MAMICI DE ITALIA (22)
Raspunsuri - Pagina 2
katiapam spune:
Petcost-eu cind am fost in ambasada am intrebat si ca sa merg acasa cu fetita imi trebuie titlu de calatorie
pt.titlu de calatorie iti trebuie 2 foto si certificatul de nastere si cind il faci ambii parinti,acum daca nu l-ai facut poate e destul extrasul de nastere de la comune apostilat in prefectura,titlul e valabil 6 luni si inainte costa 55 euro acum am auzit ca e 88 euro
daca mai ai nevoie sono qui
ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai
katiapam spune:
S-a schimbat din 6 luni acum e 3?
Mamii daca ai mers cu titlul de calatorie sti mai bine
ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai
pet.cost2005 spune:
Daca e 6 luni ma incardrez, daca e 3, nu. Si pe site-ul Consulatului scrie 55,00. Trebuie sa fie ambii parinti cand merg la Consulat?
Petronela si Silvia
katiapam spune:
Petcost-asa e la inceput fierbi doar morcov cartof si dovlecel si doar zeama si pui faine dealea cu carne omogenizt la inceput o lingurita parmiggiano o lingurita ulei de masline toate odata amestecate
se zice ca un aliment per volta si o data pe saptamina in schimb e altfel ca iti da toate odata
apoi adaugi citeva frunze de spanac,de bietola apoi 2-3 rosii mici si o jumate de ceapa,eu ii frulez toate si fierb pasta in supa nu ii dau mereu cu faine dealea ca-i place mai mult cu pasta iar carne acum am trecut la fresca nu-i mai dau omogenizat
oricum sintem aici si te ajutam si iti spune si pediatra
Daraban-mie mi-a zis sa-i dau si cina ca deja e mare dar nu accepta mereu cina si ii dau gris cu lapte sau lapte daca nu vrea mincare gatita
ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai
katiapam spune:
Petcost-eu am fostsaptamina trecuta in ambasada mi-au zis ca pt titlu de calatorie trebuie sa fie ambii parinti cred ca sint ceva acte de semnat iar cu banii eu stiam 55 povesti ca e 88 am auzit dar nu stiu sigur
ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai
daraban spune:
da katiapam dupa o luna am introdus si noi cina si delia papa volentieri
dana si delia (11.03.2007)
Raluk31 spune:
Petro,care e adresa consulatului din Milano?
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
Raluk31 spune:
Dana,tu ai scris povestea nasterii?Ca parca ziceai ca a fost o experienta placuta,deci mi-ar place s-o citesc
Alex,sper sa vezi mesajul..tu,daca ai copilasul trecut pe pasaportul tatalui,ai nevoie de titlu de calatorie pt Ro?
Raluca
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
pet.cost2005 spune:
Aha, merci mult, fetelor pt. informatii. De toate felurile!!
raluca - www.consulatmilano.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1" target="_blank">Consulatul Romaniei la Milano. In dreapta, la servicii consulare, la contactati-ne am scris. Acu' sa vad daca imi raspund.
Petronela si Silvia
Raluk31 spune:
Multumesc,Petro
Raluca