Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (115)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

FETELE FAC EU CAP NOU...voi scrieti...

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

cory, acum am vazut mai bine mesajul tau...
sa-ti zic si reteta.

am tinut limba in apa cateva ore...apoi am aruncat apa si am pus alta...am pus la fiert limba aia pana a luat-o razna..ca mie imi place f frageda...in apa de fiert am pus putina vegeta si un strop de otet.

dupa aia, am taiat-o bucatele...am calit 2 cepe, am stins cu suc de rosii amestecat cu 1 lingura de faina...apoi am adaugat: zeama in care a fiert limba (nu chiar toata), 1 foita de dafin, sare, piper, niste vin alb si am lasat sa fiarba.

intre timp, am dat maslinele intr-un clocot..si apoi le-am pus in cratita cu sos impreuna cu limbuta taiata..si la sfarsit am pus cateva feliute de lamaie fara coaja taiate in patru.

aaa..si cand inchizi, scoate foaia de dafin..sa nu se amarasca.

si pofta buna!

_
36+ cu RADU
AMR 4 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Adriuta, am si eu o singura superstitie, de fapt doua, una e asta cu data de 13 cand mi s-au intamplat cele mai nasoale lucruri, si alta este cand vars sare, dar daca am piper si torn deasupra se rezolva....in rest nu am nici un fel de superstitie, de nici o culoare....asa ca nu vreau sa fac ceva programat, daca va vrea el sa vina singur pe data de 13, atunci e ok, dar sa programez eu...no way, mai bine nasteam pe 29 feb dar oricum eu sper sa mi se declanseze nasterea mai devreme...sunt dusa rau, asa-i?

Clau bine ai venit acasa, ma bucur mult ca ai laptic din belsug pt Rebecca care este o dulceata si o frumusete. Sa va dea DD multa sanatate si mult-mult noroc

Rox ...da, chiar la o ecografie imi spusese dpn 25 feb, acum mi l-a zis 25 martie, programare pt 14-15 martie, la cezariana...iar daca e sa vrea Lucas sa vina mai devreme poate fi chiar natural...nici eu nu stiu, vreau sa nasc , nu mai conteaza cum, ca de abia astept

37-38+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

adriuta..la mine apar din cand in cand arsurile astea, da' si cand apar.....nu pot sa nu mananc seara..eu nu am tinut cura sau sa fac program d-asta rigid cu papa, niciodata...iar aseara am papat nsite merdenele, strudel cu mere si unul cu branza dulce...nu stiu de la ce au fost, cred ca pur si simplu de la ei!Malooxul nu-l prea suport, gustul ala imi face greata..am luat lapte...poate vad ca iese vreun bebe BOOM paroooos raaaau, ca nu ar avea cu cine semana, nici iub nu e asa!!
Clau, ce frumoasa printzesica ai!!! sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!!
Alina_80

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

ralu...dar tu dupa UM cate sapt ai avea acum?
si vezi sa ai cu tine cateva numere de tel de-ale noastre sa ne anunti si pe noi intr-un sms cand se intampla evenimentul...daca nu apuci sa ne zici aici pe forum.

_
36+ cu RADU
AMR 4 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

HAI SIMO!!!

HAI IOANA!!!

Haideti fetelor, va asteptam cu bebeii. Sa aveti paret de nastere usooara, recuperare rapida si puiuti sanatosi, frumosi si cumintei!

Ririan, bine ai revenit. Chiar ne faceam griji pentru tine. Bine ca esti in regula si ... sa nu ne mai parasesti. Multumim de martisoare!

Clau, ce fetita frumoasa ai!!! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si fericita! Nu ma mai saturam sa ma uit la pozele cu ea. Stiu ca e inca foarte devreme, dar mie mi se pare ca seamana cu tine, si ar fi norocoasa ca esti tare dulcica!

Urez si eu din tot sufletul tuturor randunicilor o primavara cu adevarat speciala, cu soare cald si bland, plina de vesti bune si bucurii in suflet. Cum ar putea fi o primavara mai speciala decat asta, din 2008, pentru noi, randunicile???

Cory, multumesc pentru cuvintele frumoase.

Naty, sa-ti traiasca puiutul! Deja are o luna, mititica! LA MULTI ANI scumpa Iulia! Sa fii sanatoasa si fericita!

Ariel, imi pare tare rau pentru rezultatele alea nenorocite. Ai incredere si va fii bine, ai sa vezi!

Luny, si burtica mea tot cam asa e. Deci, poate doar am eu o alta imagine despre ceea ce inseamna burta lasata ... m-am mai linistit si eu, ca tare mi-era frica de chestia cu coastele, ca eu pe fetita mea tot in coaste o simt mai tot timpul, cred ca da cu piciorusele, face stretching.

Laly 36+ Maria Clarinda

AMR 3 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ali, ms mult...nu pot intra pana dupa-amiaza!
Ioana are membranele rupte, cu perfuzia de inducere, asteapta dilatatia.
pup

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput