Mamici ce asteapta al doilea copil (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'neata!

Off, slaba activitatea! Ce se intampla domne' cu topicu' asta?
Danybv, Vela, Mada, Onyx, Crengu, Oana, pe unde mai sunteti? nu ne mai povestiti nimic?
Ada_s, Olanda nu prea e o tara ieftina, asa la modul general; sunt chestii mai ieftine acolo decat in alte parti dar sunt si multe chestii mai scumpe. Legumele si fructele sunt aproape in juma' de pret fata de Germania (ei produc foarte multe legume/fructe pe plan local dar le produc super-artificial asa ca sunt ieftine si pentru cei care importa dar Germania care are o obsesie pentru bio si eco aduce legume si fructe tocmai din Spania sau Italia); ma rog... sunt unele chestii mai scumpe altele mai ieftine. De exemplu chiriile si tot ce inseamna cheltuieli cu locuinta sunt muuuult mai scumpe fiind cred, cea mai aglomerata tara din Europa, la fel imbracamintea. Dar per ansamblu nu cred ca se poate spune ca e o tara scumpa sau una ieftina, fiecare tara are chestii scumpe si chestii ieftine. In schimb e o tara cu oameni deschisi la nou, dornici de plimbari si aventura, fac mult mai multa miscare decat alte popoare, si chestie care ma uimeste de fiecare data, sunt poligloti prin traditie (majoritatea olandezilor vorbesc lejer engleza si germana pe langa olandeza si vezi asta si la oameni de 60-80 de ani) dar noi mergem doar in vizita in olanda asa ca vedem mai mult partile pozitive; cei care locuiesc acolo zic ca sunt si multe parti negative dar asta e oriunde.

Noi... nimic deosebit. Joi mergem din nou cu Stefan la audiolog si la evaluare lingvistica; o data ce a fost sesizata o problema se impun controale regulate pentru a putea trata din timp o eventuala problema serioasa asa ca mergem la fiecare 6 luni la control. Sper sa fie bine.
Despre bebe2... ma simt tare bine dar ma ingrijoreaza putin faptul ca nu-i simt miscarile, sunt in sapt. 16 si... tot nimic. Ce-i drept eu ma si balonez cam tare si imi colcaie intestinele toata ziua asa ca e posibil sa nu diferentiez miscarile de fluturas de blmblmblm-urile din intestine. Sper sa fie totul bine acolo in burtica. Hai ca v-am lasat. Va pup de o mie de ori, pa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
15+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Claudia eu pe Dragos l-am simtit la 19 sapt pt prima data si se zice ca pe bebe 2 il simti cu vreo 2 sapt mai devreme, dar bineinteles ca nu-i regula, eu am si muschii abdominali ff tari, asa ca....tot mai tarziu voi simtii fluturasii!
Ada felicitari pt cele 2 kg date jos, vezi ca ai ambitie!Si eu cumpar scutece din Ungaria, hainute si mergem in Nyíregyháza (am dat copy) ca altfel nu-mi iesea sa scriu corect.

8+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

A venit cineva si am trimis mesajul sa nu-l pierd. Eu inca ma lupt cu greturile. Aseara mi-a fost atat de rau ca am varsat. Sper sa scap cat mai repede de starea asta ca ma simt ca o leguma si voi ramane sigur cu nasul stramb ca totul imi miroase si imi provoaca greata

8+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sorry ca nu am mai scris. Recuperez acuma asa ca pregatiti-va de un mesaj mai lung.
Iulia ms speram sa fie ok si sa se adapateze usor cu noul bebe.
Dany ms pupici la printesa mica.
Sanziana nu am pe nimeni suntem numai noi doi aici. Parintii lui Flo au murit de mutl timp ai mei muncesc si avem si o bunica care sta cu ei deci nu pot veni aici sa ne ajute asa ca trebuie sa ne descurcam singurei, noi abia ne-am mutat aici de anul trecut din iulie si deci nu cunoastem multa lume asa ca e greu ca trebuie sa car fata cu mine peste tot si is numai eu care se ocupa de toate ca saracul Flo munceste de dim pana seara deci nu are timp sa faca mai nimic mai face el ceva cumparaturi ce avem nevoie cand vine de la servici si ma ajuta cu fata si cu ce mai e nevoie prin casa.
Cu foarte mare intarziere va urez si eu La Multi Ani de 8 martie! sa aveti o primavara cat mai frumoasa si insorita. Aici nu este 8 martie numai 2 martie care e ziua mamei.
Diana imi pare rau sa aud ca ai probleme cu sotul, sper sa se rezolve si sa fie totul bine in final.
Mariana imi pare rau sa aud ca nu a fost bebe dar macar bine ca nu e vreo alta problema sau complicatie. Pupici multi si think pink ca o sa vina si bebe.
Cami petrecareatzo! Da e fain cand se joaca cu alti copii si poti sta si tu linistita sa bei o cafea un suc sa schimbi o vorba doua.
Ada si eu astept zilele alea insorite si faine de primvara dar se pare ca aici nu prea vor sa vina la noi is numai furtuni momentan.
Claudia fain ca v-ati distrat si faine planuri aveti de Pasti.
Sanziana nici a mea nu e cu mancarea mie asta mi s-a parut cel mai stresant la copil diversificarea ca la noi asta a fost cu pb in rest somn si etc am fost super ok dar cu mancarea ma dispera, are perioade cand ce gatesc eu nicmi nu e bun in afara de cereale cu lpate sau fructe si nu vrea sa pape decat papa de la borcanel , uneori papa si ce ii gatesc de la noi gusta da nu papa tare mult uff sa creasca sa poata papa singura si sa stie sa ceara ce si cum poate atunci va fi putin mai usor ca acuma e f stresant.
Claudia eu am simtit bebe 2 abia dupa 19 sapt asa sa simt efectiv acuma deja am aujuns la stadiul ca incepe usor usor si Flo sa simta cum se misca si are momente mai active si unele mai linistite eu miercuri fac 25 de sapt si deja burtica a cam explodat uff in trei luni creca ajung sa ma fac cat casa eu tot am sperat ca poate avand activitate cu fata am sa fiu mai slim de data asta dar se pare ca nu prea.
Noi de 8 martie am mers la cautat de aragaz ca trebuie schimbat si am gasit un sg model care in magazin era 330 tot pe gaz nu din ala in blat ci de sine statator si apoi acasa am vazut ca e pe net la 273 asa ca am comandat de pe net si am vb cu propietara si am luat si asigurare la el pe 5 ani in caz ca se strica sau ceva si aia a mai fost 100 de lire plus plivrarea acasa deci cam 400 in total si am cazut de acord cu tantea asta zgarcita sa puna ea 200 si noi restul asa ca acuma joi asteptam aragazul cel nou. Asta e www.stoves.co.uk/600SIDLm_s106.aspx" target="_blank">modelul daca vreti sa vedeti e fain ca are capac din ala care cand e inchis nu merg butoanele ca sa iasa gaz deci daca se joaca fata la ele nu riscam sa sarim in aer. Si partea de jos e impartita in doua sus e grill si jos cuptor cu doua rafturi. Era sg model care arata mai fain si mai spatios ca macar le-am putut testa in magazin sa vedem usile aspectul etc.Si daca tot am fost in oras am trecut si pe la toys'r'us sa vedem daca gasim ceva fain pt fata ceva jucarii noi de la 18 luni in sus si erau pferta la jucariile marca lor bruin asa ca i-am luat trei: :www.toysrus.co.uk/Product.aspx/bruhome/brubabytoys/brubabytoysbruin/479772" target="_blank">trenuletz, www.toysrus.co.uk/Product.aspx/bruhome/brubabytoys/brubabytoysbruin/131423" target="_blank">pian si www.toysrus.co.uk/Product.aspx/bruhome/brubabytoys/brubabytoysbruin/064394" target="_blank">celalalt pian.
Si am vazut si niste modele de carucioare nu pt doi copii ci simple da as afaine colorate am sa pun poze ca pe net nu sunt inca expuse eu le-am vazut in noul lor catalog.
Mai am si poze noi de la botez daca vreti sa vedeti: poze noi.
In rest mama s-a oferit sa vina sa ma ajute in vara are bilet pe o luna de zile dar daca nasc mai devreme sau ceva il poate schimba si mai vine odata cu tata cand va fi botezul. Deci o sa fie bine ca Flo poate merge la munca nu mai trebuie sa lipseasca ca si asa nu stam excelent cu banii, mai avem si ceva datorii si acuma si aragazul asta si botezul din Irlanda s-au adunat toate mai trebuie sa terminam si de renovat pana in vara apoi vine bebe apoi ziua lui Ari apoi botezul apoi in nov trebuie sa mergem in Irlanda la taiat motzul finutzei si vrem pana atunci poate reusim sa dama vansul sa ne luam o masina sa fie mai usor cu doi bebeii si apoi in 2009 mai avem nunta si dupa speram sa reusim sa ne linistim si sa enjoy family life si sa avem si noi un concediu, ca in fiecare an a fost cate ceva si noi pana acuma am avut un sg concediu vara efectiv.
Na am scris destul momentan mai revin dupa ce fac nani cu fata la pranz ca nu m-am simtit tare bine de vreo doua zile de la vreme creca, mai am sa va povestesc despre noi dar mai dupa amiaza. Pupici la toata lumea!

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, fetele,

am intrat o fuguta. Stau mai mult in pat, ca ma doare burtica jos rau, ce sa fac, trebuie sa stau mai linistita nitel. Desi nu fac mare lucru, stiu eu, sa dau cu aspiratorul sau sa fac ceva de mancare, sau azi am calcat niste rufe. Sunt bine o perioada si apoi ma ia durerea. Ca sa nu va mai spun ca noaptea, dupa ce ca merg de 2-3 ori la baie, nici nu pot dormi bine, asa pe sarite.
Maine merg la eco, sper sa fie bine, intru si va povestesc.

http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02

Pupik de la Onyx si Vlad

33+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Sanziana, imi pare rau ca te necajesc aceste greturi!!! Inca putin mai indura; mai lasa gatitul si in seama semipreparatelor si gustarilor reci ca n-o sa moara nimeni daca nu mai gatesti o perioada.
Mada, faine pozele si jucariile. Cel putin cu un trenulet de genul asta se joaca Stefan si acum cu placere. Despre aragaz, eu din pacate nu ma pot gandi la asa ceva ca la noi nu e gaz, totul e pe electric. Si noi suntem complet singuri aici; mama mea are o bunica in grija si nu poate veni saraca nici in vizita; parintii socrului meu sunt inca tineri si lucreaza asa ca... Totusi in perioada nasterii o sa vina soacra-mea sa stea cu baietii acasa cat voi fi eu in spital si apoi pana ne intram in ritm sa se mai ocupe de Stefan. Dar in rest... nu ne putem baza pe nimeni. Asa ca, daca te ajuta cu ceva, nu esti singura. In ceea ce priveste mancarea, nu te mai stressa, copil mort de foame cu mancarea in fata nu s-a vazut asa ca... da-i pace, las-o sa pape ce vrea deocamdata. Oricum din cate am vazut nu pare subnutrita sau stiu eu cum. Asa ca bucura-te ca vrea mancare la borcanel, o sa-ti fie mai usor cand vor fi doi si nu vei avea timp sa gatesti.

Gata, fug, pa!!!

15+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am revenit dupa un nanitz, normal ca nu a dormit fata f mult , dar macar m-am odihnit oleaca.
Onyx tinem pumnii pt maine la eco, stai cuminte si te odihneste cat poti.
Claudia ma bucur ca ti-au placut pozele. Aici sunt si cu gaz si combinate aragazul cu gaz cuptorul electric mai sunt si alea cu inductie sau cum se cheama. Dar cu gaz inca mai sunt unii prefera gazul altii astea electrice.
Pai si la mine acuma s-a oferit mama sa vina sa stea o luna sa ma ajute cand trebuie sa nasc om vedea ce-o iesi si cat o sta ca noi nu prea ne intelegem ea vrea sa faca numai cum vrea ea si cum ii place ei si mereu ies discutii plus are un stil de a se trezi vorbind chestii care nu exista si nu imi place lucrul asta. Da na avem nevoie de ajutor asa ca...
Am zis ca va mai povestesc de noi daca ati nintrat la poze sunt si niste poze cu Ari suita pe valiza ei in ziua aia a venit la mine mai intai cu cizmele sa o incalct apoi cu caiula apoi geaca si o intreb vrei sa mergem in curte ea no no vrei in parc ea no no da unde vrei si ea se suie pe valiza si cica bye bye. Deci vroia fata sa mai mearga bye bye cu valiza, copil crescut pe drumuri vb lui tata.
Apoi zilele trecute si-a luat cizmele alea de cauciuc si a reusit sa se incaltze singurica cum trebuie stg la stg dr la dr. De vreo trei ori a exsersat si de fiecare data le-a nimerit apoi s-a chinuit si cu ghetutzele cu scai da cu alea nu e asa usor, da macar incearca.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

buna mamici cu burtici.am aparut iar. e mai buna situatia cu al meu sot,l-am mai iertat si inteles,lucreaza mult de asta m-am convins.si a venit mai devreme de 2 zile ,sa vedem pana cand.oricum stiu ca ma iubeste si pe andrei si mai mult.si vrea si el al doilea bebe.azi am facut analizele ,abia pete 2sapt sunt gata.mi-e greata rau cateodata,mai ales de mancarea lui andrei saracu,ca tot am gustat din ea.sper sa treaca si astea odata dar nu din lipsa de cauza-avort-vorbesc cam aiurea dar mi-e tare somn.voi cum luati acidul folic ?e de 1mg pastila ,cate se iau?ma ingrijoreaza putica lui andrei,mi-e frica sa nu aibe fimoza?ai vostri baieti au avut asa probleme?somn usor.

diana mami de andrei(19.10.2006)si6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna dimineata fetele
Am lipsit si noi ceva vreme este drept : 1. am avut probleme cu calculatorul am reusit sa-i dezinstalez un program important si dus a fost a trebuit sa restartez windowsul din nou plus toate celelalte programe si cand am reusit sa-mi refac calculatorul nu reuseam sa ma conectez la internet , nu aveam parola si uite asa peripetii cu calclatorul.
2 .Luni am fost cu totii la cumparaturi si sa platim darile catre stat etc ,Eugen l-a tinut tot timpul pe Andrei in brate , cand am ajuns acasa , Andrei a cerut sa-l schimb de pampers , deci nimic deosebit pana aici , sotul a iesit pana la firma unde sunt eu angajata ca sa duca dosarul pentru prelungirea concediului de crestere a copilului si in acest timp l-am vazut pe Andrei in mijlocul camerei ca statea pe jos nu am crezut ca este nimic rau dar a dat sa se ridice in picioare lucru care a si reusit sa-l faca si a dat sa mearga si a facut cativa pasi si a cazut jos din picioare , am crezut ca mor ... i-am spus sa se ridice sa faca cativa pasi sa vad ce are si iar s-a ridicat a facuti cativa pasi si iar a cazut jos , m-am speriat l-am sunat pe sot si i-am spus sa vina repede acasa. Deci facea cativa pasi si cadea jos din picioare , am sunat pediatra si m-a chemat la cabinet sa-l consulte sa vada ce ar putea fi , am mers seara la cabinet la ea , l-a pus faca pasi ca sa vada cum merge si binenteles ca schiopata foarte tare si abia mergea , ea l-a verficat si la picioare si nu a observat nici o umflatura sau vreo vanataie dar in schimb mi-a facut bilet de trimitere la Spitalul Judetean si asa ca ieri am stat cu Andrei internata in spital si i-au facut analize .Aseara am venit acasa si am mers la Dr pediatra la cabinet sa ne spuna rezultatul analizelor : i-au iesit leucocitele mai mari ca nr normal si putina lipsa de calciu desi acum 1 luna avea calciu peste limita normala .
Cam astea au fost intamplarile noastre Acum Andrei observ ca merge la fel ca inainte dar este sub supraveghere .
In rest suntem bine cu totii si Maria este bine , ea mananca si doarme atat stie sa faca .
am sa ma apuc sa citesc din urma si revin mai tarziu, va pup pe toate din

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
BOTEZ MARIA - FILMULET
Poze - Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Dany, imi pare rau de povestea cu Andrei! Sper sa nu fie nimic grav, sper doar sa-i fi amortit cumva vreun piciorus si de-asta sa nu fi mers cum trebuie. Mie mi s-a intamplat intr-o dimineata sa ma scol din pat si sa cad apoi pentru ca aveam un picior complet amortit si nu-l simteam deloc. Imi dau si eu cu parerea, ce sa zic... Ma bucur in schimb ca Maria e asa cuminte, cine nu si-ar dori un bebelus cuminte...
Diana, ma bucur ca lucrurile sunt mai bine intre tine si sot. Despre fimoza, Stefan al meu a avut dar am rezolvat-o pe la 1 an. Nu eram sigura ca e sau nu dar am mers la medic iar medicul a confirmat, a decalotat putulica, mi-a dat un unguent si a trebuit sa repetam actiunea vreo sapt. la rand zilnic, a fot cam dureros dar... a trecut repede.
Mada, secretul cu soacrele si cu mamele e cred eu unul singur si anume acela de a le ignora; e bine sa le lasi in banii lor ca nu se mai pot schimba acum. eu incerc sa iau partile bune de la ele si lucrurile merg bine. De exemplu soacra-mea e o fire dominatoare dar daca o ignor nu se mai manifesta, insa e o fire tare grijulie si ne iubeste pe toti si e in stare sa faca orice pentru noi asa ca gandindu-ma la calitati o las in banii ei. Si noi la randul nostru probabil vom avea partile noastre proaste. Despre copii plimbareti lasa ca e mai bine ca e obisnuita cu schimbarile si ii place sa vada oameni noi si locuri noi decat sa ai un copil care nu vrea sa plece de acasa pentru ca nu se simte in siguranta. Si al meu cand ma vede ca pun haine intr-o valiza incepe si el rapid sa isi stranga jucariile in rucsac, motiv pentru care trebuie sa fac bagajele cand doarme el ca apoi dupa ce vede bagajele facute nu mai are rabdare pana plecam. Asa ca mereu facem bagajele pe ultima suta de metri cand plecam undeva. Da' eu cred ca e bine sa aiba si ceva spirit hoinar nu sa vrea toata viata sa stea in colivie.

La noi, toate in limita normalului. N-am ce sa povestesc grozav. Mananc bine, dorm bine, toate sunt ok. Stefan la fel, mananca bine, doarme bine se joaca... treburi de copil.

Va pup pe toate si va urez numai bine!

15+
iata minunea 2

Mergi la inceput