Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (115)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

multam fetelor pt urari..
asa e lyvy..mai am ceva de terminat, cel mai important dintre toate.

v-am zis eu ca tudor se face bine...o sa termine tratamentul si totul o sa fie ok...si maria la fel, chiar daca acum e greu cu tzatzicile.
si la fel se va face si andrei al lui giani...am vazut ca e demoralizata, dar cu sperante de bine...asa ca Dumnezeu isi face treaba!

1600 g!!!! cifra rotunda...hai iulia hai!
wow deja a trecut 1 luna...nu-mi vine sa cred in ce galop a trecut timpul!

sa traiesti Vladut de Maia!!! ...sa fiti amandoi sanatosi, frumosi si plin de elan!

_
36+ cu RADU
AMR 4 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ahhhh....
Naatyyy, ca te-am vazut:
Esti supi pe mine??
Ca mi-ai zis de vreo saptamana ca m-ai adugat pe mess la tine dar eu ioc invitatie! Apoi...vazand eu asa, in aceeasi zi ..ti-am dat eu invite.... Si...nici un raspuns.

Ieri ti-am trimis un PM..si iar ...nici un raspuns...

Hai, duuuulce, ca stiu ca ai multe pe cap si alergi toata ziua, nu ma supar, dar scrie-mi pls, si mie un rand....unde vrei tu..pe mess, pe forum..pe PM... Numai zi-mi ca nu ma eviti..ca iar ma zgaltaie paranoia si ratiunea mea, desi se da viteaza, s-a cam blegit...Intzelegi tu?
Am vazut si eu toate pozele cu draga de Iulia si mor dupa ea. Creste asa fruuumooos....Si am vazut ca i-a luat mamica ei asa o rochita superbaaaaaaaaa.... Si videoclipul e frumos rau!.

Elara36+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,bine ca ai vorbit tu cu Giani...dar cate saptamani avea cand l-a nascut pe Andrei?!nu stiam ca a fost nastere prematura...sa dea DD sa fie bine!

Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL
POZE

AMR 10 ZILE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Gata..acum trebuie sa plec. Revin diseara.

Elara36+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

tocmai am terminat o limbuta cu masline ...
astept sa se mai raceasca sa dau papa la puiul din burtica.

si dupa aia ma duc cu sotul sa-mi iau canapeaua. sper s-o mai gasim acolo.

aoleu, maine e Martisorul...tre sa ne ducem sa luam floricele, martagusuri!

_
36+ cu RADU
AMR 4 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna dragele mele,

am venit ieri acasa. Suntem bine amandoua, dar deocamdata ma solicita foarte mult Rebecca. O alimentez exclusiv la san , la cerere si atunci sunt mai mereu la dispozitia ei. Ea mananca , doarme, mai si plange ...si tot asa!
N-am citit nimic din urma , dar vreau sa va multumesc din suflet si sa va spun ca va iubesc caci sunt sigura ca o sa gasesc o galerie foarte frumoasa cand o sa apuc sa citesc de la cap 107, unde am ramas eu.
Dupa cum stiti, bebelusa mea a vrut sa vina dupa vointa ei, nu a noastra. CAnd mi s-a rupt apa in noaptea in care-am nascut, m-am panicat foarte tare...Fiind noapte , am ajuns la Medlife in 10 min, m-a controlat dr. de garda, deja aveam dilatatie si contractii dureroase. A chemat-o de urgenta pe doctorita mea , care in 15 minute era langa mine si m-au bagat imediat in operatie. Totul a decurs foarte repede, cand o sa am timp o sa va scriu povestea nasterii care a fost una usoara, dar recuperarea grea...

Zilele astea o sa descarc pozele si o sa le pun la semnatura sa-mi cunoasteti micuta printesa.
Pentru listuta, Rebecca a avut la nastere 3070 g, 50 cm si nota 9. A iesit din burtica direct plangand si nu s-a oprit pana nu au luat-o de acolo. Mie mi-au dat-o imediat la pupat si mi-au pus-o putin pe piept. Au fost momente tare emotionante si pentru mine si pentru PAul care a filmat absolut tot dintr-o pozitie excelenta.

Inca o data, va multumesc mult pentru toata sustinerea voastra, a contat foarte mult pentru mine!

Sper sa avem numai vesti bune in urma,abia astept sa recuperez.

Va pup si va iubesc si nu in ultimul rand, felicit toate proaspetele mamici care au nascut puiutii mult asteptati.

Ps. Fug ca s-a trezit printesa, nu mai stau sa schimb acum semnatura...

POZE

CLAU 39 + cu Rebecca

AMR MAINE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Maia felicitari !! Sa traisca bebe Vlad-Andrei si sa fie sanatos!!

Naty ma bucur din suflet pt cele 1600gr ale Iuliei...tineti-o tot asa!!

Simo27 super camera baietilor!

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol31+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helauuu, vitezomanelor!
Prea mare viteza va luati cand nu e omu' pe craca! pfiu, cat am mai citit!
Noi am fost iar dupa fructe si legume si apoi pe-afara, prin soare cu copilul.

Maia, felicitari pt. bb Vlad- special si grasunel! refacere rapida, mult laptic si bb cumintel!

Naty, felicitari pt. cele 1600g ale Iuliei! Ce bine creste!
Ce-mi place de tine ca ne dai stiri proaspete de la toata lumea!

Ma bucur ca bebeii Mariei si Butucelei sunt mai bine, Doamne Ajuta sa vina acasa cat mai curand si sa fie sanatosi.

Ioana, hai cu bb David! Azi, maine, cand vrea el!

Simo, superba camera baietilor!

BurticaMica, am vazut poze cu burtica mare si camera de printesa!

Sovi, sanatate la Om, saracutul de el...ce leacui interesante astea homeopate, eu nu ma pricep deloc...

Claudela, bine ai venit acasa! pupam o Rebeccuta mica si depndenta de mamica!

Rox, felicitari pt. nota 10, bravo!

Un pup special pt. Cory!

Pupez toate randunelele, am citit tot-tot, dar m-a luat un somn de pic... Ma duc in patut si revin mai incolo.

Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

clau, noi ne bucuram ca e totul bine...e normal sa fie obositor..dar lasa ca te obisnuiesti incet-incet cu programul solicitant...
cand te mai linistesti, te asteptam aici cu pozici, cu povestea prontesei...

pana atunci, pupicei de la noi si aveti grija de voi!

_
36+ cu RADU
AMR 4 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Clau bine ai revenit acasa si pe crenguta! Ma bucur ca sunteti bine si ca micuta Rebecca e o papacioasa. Te asteptam cu povestea nasterii cat mai curand si mai ales cu pozici cu tine si micuta ta!

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol31+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput