doar din sapt. 6 pana in sapt 9. Ai incercat sa papi inainte sa te scoli din pat ceva biscuiti sarati sau bake rolls? La mine functiona treaba asta; aveam in noptiera la pat ceva de rontait si cum faceam ochi, aproape inca dormind bagam cativa biscuiti sarati, apoi beam o gurita de apa si abia dupa vreo 5 min. ma sculam din pat; imi era mai bine, fara gustarea asta pana pregateam micul dejun pentru toata lumea vomitam de doua ori asa daca puneam acolo un pansament greturile erau mai suportabile. Si la fiecare 2-3 ore maxim papam ceva, putin dar ceva. Poate ai incercat deja toate astea, scuze atunci pentru pisalogeala.
Onyx, ma bucur ca bebita ta e bine dar cum vine treaba asta ca numa ne spui ce poze frumoase aveti cu bebelina da' noua nu ne arati neam de poza? pai se poate? sa ne lasi asa cu ochii-n soare?
Mada, va sa zica de la voi vine vantul asta nebun? Ca si la noi bate de cateva zile de numa'; ieri ne-a zburat de pe geam senzorul exterior pentru temperatura. Si acum bate de trosnesc geamurile. Tocami a trecut uraganul Emma si acum cica vine uraganul Johann. Mama ce vulgaritati imi vin pe limba acum la adresa lor! Si la noi de sapt. viitoare e vacanta de paste, unde sa ies cu Stefan daca la gradi nu mai merge? Offf, ca nu mai vine o data primavara asta si la noi!
Va pup si va urez o dupa-amiaza placuta!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
15+
iata minunea 2
ClaudiaH spune:
mess4u200, felicitari pentru baietel! Sa-ti traiasca! Sa fie el sanatos! E bine si cu doi baieti. Vor avea mult mai multe in comun decat ca baietel si fetita. Iar tu vei fi rasfatata fiind singurul element feminin din casa. Ce-i drept ca mai tarziu vei avea si doua nurori dar... sa nu ne gandim de pe acum la asta
. E posibil sa fi avut la primul copil diabet pe sarcina daca s-a nascut asa mare dar nu e obligatoriu sa patesti la fel si de data asta. E bine sa-ti faci totusi analizele periodic, sa ai o atitudine preventiva.
mamica lui Stefan din 03.04.2005
15+
iata minunea 2
sanziana27 spune:
Mess4u200 felicitari pentru baietel, sincera sa fiu si eu cred ca as fi putin desumflata sa aud ca vine tot un baietel, dar pana la urma sanatos sa fie, ca noi am vrut 2 copii!
Claudia nu ma cicalesti de loc, chiar imi prind bine sfaturile, ca deh! am o sarcina in experienta....dar acum e altfel, parca sunt la prima, dar nu cu acelasi stres!
Eu raman doar la odiseea asta, ca la cea de sept. oct nu pot tine pasul cu fetele si parca ma stresez si eu cand citesc ingrijorarea lor, aici e mai bine, mai "batraneste"! ![]()
Fetelor ia poftiti la apel, ca deja ne ingrijorati de cand nu ati mai dat niciun semn!
8+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
vrajitoarea spune:
eu abia acum mananc de pranz si seara ,in rest am ciugulit.mie mi-a gasit la eco de 5sapt si 2 chisturi mari cat bebe.ati avut asa ceva?eu am deja burta ,sa fie de laastea?la primul am avut burta de la 3luni parca,nu mai situ.voi aveti?somn usor.si eu am greturi,somn mult,nervi,iar somn ,nu prea pot face nici o treaba.va pup.
diana mami de
andrei(19.10.2006)si
6+
CamiM spune:
salut burtici!!!
Hop si noi raspundem prezent la apel. In mare suntem bine( tot 2 in 1..
) desi ieri am tras ceva sperietura ca m-au palit ceva contractii de numa' ,azi a fost ceva mai bine. Dar a fost suficient sa ma sperie si acum trag tare sa terminam cumparaturile( nu de alta dar al meu sot e total depasit daca il trimit sa ma doteze cu papuci sau halat de spital..
) si sa fac macar bagajul de spital( in caz ca..) si daca se poate si sa gat lucrurile pentru bebelina. Eu sper sa fi fost doar o sperietura si sa stea cuminte in burtica
si sa nu imi dea planurile peste cap ca eu vreau bebe in mai si nu mai devreme!!![]()
Mariaanna imi pare rau ca nu a fost bebe de data asta( macar bine ca nu ai batut drumul degeaba) dar tinem pumnii sa vina bebe cat mai repede.
Tinem pumnii si la analize.
Ada_s ce draguta cu kg..
la mine va fi lupta mare ca acus bat suta .. fara gluma. Am un pariu cu al meu sotz ca la Sofia nu am trecut pragul dar de data asta tare ma tem ca o comit.
Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, sper sa fii ok de acum incolo.
Aici se sarbatoreste ziua mamei in a doua duminica din mai parca si ziua tatalui in iunie in a treia duminica. Am vazut ca in Europa ziua tatalui este pe 19 martie.
Claudia ce faina plimbare ati avut si ce faina pare si urmatoarea escapada.

Tinem pumnii pentru vesti bune de la controlul lui Stefan.
Sanziana spor la cumparaturi.![]()
Mada sa stapaniti sanatosi aragazul si sa vina repejor sa vi-l instaleze. Am vazut pozele noi cu mica plimbareata.. mai ce dragalasa e..
Diana ma bucur ca esti ceva mai bine cu moralul si tinem pumnii sa mearga lucrurile bine.
Cat priveste burtica si eu am mult mai mare burta de data asta si s-a vazut muult mai repede decat la prima sarcina.
Dany oau ce sperietura.. !! Multa sanatate lui Andrei, sper sa nu fie nimic grav.
Onyx felicitari pentru bebelina
si tie
.. fara zahar!!
nu gasesc poza cu micuta
Mess4u felicitari pentru baietel si pentru rezultatele bune la amnio!!

lasa nu te necaji la al treilea facem schimb: dam noi lectii de facut fetite contra lectii de facut baietel..![]()
Ok hai ca bat campii prea mult,
pentru toate si o zi super!!![]()
Cami
31+
&
Sofia - 8 mai 2006
danybv spune:
neata fetele , va invit la o cafeluta sau ceai virtual fiecare ce doreste 
noi suntem bine am avut o noapte tare frumoasa , Maria a dormit toata noaptea nu s-a trezit deloc sa ceara lapte ![]()
ClaudiaHAndrei se simte acum bine merge foarte bine exact ca inainte se pare ca si-a revenit asta este un lucru bun .
onyxy1998 imi pare rau pentru diabetul de sarcina dar lasa ca-i vii tu de hac cu regim , bine ca bb este bine 
madaam vazut toate pozele sunt foarte frmuoase si sunteti o familie reusita 
sanziana27 imi pare rau pentru greturile tale dar lasa ca vor trece ele , pup
mess4u2000felicitari pentru bebe baiat , va fi foarte frumos vei fii inconjurata de dragostea celor 3 barbati din casa iar daca nu vei mai face nici un copilas poti sa botezi o fetita si o vei imbraca pe ea in rochitica zic si eu ![]()

vrajitoarea imi pare rau pentru problemele care le ai tu dar se vor rezolva ele , pup 
CamiM multumesc , bebelusul trebuie sa mai stea in burtica la mamy ca este bine acolo 
Va doresc la toate sarcini usoare si multa sanatate.
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
BOTEZ MARIA - FILMULET
Poze - Botez Maria
Poze Maria