Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (115)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

maia.... FELICITARI !!! Sa ai parte de o recuperare rapida si bebe Vlad Andrei sa fie sanatos si papacios.

clauclau abia astept sa vad poze cu micuta Rebecca.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by rox_dox

tocmai am terminat o limbuta cu masline ...
astept sa se mai raceasca sa dau papa la puiul din burtica.

si dupa aia ma duc cu sotul sa-mi iau canapeaua. sper s-o mai gasim acolo.

aoleu, maine e Martisorul...tre sa ne ducem sa luam floricele, martagusuri!

_
36+ cu RADU
AMR 4 saptamani!!!

Pozele mele!

Hai ca mai ai putin si nu mai poti sa dai vina pe Raducu cand mananci

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Am calculat si eu..cica 90 de ani o sa traiesc..nu stiu daca vreau insa.

Deea28+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bine ai venit, Clau!! Ma bucur ca totul a decurs cum trebuie si abia astept pozele cu Rebecca si detaliile nasterii!!!!

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

CLAU si REBECA,bine ati venit acasa!!!Abia astept sa vad poze cu printesa!

merci ,fetelor de aprecierile legate de Camera Baietilor

Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL
POZE

AMR 10 ZILE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Clauclau,

bine te-ai intors acasa si pe crengutza!
Intelegem ca Rebecca te suprasolicita...ai absent motivat! Suntem "geana" si "antena" vis-a-vis de povestea nasterii Printesei, de primele poze si filmuletze cu ea si cu Razvanel! Pupici Randunicii-Sexoase si puisorilor ei!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Roxa-Doxa,
felicitationes pentru sesiunea recent finalizata "Magna Cum Laude"!!!
Puiutzul tau, Radu, iese deja titrat din burtica lu' mami.
Ma pisicesc pe langa tine sa-mi dai si mie reteta de limba-cu-masline (cu tot cu secrete)!!!
Bafta la cumparaturi, Dox(ata)!

Ursuletz, tu ai gatat sesiunea? Sau iti facem galerie la bafta in continuare?

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Obooooosita franta! Da' macar am mobila in bucatarie...

Maia felicitari, sa ai un bebe mancacios si laptic muuuuult!

A ramas galeria pentru Ioana nuuuuu?

Hai Ioana !!!!

Azi am implinit 36 saptamani ...si aproape uitasem cu toata tevatura cu mobilierul.

Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! am ajuns si eu...printr-o casa:)...am aterizat la mama, ca azi nu am avut chef de stat acasa...
elara, ma bucur ca te-am inveselit...se pare ca azi n-am s-o mai fac, cel putin pana imi va trece supararea...
sunt tare necajita...am luat rezultatele la analize, dr. avea o figura serioasa, ea care e atat de dulcica si scumpica, se vedea ca nu prea se bucura...AM INFECTIE URINARA!!!!!! tot cu E.COLI....si exact cum a zis in decembrie, daca nu va crapa de la c-fort (care e echivalent cu o bomba atomica...), va reveni in fortza...si asa a si facut...a revenit si inca urat de tot, pt ca la antibiograma a iesit ca e rezistenta la toate antibioticele...dr. mea dadea neputincioasa din umeri, a zis ca efectiv nu stie ce sa faca, ca e extrem de periculoasa bacteria asta, ca poate duce la nastere prematura, la fisurarea membranelor si infectarea lui teo...cel mai mult se temea de "ruperea apei"inainte de o eventuala interventie prin cezariana, pt ca asta ar insemna infectarea automata a lui bebe....si iar ajung la spaime cu nume de pneumonie, meningita, septicemie.....OFFFF, DOAMNE!!!! m-am saturat sa tremure sufletul in mine....mi-a ajuns data trecuta cand muream de frica cu streptococul, dar atunci exista posibilitatea de a face antibioticul ala!!! acum...NIMIC!!!
m-au trimis la victor babes, au zis ca fiind spital de infectioase, poate gasesc ei solutia salvatoare....maine dimineata sunt programata la analiza...urmand ca in 3-5 zile sa am rezultatul...
va rog din suflet, daca stiti cate ceva despre bestia asta in sarcina si dupa nastere, sa-mi dati si mie!

alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

maia, felicitari!!!
ioana, bafta si spor la treaba!!!
clau, bine ai venit acasa cu bebelina1
tudor si andrei, Doamne ajuta!!!

alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput