FIV in Ungaria 34

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Leny2007 - ma bucur foarte mult pentru tine ca incepi asa repede. Eu la al doilea FIV l-am inceput tot repede si pe neasteptate si am avut rezultat bun. Iti doresc si tie sa reusesti de data asta.
crisis - asteptam vesti de la tine.
mi-ka - oare tu mi-ai povestit ca ai nascut la Brad? Stanescu mi-a recomandat sa merg la Brad ca sunt conditii mai bune ca la Deva si o echipa mai tanara si mai buna.
Pup toate fetele.
Elmasi - mai ai un pic si incepi cu drumurile. Ti-ai facut toate analizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popica_78 spune:

'Neata fetelor,

o intrebare la voi: maine e ziua nationala a Ungariei??
As fi vrut sa merg maine cu socrii la un mic shopping pana la Szeged, dar daca e cum am auzit e foarte posibil sa fie inchis peste tot maine, nu?
Mai sunteti careva pe acolo? Ce stiti?

Mersi,

Crista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Popica_78, da, maine e ziua nationala a Ungariei si totul va fi inchis.

Tuculucu, merci ca esti alaturi de mine. Eu am inceput tratamentul marti, deci azi sunt in a patra zi de Menopur. Kovacs imi place foarte mult. Ma vad maine iar cu el. Merg la clinica in fiecare zi, pentru ca n-am vrut sa ma stresez sa-mi fac singura injectiile. Budapesta e frumoasa si am tot vizitat - prima tura cu tata, care a stat 5 zile cu mine si acum sunt la a doua tura, cu mama si prietena mea, care mai stau pana duminica. Miercuri vine si sotul meu. Abia astept!
Acum trebuie sa plec la injectie. Ai grija de bebei! :)

Va pup pe toate!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

ADACA-nasoooooooooo ne-ai parasit
LIANA-unde esti nu mai zici nimic?
SIMO-
SANDICA-ma bucur ca te-am cunoscut,sa-ti dea DD ceea ce-ti doresti
CRIS-
PATRICIAB74-astept un raspus de la tine
O ZI BUNA LA TOATE VA DORESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

SCUZE

MIHA3-multumesc si sper sa te auda DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

Buna dimineata dragutele mele!!!

Eu sunt bine, am fost la dr.de familie care mi-a dat "Carnetul gravidei". m-am distrat ca la pagina pt nou nascut nu se ia in calcul ca ar putea fi mai mult de unu. asta e, mai punem noi o pagina acolo si pt celalalt bebic:)

popica: mersi de urari, ma bucur ca esti bine si bebica ta la fel. si pe mine ma bate gandul unei calatorii cu avionul dar mi-e frica ca sunt doi si pericolul e mai mare. o sa-l intreb si eu pe dr. sa vad ce zice.

laura garner:: bafta multa. ma bucur ca toate sunt bune si frumoase. si mie mi-a placut tare mult budapesta, cred ca maine va fi interesant cu ocazia zilei nationale. am zis ca acolo m-as muta oricand asa de mult imi place.

scamily: iti raspund si eu din experienta mea: si la primul si FIV si la acum la ET-ul cu embrioni congelati am venit din Budapesta pana in Oradea in aceeasizi (aprox 2 ore). am stat pe locul din dreapta,putin mai ,lasat in jos si totul a fost in regula. dupa aceea,ce mi se pare mie important am stat acasa o sapt si jumatate dar in pat stateam doar dupa Utrogestan,cam o ora sau putin mai mult. sa stii ca mie mi se pare ca isi face mai bine efectul pt ca nu observam sa se scurga afara asa de mult ca atunci cand ma miscam. multa bafta!

cami
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciab74 spune:

Leny2007,
Iti multumesc foarte mult, e bine ca e in aprilie, nu mai e mult. Azi mi-a venit stopul,ar fi trebuit sa-l anunt pe Zadori ca sa merg in ziua a doua sau a treia, dar azi-dimineata a murit bunica mea, asa ca nu mai am cum sa merg. Nu imi amintesc sa ii fi scris chiar asa multe mailuri, poate le-a luat in considerare si pe cele de anul trecut, dinainte de a ramane insarcinata. SI poate a raspuns pe adresa pe care o foloseam atunci, pe aia nu o mai pot folosi fiindca mi-a furat cineva parola. A zis ca sunt disperata? Adevarul este ca deja sunt disperata. Mai vorbim dupa ce ma linistesc putin, o sa-ti scriu pe mail poate.
Valeria, ma bucur ca o sa ne cunoastem.
Va las acum ca nu sunt intr-o stare prea buna.
V-am pupat.
Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciab74 spune:

Leny2007,
Acum am verificat sa vad cate mailuri i-am scris,ca doar nu-s nebuna, i-am scris 3 la care mi-a raspuns si doua la care nu mi-a raspuns. In fine, sper sa nu ma considere nebuna, sau asa parea?:).
Te-am pupat.
Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Condoleante Patricia .... toti ajungem la final doar ca depindem de Doamne Doamne

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Hello la toate fetele !

Leny2007 ma bucur ca incepi asa de repede, ce noroc pe tine ! Iti tin pumnii si iti doresc din tot sufletul de data aceasta sa-ti ajute DD sa se lipesca de tine si sa nu se mai dezlipeasca pana la 9 luni. Bafta multa!

Popica78, multumesc mult pt. informatii si sfaturi, o sa incerc sa fiu cat pot de optimista. Iti doresc sarcina usoara in continuare si sa ai grija de tine si de bebe.

Tuculucu si tie iti multumesc de sfaturi, nici nu va dati seama cat de bine imi prind si cred ca nu numai mie, e asa de linistitor ca va am langa mine si ca am cui sa-i cer sfaturi. Sa-ti dea DD si stie si celorlalte fete multa sanatate si sa va ajute sa va duceti la indeplinire visul fiecaruia de avea un bebe, si tie iti doresc sa ai o sarcina usoara in continuare.

Patriciab74, imi pare rau de pierderea bunicii tale, DD s-o odihneasca si iti doresc sa-ti revi cat de repede.

Borzasimo, stiu ca e greu...........dar eu tot stau cu mana intinsa si iti trimit si

Va pup, week-end placut si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !

Cami

Mergi la inceput