Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 2
symonne spune:
oanasm multumesc pt urari sa dea DD numai bebei sanatosi, cuminiti si frumosi la toate mamicile.
delphinas,incearca sa mai faci o eco si la un privat, bebe creste in fiecare zi.inimioara ii batea ieri?ca daca ii bate inimioara ar trebui sa fie ok bebe chiar daca e un pic mai micut.
bebemic
12+
monica_dicut spune:
alinush, bineinteles ca vei ajunge. TE inteleg totusi ca te gandesti la toate cele dar noi suntem optimiste, da? Multi 
Si eu eram stresata si nu stiam daca mai e acolo dar uite ca este si totul e super ok.
Restul fetelor, va multumesc inca o data pentru felicitari si urari si promit ca de maine intru mai des pe aici, pt ca pana acum eram intr-un mare dubiu si nu aveam nici o noutate.
Multi 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+
EL NINO
Delphinas spune:
alinushca si eu CRED ca totul e bine. faza cu cresterea valorior o citisem la una din fetele care au fost ca noi.
la film nu am rabdare sa ma uit, de citit nici atat. ma uit la meci....
poze
monica_dicut spune:
Delphinas, pot sa te intreb ce s-a intamplat ca nu am reusit sa citesc din urma...
Oricum , gandeste pozitiv, stiu ca e foooooooarte greu dar conteaza mult 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+
EL NINO
Delphinas spune:
symonne la privat am facut-o si pe asta. voi incerca maine sa merg la un laborator deschis nou la mine in oras, au eco 3d si 4d. merg maine sa vad.
nu mi-a zis daca ii batea inimioara. sau poate o fi zis si eu nu am auzit, caci nu mai auzeam si nu mai vedeam nimik. eram sa plec fara sa-i platesc femeii eco si pozele asa de naucita eram
poze
symonne spune:
fetelor referitor la reactiile parintilor, eu cred ca toti se bucura intr-un fel sau altul de venire nepoteilor care, vorba aia, duc neamul mai departe.![]()
numai ca unii nu stiu sa-si exteriorizeze sentimentele.si la mine parintii si-au exprimat bucuria mai domol, e adevarat dar stiu ca-s in extaz si fericiti pana in al noualea cer.o fi vorba si de educatia primita.pe vremuri nu se prea punea accentul pe efuziuni, zic eu![]()
va pup si bafta miine la eco pt cine merge.
bebemic
12+
alinushca spune:
quote:
Originally posted by Delphinas
alinushca si eu CRED ca totul e bine. faza cu cresterea valorior o citisem la una din fetele care au fost ca noi.
la film nu am rabdare sa ma uit, de citit nici atat. ma uit la meci....
poze
Faza cu HCG-ul este ca la varsta asta a sarcinii el continua oricum sa creasca pentru ca este secretat de placenta si mult mai putin de embrion. Deci la HCG oricum o sa se vada o crestere. Acu daca doctora isi da seama la 72 de ore daca e ok din cresterea HCG-ului sau nu, nu pot sa ma pronunt. Doctorii din Bucuresti nu prea mai sunt interesati de HCG ci doar de ecografie. Poate ecograful nu a fost suficient de bun. Si ti-a facut-o transvaginal, nu ? Nu am gasit unde ai raspuns... a cautat inimioara sau nu doctora?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
Anculet spune:
Fetelor raspundeti-mi urgent
Am fost azi la consult,si am o problema cu sarcina.Am 6 sapt si-o 1 zi,iar langa sarcina in uter s-a format un hematom ( nu se stie cum),care mi-ar putea dezlipi sarcina,si sa-mi provoace un avort spontan.Doctorul mi-a recomandat sa evit orice tip de efort,si sa stau numai in pat (deci o sa raman in concdiu medical).
Intrebarea mea e : Ati trecut cumva prin aceeasi situatie,sau ati auzit fete care au dus sarcina pana la termen? Scrieti-mi
symonne spune:
delphinas e foarte bine ca mai faci unul miine, chit ca te costa ceva.pt linistea ta se merita, zic eu.
si eu asa cred.daca ii bate inimioara inseamna ca bebe e bine, se dezvolta.
urat din partea lor oricum, privati fiind, sa te trateze astfel.
bebemic
12+
Delphinas spune:
mi-a facut endovaginal.
nu mi-a spus nimic de inimioara. ori nu am auzit eu pt ca aveam mintea tulbure.
poze