Spaga in spitale

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui discordia

mai fetelor, voi vorbiti de preturi exorbitante
eu am nascut anul trecut in aprilie la polizu, i-am dat doctoritei 4 mil(nastere naturala) si atat.
Pe parcursul celor 9 luni, i-am dat o singura data 50 ron la insistentele mamei si altadata un buchet de flori. Si plateam eco caci asa este la polizu.Atat. Dar nu m-am simtit tratata altfel decat celelate mamici care cotizau la greu. Toaleta mi-o faceau si dim si seara si nu am dat niciodata nimic la asistente. Fetele dadeau de fiecare data cate 5 lei sau 10 lei si uneori erau si nemultumite. Acum eu nu stiu ce asteptari aveau ele, dar eu m-a simitit tratata bine. Nici neonatologului nu i-am dat nimic, de fapt au venit vreo 3 in decurs de o sapt cat am stat internata, ba chiar imi spuneau ca am copilasul foarte frumos si erau dragute. Nu am dat nici asistentelor care spalau bebelusii si fetita mea a fost tratata foarte bine.

mamica de fetita si 5s+

sarumana de rasuns, sunt de acord cu tine, ce faci daca vin 3 neonato dai la fiecare cate 1 mil....asta ar fi prea de tot

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Sictirita de tot ce se intampla in maternitatile de stat am decis sa nasc la o clinica particulata din Brasov-Clinica Eva(sa nu se considere reclama) si am fost hyper multumiti.

Daca organismul in permitea si as fi putut sa nasc in apa cum as fi vrut, trebuia sa platesc 2000 ron...dar, din pacate am nascut prin cezariana si am platit 2500 ron. In acesti bani au intrat (cazarea 4 zile,masa, epidurala , si tot ce presupune servicii medicale).

Mentionez ca nu am fost nevoita sa platesc nimic in plus iar pentru banii dati am primit bon de casa.

Am incercat sa dau o mica atentie unei moase super dragute...dar nu a primit..m-a certat chiar!

M-am simtit super!

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83

Sictirita de tot ce se intampla in maternitatile de stat am decis sa nasc la o clinica particulata din Brasov-Clinica Eva(sa nu se considere reclama) si am fost hyper multumiti.

Daca organismul in permitea si as fi putut sa nasc in apa cum as fi vrut, trebuia sa platesc 2000 ron...dar, din pacate am nascut prin cezariana si am platit 2500 ron. In acesti bani au intrat (cazarea 4 zile,masa, epidurala , si tot ce presupune servicii medicale).

Mentionez ca nu am fost nevoita sa platesc nimic in plus iar pentru banii dati am primit bon de casa.

Am incercat sa dau o mica atentie unei moase super dragute...dar nu a primit..m-a certat chiar!

M-am simtit super!

foarte tare, felicitari, as fi ales si eu o alta clinica in afara bucurestiului, dar vreau sa nasc natural, ce ar fi sa fug cu apa rupta pana la brasov nu e imposibil dar .......oricum este o diferenta intre Buc si restul tarii de-ti vine sa o iei la fuga

multumim de ponturi

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna fetelor
Eu sunt mamica unui baietel de 2 luni nascut la Cantacuzino.Si eu sunt de parere ca fiecare da cat vrea,daca vrea.Eu la nastere am dat cadou doar doctoritei,dar cat am stat in spital se vehiculau tot felul de sume.La asistente am dat cate 5 ron dar nu tot timpul.Mai nesimtiti sunt cei de la neonatologie,nu cer direct,dar vin pe rand si se prezita,te invita la pompa de muls,gasesc motive si stiind ca esti fericita mamica de bebelus care se afla pe mainile lor le mai dai 5,10 ron.La neonatolog am dat 150 ron.Singura care chiar a cerut a fost asistenta care l-a imbracat la plecare,i-am dat 50ron cred fericita fiind ca plec.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micos spune:

Saptamana trecuta am fost internata la Elias cu diagnosticul amenintare de nastere prematura, eu sunt in 29 de saptamanai acum. Zilele petrecute in spital au fost cele mai cumplite din viata mea, nu cred ca m-am simtit vreodata atat de umilita si jignita ca acum. Pe scurt asistentele nu aveau nici o treaba cu tine iti puneau perfuzia si apoi tu trebuia sa stai sa o urmaresti cand se termina si sa suni ca sa vina sa o inlocuiasca - aceasta operatiune putea dura si o ora. Bineinteles ca la orice deplasare trebuia sa scoti 10 sau 15 lei fiindca altfel isi facea iar de treaba si mai asteptai o alta ora sa-ti puna o noua perfuzie. Din nefericire in spitalele de stat nu prea mai gasesti personal care intradevar este dedicat profesiei, acum au aparut " micii intreprinzatori" care te jecmanesc de bani si nu iti oferta servicii de calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

eu am nascut la elena doamna din iasi si va spun ca am venit cu banii in geanta acasa. nu am dat decat dr si anestezistului pt ca asa am vrut. mentionez ca am avut intentia sa dau 50 de euro la moasa si mi i-a returnat pe motiv ca o bate Dumnezeu daca ii primeste. la neonat am dat un buchet de flori. in noaptea in care am stat la terapie intensiva, nefiind garda, asistenta se mai plictisea si cum eu nu aveam somn a venit si a stat cu mine toata noaptea de vorba. aceeasi asistenta a venit in fiecare zi cat am stat acolo, chiar daca nu mai eram pe sectorul ei, ca sa vada cum ma simt si sa intrebe de bebe. deci se poate si fara spaga

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput