Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
monica_dicut spune:
Sara, marti ai facut 6 saptamani conform ultimei menstruatii. Si in fiecare marti implinesti saptamana. Deci martea viitoare o sa ai 7 saptamani implinite. Probabil doc s-a exprimat gresit. Si eu zic ca era sacul gestational.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
11+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
clau_geo spune:
Mersi furmos Monica pentru raspuns... e posibil s afie asa ca e adevrat ca de dr. Iosup am auzit ca spune destul de devreme sexul. Felicitari
si sa dea Domnu daca iti doresti fetita sa nu se schimbe mai tarziu in baietel :)
Ancuta, imi pare tare rau pt tine, nu am mai auzit pana acum de o problema asemanatoare insa eu zic nu dramatizezi si sa mrgi la inca un dr. sa vezi ce zice. Daca vrei iti dau nr. doctoriteti mele care este o dulce.
11 +
SARA_HS spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Sara, marti ai facut 6 saptamani conform ultimei menstruatii. Si in fiecare marti implinesti saptamana. Deci martea viitoare o sa ai 7 saptamani implinite. Probabil doc s-a exprimat gresit. Si eu zic ca era sacul gestational.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
11+ Mami de
Denisa
EL NINO
Multumesc pentru lamuriri. Dar acum se naste alta ( nelamurire, sic).
Daca sacul gestational are doar 8mm, embrionul cat are? Si unde este?
Sara, burtica noua...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2008&month=10&day=21&babycount=1
monica_dicut spune:
Embrionul este inauntrul sacului gestational si are... nu stiu dar uite-te pe aici http://www.flickr.com/photos/23758792@N08/ da click pe saptamana in care esti si vezi ce se intampla cu bebe atunci.
SAu pe desprecopii exista odiseea sarcinii in 40 de saptamani si iti explica tot asa ce se intampla in fiecare saptamana.
Sper sa te lamuresti, daca nu, eu tot aici sunt si te ajut cu placere. 
POZNICI CU NOI
11+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
dyanira spune:
Buna dragele mele!
Felicitari pentru cele care au fost ieri la eco si au vazut ca BB e bine.
Monica felicitari si tie si mai ales felicitari pentru fetita.M0am bucurat tare cand am vazut ca e fetita exact ce iti doreai.Chiar daca imediat m-am gandit ca nu mai putem face schimb daca si a mea e fetita...Glumesc desigur dar mai tii minte ca tu ai zis ca am putea face schimb.
Si eu merg azi la eco la 4 jumate sper sa ma intorc cu vesti bune.Din pacate sunt putin necajita ca nu stiu daca tati poate ajunge sa vina cu noi la eco.E plecat din oras chiar acum si nu stiu daca ajunge pana la 4,30.Asta e daca nu ajunge mergem singuri.
Va pupic pe toate.
Diana
13+ sper la un 
zambetmic spune:
sara ... bun venit pe taramul paranoia ![]()
eu sper sa aflu raspunsul la intrebarile despre guguloi azi ... of, nu mai trece timpul ... imi pun si eu 1000 de intrebari, sau 1215 
ha ha ha ha
eu stiu ca la 7 saptamani ar trebui sa-i aud inimioara si asta sper si astept
sper sa se confirme si varsta de 7 saptamani
eu zic sa mai stai o saptamana si apoi sa-ti programezi o ecografie in care sa ceri sa fie masurata mogaldeata ![]()
sper sa revin diseara cu vesti bune
va 
guguloi 6+
monica_dicut spune:
dya, merci frumos. Sper sa nu-i creasca putza intre timp. Crezi ca iti spune si tie azi ce este? Neaparat sa intri si sa ne dai amanunte. Unde te duci la eco. SA-ti iei cd poate iti da filmulet. Abia astept .
Imi pare totusi rau ca nu o sa fie si tati, dar daca o fi ca la mine ieri ca am avut programare la 11 si am intrat la 1... poate ajunge si el 
POZNICI CU NOI
11+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
monica_dicut spune:
ZAmbetmic, am tot vrut sa te intreb daca mai vrei programarea pe 17 martie la Iosup, cu toate ca e devreme sa faci morfofetala...
POZNICI CU NOI
11+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
dyanira spune:
Plec acum sa fac un dus si sa ma pregatesc pentru vizita la doctor.Sper sa imi faca eco abdominala ca nu prea imi place urcatu ala pe masa...
Sper sa vin cu vesti bune ca am niste emotii ca niciodata , nu stiu de ce....
Diana
13+ sper la un 
symonne spune:
bafta dyanira si poate afli si ce culoare e caruciorul
![]()
si eu tot unul albastru as vrea.![]()
bebemic
12+