Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (115)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Luny imi pare foarte rau sa aud ca te chinuie arsurile si pe tine. Mama lor de arsuri.... orice am incercat nu trece cu nimic. Te inteleg pentru ca stiu cat sunt de groaznice. Incearca sa nu mai papi nimic seara dupa ... ora 6 (asa merge la mine) si sa iei antacide, care mai amelioreaza.

RalucaS masuratorile sunt relative si in 2 saptamani bebe oricum a pus putin in greutate. Cat despre data de 13 ce sa zic, ...dr-ii astia sunt tare smecherasi , probabil ca asemenea tie multe paciente au spus NU acestei date si a incercat sa te "corupa". Am o prietena care e nascuta pe 13 martie si e fff norocoasa si niciodata eu n-am fost o fire sa cred in astea dar daca tu nu vrei, te aprob 100% si te inteleg.
Bravo pentru sustinerea pe pozitii!! si un

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

AMR 2 ZILE!!... sau cat vrea Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Simooooooo, mult noroc, iti tin pumnii, o sa ai cel mai frumos cadou de martisor, ever!!

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici si LA MULTI ANI de 1 martie! Sa avem toate o primavara superba!!!!

Simo, nastere usoara si recuperare rapida!

Ioana, la fel si la tine, te asteptam cu bebe la purtator!

Ce s-a intamplat cu Zoze, fetelor? Am vazut in listuta ca a nascut la 36 de saptamani...Sper ca totul este in regula, da???

Felicit din inima toate proaspetele mamici si pe cele care nasc zilele astea. Imi cer scuze ca nu pot sta sa nominalizez acum pe nimeni. Rebecca trebuie sa se trezeasca din clipa in clipa sa pape si-i trebuia imediat tzitzi ca altfel se crizeaza rau!..Sunt fericita ca am laptic din belsug pentru ea. Mi-au zis de la maternitate ca am lapte in sani cat pentru 4 copii, asa ca o sa o satur bine pe printesa mea.

Acum am incarcat poze de la nastere. Vizionare placuta! Abia astept sa am mai mult timp sa mai stau la taclale cu voi. Va pup pe toate.

http://community.webshots.com/album/562650935nqsBCC

POZE

CLAU 39 + cu Rebecca

AMR MAINE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

'neata!!!!!!!!!

HAI SIMO!!!!!HAI SIMO!!!!

HAI IOANA CU VESTILE!!!!!

Fetelor sa aveti o primavara senina si plina de iubire alaturi de cei dragi!!!!!

LA MULYTI ANI ALINA_80!!!! SA AI PARTE DE TOT CEEA CE-TI DORESTI TU SI O NASTERE DE VIS!!!!!!

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

quote:
Originally posted by cory3maz

Roxa-Doxa,
felicitationes pentru sesiunea recent finalizata "Magna Cum Laude"!!!
Puiutzul tau, Radu, iese deja titrat din burtica lu' mami.
Ma pisicesc pe langa tine sa-mi dai si mie reteta de limba-cu-masline (cu tot cu secrete)!!!
Bafta la cumparaturi, Dox(ata)!

cum sa nu dragalasa...te astept cu mare drag la masa! hai, cat e de la Iasi la Galati...facem o masa asa intre moldovence...
si multumim pt cadoul muzical de martisor!

ursuleata, mama..tu dai examen exact de martagus??? ooff...bafta si sa termini si tu cu bine..ce copii doxati o sa avem, vb lui cory.

hai mai ariel...ce au germenii astia nenorociti cu tine, fetita mea?
hai poate gasesc aia de la babes o solutie, iar daca nu..stai linistita in patut pana mai aproape de nastere..ca sa nu se rupa membrane ceva..sa poti face cezariana in siguranta.
stii doar ca naty a declarat ca nimik rau n-are voie sa se intample pe crenguta, nici la randunici, nici la puii de randunici...deci toate se vor termina cu bine! la fata!

wow..luny...ce mamica si burtica sexoasa! tu esti fotomodel fata mea..felicitari..si da, s-a lasat burtica.

ai vazut simo...bebe Samuel a vrut sa se nasca intr-o zi deosebita!
vrea el sa fie Martisorul mamei..ce alt martisor mai frumos puteai primi?!

curaj si pt ioana...poate primeste si ea azi martisorul!

ralucutza, mama, deci de unde te asteptai la o nastere pe la sfarsitul lui februarie, ai ramas si tu tot pe martie?!
faci cezariana pana la urma?

si nu in ultimul rand...LA MULTI ANI MAMICI SI VIITOARE MAMICI DE 1 MARTIE...sa fiti la fel de luminoase si de proaspete ca primavara...sa ne bucuram de cadourile noastre cele mai pretioase..ca tot se zice ca luna martie e luna cadourilor pt femei...si ce cadouri mai frumoase se pot primi decat ingerasii nostri, puiutii nostri frumosi..pe care unele dintre noi i-au primit mai devreme, altele asteapta in continuare..nu conteaza...tot cele mai frumoase cadouri sunt!

_
36+ cu RADU
AMR 4 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

NATY faci tu cap nou ? sau fac eu?
Tre sa plec....il fac eu???

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Hai Simo!!Nastere usoare!!

Clau , am vazut pozici cu tine si Rebecca, sa va traiasca si sa fie sanatoasa!! E o scumpica

Ririan, bine ai revenit pe crenguta! Ai niste fetite foarte frumoase, veritabile fotomodele, ce sa mai...

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol31+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Ursu bafta la examen!!

Antonia

Nicol31+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

clauclau am vazut poze cu Rebecca. Este o dulce, sa-ti traiasca, sa creasca mare si sa va bucurati de ea. Tu arati foarte bine.

Problema ar fi... ca asa cum ziceau fetele voi randunicile-mamici-deja v-ati cam rarit drastic vizitele pe crenguta... nu de alta dar ma face sa nu mai privesc cu atat optimism meseria de mamica.
So... incurajati-ne si pe noi....putin.
S-apai de o tinem tot asa pe la sfarsit mai raman numai deea si stela p-aici
HAI CA VA PUP si ma duc la somn ca-i tarziu si maine e ziua martisorului. Sper si eu.... sa am o surpriza placuta si trebuie sa fiu fresh...

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

AMR 2 ZILE!!... sau cat vrea Adrian

Mergi la inceput

Uitasem sa-mi modific semnatura!

Adriuta -somn usor!

Antonia

Nicol32+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput