Mamici ce asteapta al doilea copil (6)
Raspunsuri - Pagina 10
sanziana27 spune:
Nici noi nu am facut mare lucru de 8 martie, in schimb azi am facut vizite si ma simt tare obosita. Dragos e deja la nani-nani si ma duc si eu imediat!
8+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
CamiM spune:
Salut mamici!!
Hop si noi !!
Eu tot ma sarbatoresc de 8 martie de cateva zile: vineri am avut musafiri, ieri am stat ca leguma si am sporovait la telefon iar azi ca e super afara am iesit sa luam masa in oras in aer liber si in rest basculez la mucenici de azi dimineata.
si frumoasa nu?![]()
Sofia mi-a dat un pic liber ca musafirii au venit si cu doi copii care au tinut-o ocupata pana peste cap..
si azi vad ca doarme la pranz deja de mai bine de doua ore .. asa pauza mai rar!!![]()
Cami
31+
&
Sofia - 8 mai 2006
sanziana27 spune:
Eu am tot intrat zilele astea asa ca noutati dupa wkend nu prea am! Dragos a ajuns cu noi in pat azi noapte si sunt franta, toata noaptea m-a calarit, dar asta e, face parte din farmecul vietii cu copii!
Eu ma simt binisor, mai mult ametita am tensiunea cam mica 10 cu 6, ma balonez foarte usor, ceea ce ma dispera!
Sa aveti o saptamana minunata! Cand am timp mai trag cu ochiul ce scrieti!
julax spune:
Ma bucur c v-ati simtit bine wd acesta.
O saptamana cat mai frumoasa!
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
mariaanna spune:
Buna dimineta!
Parca v-am spus si voua despre intarzierea ciclului eu.Eram in ziua 39 si eram 99% sigura ca am ramas gravida, numai ca azi dimineata mi-a venit...tocmai cand ma pregateam sa plec la doctor( vreo 250 km distanta!!!)Bine ca nu mi-a venit pe drum, ca mergeam degeaba!
Cam atat despre mine...saptamana viitoare, poate aflu ceva vesti bune de la doctor, dupa analize .Poate imi da voie s-o pun de inca un bebe...
Diana,nu te consuma!
Asa e o perioada, dar va fi mai bine!
Poater ca si tu esti mai sensibila si mai irascibila din cauza sarcinii!
Va pup si va urez numai bine!
Mariaanna
Ada_S spune:
Buna si noi suntem aici
Stie cineva cand e ziua barbatilor in 18 sau in 19 martie? Stiu ca in data de 8 mai e ziua internationala a mamei asa ca mai avem de sarbatorit in curand.
CamiM las ca dam noi kg jos dupa ce nastem, bine ca sti sa faci mucenici, eu nu am incercat niciodata.
sanziana din pacate asa e in primele saptamani, aproape toate ne-am simtit rau, dar trec si astea si apoi vin altele
.
julax, sa ai si tu o saptamana frumoasa, de altfel cum mai esti?
mariaanna, imi pare rau ca nu e bb, ar fi fost foarte frumos......dar poate e mai bine daca ai si aprobarea medicului, cine stie poate vi cu vesti bune luna viitoare, eu iti tin pumnii sa fie totul ok.
Despre noi nu prea am ce sa va spun, doar ca m-am simtit asa bine pana acum si de ieri am niste dureri de burta, ba de spate. Ieri m-a durut genunchiul asa tare ca nu puteam calca pe picior dar din fericire pe dimineata mi-a trecut de tot.........sper ca era reumatism si am simtit schimbarea de vreme in bine caci avem un timp urat, de cateva zile ploua si daca nu ploua e asa de noros de parca e seara. Abia astept sa vad si niste zile insorite.
Iertati-mi incoerenta dar ma tot streseaza Alvin si imi este greau sa ma concentrez.
Va trimite Alvin cate un
la toate.
Ada
19+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
ClaudiaH spune:
Buna, fetele!
Iata ca din pacate a atrecut si 8 Martie. Asa ca o luam de la capat cu zilele obisnuite.
Mariaanna, imi pare rau ca nu a fost bebe; da' poate ca e mai bine asa, te mai refac putin, macar fizic. Asteptam sa ne dai vesti de la medic.
Ada_S, imi pare rau ca te simti naspa! Incearca sa te menajezi o perioada, poate te vei simti mai bine. Despre ziua barbatilor nu stiu ce sa-ti spun.
Diana, imi pare rau ca exista nemultumiri legate de viata conjugala! Incearca sa discuti cu sotul tau sa il convingi sa stea mai mult acasa, nu doar tu ai nevoie de el ci si Andrei trebuie sa petreaca putin timp cu tata iar daca tata vine la ora 1 noaptea... Ma rog, tu stii cel mai bine care e situatia dar incearca sa nu te mai agiti prea tare indiferent de context, ramai calma si incearca sa rezolvi ce nu-ti convine.
Iata ca ne-am intors si noi din Olanda, de la ziua prietenului nostru pe care cred ca toate femeile din anturajul sau il urasc putin pentru ca ne umbreste in fiecare an ziua Femeii. Ne-am distrat foarte fain. Ne-am adunat cativa prieteni, am baut si am mancat si ne-am distrat. Din pacate week-endul a fost cu ploaie la ei (in Haga) asa ca nu ne-am prea plimbat. Am iesit la un muzeu doar. A fost super impresionant caci la etaj era o pictura circulara in diametru de 28 de metri. Vizitatorii o vad din interior si ai senzatia ca intr-adevar in ur e realitate si nicidecum pictura; pictura pe sticla reprezinta orasul asa cum arata el la 1880 si fiind pe sticla, in fuctie de lumina de afara peisajele arata diferit. Am ramas masca sa vad ce-au fost in stare sa faca doi pictori (sot si sotie) in anul 1880. Din pacate era interzis fotografiatul asa ca n-am nici o poza. In rest ne-am facut niste planuri foarte frumoase pentru pastele catolic pentru ca avem zile libere cu totii si o sa ne adunam mai multi prieteni sa mergem sa vizitam imprejurilmile. O zi am vrea sa dam o fuga in Belgia, o zi in Luxemburg si o zi prin Germania, mai spre est, cea de-a patra zi ramanand pentru refacere si ghiftuiala inainte de intoarcerea la serviciu. Acum ramane sa stabilim detaliile si sa asteptam sa treaca cele doua saptamani pana la momentul respectiv. Ce sa mai, ma declar multumita de week-endul ce-a trecut. In rest, toate absolut bune si frumoase. Va pup pe toate!
O zi frumoasa si o saptamana grozava!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
15+
iata minunea 2
sanziana27 spune:
Claudia asa frumos ai descris pictura, parca eram si eu prezenta acolo, pacat ca nu ne-ai putut delecta si cu poze, poate din calatoria de Paste, mai ales ca faceti un tur mai serios!
Mariaanna bine totusi ca a venit cm si nu a fost o dereglare mai serioasa, sa vezi ca vine si bebe cat de curand!
Noi vom merge sambata in Ungaria la cumparaturi si bineinteles ca-l luam si pe Dragos! Fetelor ce le mai gatiti piticilor? ma exaspereaza ca nu papa!
mariaanna spune:
Buna, mamici!
Cum va merge?Chiar, la noi cand se sarbatoreste ziua barbatilor?!?
Daca aflati ceva, spuneti la toata lumea!
Va pup!
Mariaanna
Ada_S spune:
Buna dimineata,cum sunteti azi?
Eu ma simt foarte bine nu ma doare nimic si pe deasupra sunt super happy ca am reusit sa slabesc 2 kg astfel ca maine nu o sa ma certe medicul caci asa ma incadrez in tipar........sper sa pot da si restul jos.
Sanziana si noi am vrut sa mergem sambata la medic si dupa la cumparaturi dar nu mai am destule scutece asa ca mergem maine la medic si apoi la cumparaturi. Deobicei prind scutece la reducere si le iau cu 20 de lei mai ieftine decat la noi daca nu sunt cam la acelasi pret. Voi in ce oras mergeti la cumparaturi?
Claudia, ma bucur ca v-ati distrat in Olanda, ati facut si cumparaturi, am auzit ca e o tara ieftina, e adevarat?
Si eu vreau la Luxemburg
, sa te gandesti la mine cand ajungeti.........oricum eu va doresc sa va iasa planul si sa fie totul perfect.
mariaanna eu stiu sigur ca ziua barbatilor e in martie dar nu stiu data exacta..ori in 18 ori in 19, dar probabil o sa auzim la radio sau la televizor.
Restul fetelor cum sunteti, mai scrieti si voi din cand in cand
. Onixg cum e acasa, ai reusit sa te odihnesti putin?
MIKYCRIS
sper ca fizic te simti bine si bebelina din burtika e ok.........tare rau imi pare pt ce ti s-a intamplat. Mai intra si tu din cand in cand sa ne mai scri, poate o sa fie mai usor asa, noi ne gandim mult la tine.
Ada
19+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2